שבת שלום

אתי 104

New member
שבת שלום

סוף סוף הגיע השבת שמחכים כל השבוע, לעוד מעט שינה. אבל תמיד יוצא שמצליחים להעיר אתי מוקדם.
אבל הפעם זה היה שווה זו הייתה הבת שלי מהודו בסקייפ
אז אין לי טענות. מזג האוויר בינתיים סביר אך

מרגישים את הלחות שיש באוויר . יושבת בגינה עם כוס קפה ביד קפה| רק עם עוגייה קטנה
בשביל הטעם, במקום הסוכר.
ושומעת את השקט של השבת, שקט מיוחד במינו עם ציוץ של ציפורים .

בטלפון מצלצל ומעבר לקו כבר מזניקים אותי לחדר כושר, ולא מוותרים לי.

אז בינתיים שבת שלום וכיפית ככל שאפשר למי שהולך לים או כל דבר אחר

הדסהש1

New member
שבת שלום ומבורכת...לא ישנתי דיי הלילה.

שמרתי על המלאך שלנו יונתן. הורין היו בהופעתו של עידן רייכל...
חזרו מאוחר.והשינה היתה ממני והלאה. סיפרה לי הבת שהיה מדהים.
אבל אנני יודעת איך אפשר לצאת מידי פעם להופעות שכרטיס עולה
בסביבות 300 ש"ח....לא לדבר על קיסריה????היום אני אבלה עם נכדי
אצל הבת הגדולה שנסעה לאיטליה ובעלי נשאר לשמור על הנחלה???
לי זה לא מתאים מסיבות אישיות...וטוב מידי פעם לתת חופש לן זוג???

אתי 104

New member
שבת נעימה לך הדסש1

אני מבינה אותך למרות שאני לא שם, שמירה על נכדים. אבל זכור לי בתור זוג צעיר שזה מאוד עוזר לזוג
ללכת מידי פעם לנשום מעט אוויר. גם בחול וגם מידי פעם להופעות או כול בילוי אחר בארץ
את צודקת ההופעות מאוד מאוד יקרות. והלוואי והיו עושים קצת מחאות גם בנושא היקר הזה.
מצד אחד רוצים תרבות, ומצד שני משאירים את זה רק למי שיש לו הרבה כסף
אני רואה את הילדים/ מתבגרים שלי שהם הולכים וגם אני יוצא לי לפחות להופעה אחת בקיץ
גם בקיסריה וזה המון כסף. אומנם שווה זו חוויה יוצא דופן, אבל לא מבוטלת מבחינת עלויות.

שתמשיכי לשמור על הנכדים וגם ליהנות מהם ומקסימום תשלימי שעות שינה בצהרים,
כשהם הולכים בחזרה הביתה .

שבת מנוחה לך חביבתי

בוקר טוב הדסה

האמת, גם אני לא הייתי מוציאה 300 ש"ח על הופעה, וזה מזכיר לי שיש לי חברה שהוציאה 1,000 ש"ח על ההופעה של קליף ריצ'רד.
סיפרה אחר כך שזאת הייתה חוויה בלתי נשכחת. אני אהבתי את קליף ריצ'רד כשהייתי בת 14. אני לא חושבת שיש איזו נוסטלגיה ששווה לי לשרוף 1,000 ש"ח. אני נכנסת לסרטון ביוטיוב והוא מחזיר אותי היטב לשנות ילדותי.

תראי, אין מה לעשות. מדי פעם בפעם אנחנו נותנים קצת חופש להורים הצעירים ושומרים על הקטנים כדי שיוכלו לצאת ולבלות קצת...
ואם אנחנו לא יכולים, אז הם לוקחים בייבי סיטר וזה עולה המון כסף.

בוקר טוב אתי ושבת שלום לכולם

הקדמת אותי הבוקר,
התעוררתי לא מזמן. החלטתי שהיום אני לא מארחת אף אחד ואוכלים מה שיש. אני צריכה מנוחה.
יש לנו עוד להרכיב את כל מה שקנינו מאיקאה. אז עדיף לעשות את זה בראש שקט ובלי זאטוטים מתחת לרגליים.
לגבי החום, אני לא יכולה להתייחס כי אני עם מזגן צמוד ביום ובלילה. אחרת אני לא יכולה להירדם או לתפקד.
בכל מקרה, לא מתכוננת לצאת מהבית לשום מקום

שבת נעימה וטובה שתהיה כאן לכולם

http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

צהריים טובים אביעד

ואם במחשבות על נשים עסקינן,
אז הנה מונולוג על אחת קטנה:

מונולוג של אחת קטנה

תגיד, אתה יודע איך זה להסתכל על העולם כל הזמן מלמטה?
מה אתה צוחק?
יום אחד לקחתי שרפרף קטן כדי להוריד איזו צלחת מהארון ובעודי על השרפרף שמתי לב שבעצם אני עכשיו בגובה של כולם. לא האמנתי למראה עיני. אתה התקרבת אליי ועינינו נפגשו. אני על השרפרף ואתה הולך כהרגלך, והנה עינינו נפגשות. ואז הבנתי שאתה כל הזמן רואה את העולם כמו שאני רואה אותו עכשיו כשאני עומדת על שרפרף. באלוהים יש לכם עולם אחר. אתם רואים את העולם אחרת ממני. אני רואה את העולם מלמטה. עשרים סנטימטרים פחות מהממוצע. כל החיים אני הולכת עם הסנטר כלפי מעלה. העורף שלי מקוצר. הכתפיים כואבות. הפיזיוטרפיסטית אומרת שיש לי שם אבנים במקום שרירים.
אבנים שהצטברו עם השנים. שנים של דאגות וחרדות. שנים של המתנה לבאות.
שנים שבהן את יודעת ששום דבר לא ישתנה אבל בכל זאת את ממשיכה לקוות.
כן, אולי מפעל הפיס יאיר את פניו למנויים ותיקים. תמיד קורים ניסים.
זה לא מצחיק. למה אתה צוחק? זה באמת לא מצחיק. מעולם לא עליתי קודם לכן על שרפרף המביא אותי בדיוק לגובה שלך. עשרים סנטימטרים. זה בדיוק מה שהיה חסר לי כדי להרגיש כמוך. להיות אתה. לראות את העולם בעיניים שלך. למה אתה מחייך כל הזמן? בטח העולם הרבה יותר יפה מהמקום שבו אתה מסתכל עליו. אני כל הזמן צריכה ללכת זקוף. להרים ראש ולהרים סנטר. להבליט את החזה ולמשוך אחורנית את הגב. להכניס את הבטן ואת הישבן. כן, ללכת עם עקבים של עשרה סנטימטרים ולדאוג כל החיים לא ליפול ולא לעקם את הקרסול. כן, מה אתה חושב לעצמך? כל אלפי הנשיקות שהרמתי אליהן את פניי כדי לקבלן, כל הנשיקות הללו חיבלו לי בצוואר.
שמת לב שאין לי צוואר בכלל?
'יש לך צוואר יפהפה' אתה חוזר ואומר, אז תאר לעצמך איזה צוואר היה לי אם הייתי בגובה נורמאלי. הייתי בטח ברבורה בגלגול הקודם. ברבורה לבנה ואצילה. או בטח איזו נסיכה לבית אחד הבורגים. נסיכה אירופאית לבנת צוואר. אבל לא. כל החיים שלי הסתכלתי למעלה. לא הייתה לי אפשרות ליישר קו עם העיניים שלך. 'את קוקטית' אתה אומר. 'אני נמוכה' אני אומרת. לא באמת, אין לך מושג מה עובר עליי כשאני עולה על השרפרף שבמטבח. אני אדם אחר. אני אתה. אני מעפעפת בעיניי כלפי מטה ומדמיינת אותי קטנה המגיעה עד לכתפיך ופתאום אני רואה את השביל שבשערות ראשי, את השביל הלבן, את העיניים שלי הנשואות אליך ואת הסנטר המורם, את השפתיים הבשלות והמתרצות לקבל את הנשיקה שלך. וכשאני אתה, פתאום אני רואה כמה אני יפה בקומתי הקטנה. כן, לעזאזאל, עכשיו אני מבינה למה אתה מחייך כל הזמן...

http://www.youtube.com/watch?v=5SaHPgTdF1g

Aronsona

New member
חחחח תענוג של פוסט. כיף אמיתי

אני מזכיר לך שבשביל לראות את העולם מהגובה שלי את צריכה שרפרף של 40 ס"מ

תאמין לי

הייתי מסתפקת גם בעוד 20 ס"מ בלבד...
המטבח שתוכנן בגובה סטנדרטי, לא היה שובר לי את הגב

אבל המעניין הוא, שתמיד התחילו איתי בחורים מאוד גבוהים, וכשהזמינו אותי לרקוד איתם סלאו, הרגשתי ממש מגוחך. איכשהו התפשרתי על גבר בגובה 1.70 מ'

שרוני68

New member
שבת שלום, הם בארץ

לאחר שניצחו אתמול בלילה את סנטוס , אלופת ברזיל, 8:0 (!!!),
התותחים מברצלונה נחתו בישראל.

http://www.sport5.co.il/

הבנתי שיהיה שידור עליהם ב-16:00.

המשך יום מקסים לכולם!

מיס פיגי יקירתי,
אני יודע שכדורגל לא מעניין אותך,
אבל בשבילי, לא תצפי איתי?
שלך, קרמיט

הייי שרוני

איזה כיף לך

אני באמת שמחה בשבילך

עזבי את מיס פיגי
קחי אותי שרון

אביעד, יש לי הודעה

אני הולכת להתנתק מהמחשב לכמה שעות טובות,
נא להתנהג בהתאם, ולהתפרע חופשי על הבר

מתקינים לי שולחן חדש

חזרתי!!

אין לכם מושג איזה כיף זה שולחן חדש, הכל לבן, הכל נקי, השקעים התקעים, חוטי החשמל, הראוטר, קופסאות החשמל והממיר, החיבורים, בקיצור, הכל במקום, הכל מחובר והכל נקי נקי

והעיקר, פתאום האינטרנט עובד מהר יותר...

אז מה עשיתם בזמן שעבדתי?

נאדה

חשבתי שיהיו פה התפרעויות על הבר עם כמה שיכורים...

http://www.youtube.com/watch?v=-uZlvKXnYU4

Aronsona

New member
רק עכשיו חזרתי הביתה

אני שמח מאד שהשולחן החדש מתפקד טוב ונעים
תתחדשי

שרוני68

New member
שמחה בשבילי ?

זה לא שאפגש איתם והבנתי שאפילו לא יהיה משחק,
אבל בכל זאת, נחמד שהם בארץ.

יחפונת, מיס פיגי היא האחת בשבילי