שבת שלום

בiדדה

New member
שבת שלום

לשאלה שלי יש סיפור הקדמה, אשתדל לקצר.

התאהבתי בבחור...

אני פוגשת אותו על בסיס קבוע במקום עבודתי, שיחות חולין קצרות, ומכירים כבר שנתיים. התוודתי בפניו שהוא מוצא חן בעיני, אבל הוא אמר לי שהוא כבר בקשר עם מישהי.
משהו שמעולם לא הרגשתי אומר לי לא לוותר על התקווה ושעוד נמצא את עצמנו יחד. הוא מאוד חיובי כלפי, ואני יודעת שיש ביניו משהו שמעבר להכרות הפיזית השטחית.
(כל הסובבים אותי שמכירים אותו ואת הסיפור אומרים לי להתעורר כבר ולהמשיך הלאה, אבל יש לי תחושה חזקה שהוא הגבר של חיי, ואני לא מצליחה להרפות).

מצד אחד יש את התחושה החזקה שהאניטואיציה שלי תוכיח את עצמה יום אחד, אך מצד שני המציאות, מה לעשות, היא מציאות. ואני באמת חוששת שאני נאחזת באויר.

לכן, פתחתי פריסה ב SOS עם השאלה: האם נכון לי להאמין ש- X מתאים לי לזוגיות אוהבת?
בחרתי את השאלה הזאת כי אני רוצה לדעת את האמת על עצמי, לא עליו ולא על קשר עתידי שיכול או לא, להיות לנו. אני רוצה לדעת אם זו טעות להאמין, והאם אני משאירה את עצמי במקום רק כי אני רוצה את זה (כמו ילדה קטנה), או שבאמת יש משהו באמונה הזו.
מקווה שהשאלה שלי טובה..

הקלפום שקיבלתי הם:
מרכזי - הקיסרית
תומך/חוסם - השוטה
תומך/חוסם - 9 חרבות

הקיסרית - נראה לי שתוצאה זו בעצם מגדירה לי מי אני. כי חלק גדול מהאישיות שלי (לא באופן מוחלט.. אבל תכונה מנחה) הולך לפי "שלח לחמך על פני המים". אני מפזרת ליקום את מה שאני רוצה לקבל בחזרה ביום מן הימים. מתנהגת כמו שאני רוצה שיתנהגו אלי. מרעיפה על הסובבים אותי מה שאני יכולה ולפעמים מעבר. הבעיה שאני לא נחשפת ולא מראה החוצה מה אני רוצה לקבל, לא משתפת ולכן "היקום" והאנשים הסובבים אותי לא יודעים מה להחזיר לי. לא יודעת להתמודד עם קבלה ולכן הדרך שלי חסומה. יתכן שהקלף הזה מאותת לי ללמוד לקבל (קשה לי להתמודד עם רגשות שמופנים כלפי), ובעצם אני צריכה ללמוד להתמודד עם אהבה, וכך היא תוכל להגיע אלי.

השוטה - מתלבטת לגבי משמעות הקלף הזה, מצד אחד הוא מחזק לי את התחושה שאני הולכת נגד הזרם אבל לא טועה. הולכת עם האמת הפנימית שלי למרות שלכל הסובבים אותי היא נראית שגויה. אני סוג של עוף מוזר בהתנהגות שלי כי אני לא מתחשבת במוסכמות ואולי ביחד עם קלף הקיסרית, מתאר אותי די במדוייק.
מצד שני, אולי הקלף הזה בא להזהיר אותי שאני מסכנת את עצמי בכך שאני נמצאת מחוץ לחברה. חיה בעולם משלי והוא מסוכן לי כי הוא לא המציאות.

9 חרבות - הסטירה לפנים..! הקלף שאומר לי להתעורר ומהר כי אני חיה באשליות וטועה בגדול. אבל.... אולי....
הקול המציאותי שבי אומר לי להתעורר ולוותר, ואני כל יום אומרת לעצמי מחדש שעלי להמשיך הלאה. הקול הרוחני שלי נלחם על מקומו ומשכנע אותי להישאר ולהאמין. אולי התהליך שאני צריכה להפסיק הוא תהליך ההתעוררות? אולי הכרה בעולם המציאותי (ש- X ואני לא נועדנו להיות, כמו שאני מרגישה בכל נים בגופי..) היא זו שמסוכנת לי בעצם? וויתור על האמונה הזאת יגרום לי נזק?

רוצה להאמין שתחושת הבטן תנצח.
תודה!

נננ21

New member
בודדה יקרה

שאלת אם נכון לך להאמין שהוא מתאים לך לזוגיות אוהבת
אבל מה אם הוא לא רוצה בכך?
היה נכון יותר לבדוק אם יש פוטנציאל/אפשרות לזוגיות בינכם בתקופה הקרובה

הקיסרית לדעתי אינה מציינת אותך, אלא את אותה הגברת העיקרית והחשובה בחייו כרגע

ברצוני לעזור ולכוון אותך לכן ארשה לעצמי להיות כנה :
קלף השוטה הוא זה שמציין אותך
התאהבות לא הגיונית במי שאומר לך במפורש שהוא לא שם
את מייחסת לו את רגשותייך. בחרת בו כסוג של מסך עליו את מקרינה את הסרט כבר שנתיים
כווני את הזרקורים לעצמך פנימה, על הטוב ועל הרע, וכך תצליחי לפגוש את עצמך בחזרה. סובבי את הגלגל כדי להיות במערכת יחסים מספקת

בiדדה

New member
אז האם אפשר לשאול

אם פגשתי כבר את בן זוגי לעתיד? (יכול להיות שכן, אבל לא שמתי לב..?)

כי אני לא רוצה לשאול על זוגיות איתו. לא רוצה לשאול על שום דבר שקשור בו ישירות. (בגלל זה השאלה הקודמת התייחסה אלי, לא אליו).
אני גם לא רוצה "לגרום" לו (בתפילות או בקשות) להיות בן זוגי, כי אני לא רוצה ולא יכולה להתערב בבחירה שלו.

רוצה לשאול רק על דברים שיש לי את האפשרות לבחור בהם לכאן או לכאן, דברים שבאחריותי ובשליטתי.

תודה!

נננ21

New member
מה הכוונה אם כבר פגשת את בן זוגך לעתיד?

ד.א. האם את בטוחה ש"בודדה" זה כינוי טוב?

בiדדה

New member
הכוונה

אם אני כבר מכירה אותו, אם הוא בסביבה שלי אבל לא שמתי לב אליו, או לא הייתי ערה לנוכחות שלו ולפוטנציאל שיכול להיות לזוגיות.

הכינוי, הוא אחד מכמה שיש לי. לא זה שאני משתמשת בו באופן קבוע

בטוח לא טוב..

נננ21

New member

לא חושבת שכדאי לשאול כרגע
אלא
כדאי לך לקחת את המסר שניתן לך ולהתעמק בו בשבועיים הקרובים

למעלה