ערב טוב............הבאתי.... בלינצ´ס מיהודית כולם מוזמנים לא לריב יש מספיק
M maxima New member 2/11/02 #124 ערב טוב............הבאתי.... בלינצ´ס מיהודית כולם מוזמנים לא לריב יש מספיק
S Sודית New member 2/11/02 #108 וואו,אני מתה../images/Emo6.gif אוהבת את "ייחורית" התאהבתי בשם הזה וגם ב"זלדה" אך איזה שמות??? סודית בשאלה...למזוג עוד כוסית?
וואו,אני מתה../images/Emo6.gif אוהבת את "ייחורית" התאהבתי בשם הזה וגם ב"זלדה" אך איזה שמות??? סודית בשאלה...למזוג עוד כוסית?
ו ורד הגליל1 New member 2/11/02 #110 קמתי מהרצפה.........הכנתי לי קפה טוב, חם מתוק............האמת!!!!!!!!!!!!!!!! חסר לי בלינצ´סססססססססססססססססססססססססססססססס פתוח אצל יהודית עכשיו?????????????????????
קמתי מהרצפה.........הכנתי לי קפה טוב, חם מתוק............האמת!!!!!!!!!!!!!!!! חסר לי בלינצ´סססססססססססססססססססססססססססססססס פתוח אצל יהודית עכשיו?????????????????????
ט טוסקה New member 2/11/02 #117 מה פתאום - שומרת שבת כשרה בארבע גרשו אותנו משם מפאת כניסתה של השבת... היינו צריכות לעזור להם לאסוף את הכיסאות והשולחנות...
מה פתאום - שומרת שבת כשרה בארבע גרשו אותנו משם מפאת כניסתה של השבת... היינו צריכות לעזור להם לאסוף את הכיסאות והשולחנות...
ו ורד הגליל1 New member 2/11/02 #123 אפשר לחכות לצאת השבת הקדושה.... אבל הכי חשובבבבבבבב שהבלינצ´ס כשרים..................... דרך אגב הם עם צמוקים???????????????????????????????? אם לא אני לא באה לפעמים...............
אפשר לחכות לצאת השבת הקדושה.... אבל הכי חשובבבבבבבב שהבלינצ´ס כשרים..................... דרך אגב הם עם צמוקים???????????????????????????????? אם לא אני לא באה לפעמים...............
ו ורד הגליל1 New member 2/11/02 #135 מקסימה תודה תודה - חיי השתנו..... מהקצה לקצה.....................נקח ביס קטן........ טעים, יששששששששששששששששששששש צמוקים. נפלא. הבנתי שרוצה להגיד מזמין אותנו נכון?
מקסימה תודה תודה - חיי השתנו..... מהקצה לקצה.....................נקח ביס קטן........ טעים, יששששששששששששששששששששש צמוקים. נפלא. הבנתי שרוצה להגיד מזמין אותנו נכון?
R redredole New member 2/11/02 #114 עוד ליל שבת כשהיינו צעירים, בני טפשעשרה היינו עושים מסיבות כאלה, מתגלגלים על הרצפה, צחוקים וכאלה. השרשור הזה הביא אותי חזרה לשם. ועל זה ותודה לזכרונות עוד ליל שבת.
עוד ליל שבת כשהיינו צעירים, בני טפשעשרה היינו עושים מסיבות כאלה, מתגלגלים על הרצפה, צחוקים וכאלה. השרשור הזה הביא אותי חזרה לשם. ועל זה ותודה לזכרונות עוד ליל שבת.
R redredole New member 2/11/02 #129 ועוד אחד מהקלסיים של ימי השישי לא הייתה מסיבה בלי השיר הזה הפלטרס the great pretender
M maxima New member 2/11/02 #132 רדרד.....נפלא.......... שאתה ממלא את מקומם של ישראל ופורפורית כבר חששתי שלא יהיו לנו שירים בימים הקרובים
רדרד.....נפלא.......... שאתה ממלא את מקומם של ישראל ופורפורית כבר חששתי שלא יהיו לנו שירים בימים הקרובים
B bertap New member 2/11/02 #193 לורדהגליל כנראה שייש לנו הובי משותף אני על צמחים מוטרפת ומכל צמח אני משכפלת לכן יש לי גינה לתפארת אמנם לא שלי אך כל הדירים נהנים מימנה
לורדהגליל כנראה שייש לנו הובי משותף אני על צמחים מוטרפת ומכל צמח אני משכפלת לכן יש לי גינה לתפארת אמנם לא שלי אך כל הדירים נהנים מימנה
B bertap New member 2/11/02 #192 באה לפעמים ויסקי וסיגריות הם אצלי מחוץ לתחום אך עצצים בשפע גודלים כי אותם אני אוהבת ןבהמוניהם אותם מגדלת אז אם חשקה נפשך בעציץ תוכלי לבוא לעציץ
באה לפעמים ויסקי וסיגריות הם אצלי מחוץ לתחום אך עצצים בשפע גודלים כי אותם אני אוהבת ןבהמוניהם אותם מגדלת אז אם חשקה נפשך בעציץ תוכלי לבוא לעציץ