שבת שלום

פולי44

New member
שבת שלום

שלא כהרגלי בשבת, היום השכמתי קום כי הטרידה אותי המחשבה שיש לי עוד כביסה של א' לעשות, והפעם.... הגרביים. כל כך לא התגעגעתי לריח היוצא מאוסף הגרביים הדביק שיוצא מהתיק של החייל, והן תמיד זוכות כלאחר כבוד במכונת כביסה שהיא כולה שלהן. אז עכשיו הן מתגלגלות להן בתוך המכונה ואני שוב מוצאת את עצמי שואלת את השאלה "כיצד עושות את זה האימהות ששומרות שבת" אולי מישהי מהן פעם תענה על השאלה הזאת
שתהיה שבת טובה, מזג האוויר מקסים

שויו

New member
שבת שלום וברכה

מהיום באופן פזמ"י עלינו בדרגה ! הדרגה הכי שווה בצה"ל- זאת שמקרבת הכי הכי את הבקו"ם מהצד השני שלו..
ולכן לא איכפת לי לחגוג אותה כבר מהיום, למרות שרשמית תוענק ע"י המפק"ד הסמג"ד יחד עם בוקס מפואר
, כנראה רק ביום ג'
אז אמור מעכשיו " סמ"ר שיריו !!!

פולי, לשאלתך לגבי שמירת שבת... (אני שומרת שבת בכל הנוגע לעבודות הבית וזה כולל כביסות של חיילים ):
מספיקים הכל לפני השבת, ומה שלא , במוצ"ש....
זה הולך ככה: החייל נכנס הביתה.. חיבוקים, נשיקות , צהלולים....
כשנגמר הטקס מתחיל התכלס: איפה הכביסה ? תביא פה , את כל השקיות...(שיריו' מאולף: לוקח ישר את הגיגית הכי גדולה, שופך הכל בפנים ומעמיד ליד המכונה... משם כל התענוג כולו, הוא שלי בלבד!!! )

זהו, שבת אחרונה של הלוגיסטי כרווק. הוא אצלנו , לבדו. עד כניסת השבת היה לחוץ , ומזל שאין כמו בית כנסת כדי להרגיעו. השכבנו אותו לישון מוקדם והוא ישן כמו
... אני מנצלת את הסיטואציה ומנשנשת כמה שאפשר

הערב ה-
תטבול במקווה ונשות 2 המשפחות מלוות אותה ואח"כ חוגגות במסיבת נשים צוהלת

הוא מאידך, יחגוג עם חבריו (מסיבת רווקים צנועה כיאה לשומר מצוות ) ...

שבת רגועה, מחבקת ומרגיעה לכולם

מגלית

New member
שויו, איזו התרגשות

לא ידעתי שזה השבוע.
חתיכת שבוע מחכה לך... איזה כייף!!!
השיריונר יישאר השבוע בבית?
את נושמת?? לפי שעות הבוקר הלא הגיוניות שלך ...לא נראה לי...

תהנו ברמות!!!!!
אנחנו כאן נמתין לבד בחושך לעדכונים מהשמחה
(בלי ספירה
......)

פולינק'ה, אני אומנם לא שומרת שבת אבל גם אצלי הכביסות מתחילות ומסתיימות בצהריי שישי...כאשר אחה"צ הכל כבר תלוי/במייבש
(מדים אני תולה ולא מייבשת) ולמה? בדיוק מהסיבה אותה תיארת... לא להילחץ בשבת בבוקר שהכביסה עוד לא נקייה...
גם ככה את רוב כביסות הבית אני מכבסת בסופ"ש ומקפלת אחר כבוד במוצאי שבת (טקס שכזה...)

אצלנו שבת שקטה. האדום אי שם...המתבגרת ישנה... אתמול בארוחת הערב התחילה לדון איתנו על "מה אני אעשה בצבא".
כמובן שהפנסיונר התחיל בנאום חוצב להבות על תרומתה החשובה לצבא כאשר הוא לא שם לב שהיא ממזמן "איבדה" אותו ובתוכה הצטערה שהעלתה את הנושא....

מתגייסת, לשאלתך, הפנסיונר קיבל אתמול את תעודת "השייט" במסיבה שנערכה במועדון אליו הוא משתייך ולי זה הרגיש
כנצחון אישי...(כמו שכתבתי שם...)

לבבית, תהני מהבית החדש... ומקווה שגם חגגת את יום הולדתך בכייף!!!

שבת מקסימה בחוץ...
צאו ותהנו.

שבת שלום

מגלית חן חן לך

המעבר היה לא קל אבל אני שמחה בחלקי והיום נחגוג יחדיו עם שוטר שלי אצל הורי כי אתמול הייתי שדודה לארח

שבת שלום

אני התמסרתי הבוקר לשמש המטריפה בעבודת גינה, שלא נגעתי בה חודשים.
כעת בהפסקה של ארוחת בוקר וקפה, מציצה להגיד הי....
בית ריק.
הסגלגל בטיול, השלישה עם החבר, והשוטר על משמרתו.
ים עבודה, אבל זה נראה לי פשע להתמזמז עם המחשב, כשיש כזו אופרה בחוץ.
שויו - איזו התרגשות. הכלה מבית דתי? איך הלוגיסטי לבד, מה קרה לג'וניור? לקחת חופש השבוע?
רצה לפרחים....

פולי44

New member
איזה יופי, שויו!

המון מזל טוב לשריונר הפז"מניק הסמ"ר, ואכן זה מסמל את השחרור ההולך וקרב.
תהני במסיבת הנשים, איזו התרגשות, יו!
המון המון מזל טוב!

ת י א ה

New member
שבת שלום

אז אחרי שהוא הביא 7 סטים של מדי ב' ו - 5 סטים של מדי א' התענגתי על 4 מכונות כביסה (וכן, הוא הודיע לחבריו לחדר שכפי הנראה לקח בטעות גם את המדים שלהם ואימא שלו כבר מכבסת הכל לכולם). ועכשיו הזמן להעיר אותו ולהביא לו קפה למיטה

דורני

New member
תיאה, כמה מהר ובאיזו אהבה נכנסת לעניינים|חיבו

שלא יתרגלו החבר'ה שאת הכובסת המחלקתית

עשית שיחת הגדרת ציפיות עם מכונת הכביסה כמו שאמרתי לך?
בגדים מלוכלכים של שריונר זה עם המון פודרה אז כדאי....

שבת שלום

איזה שבת נהדרת,
חבל רק שג'וני לא בבית, למעשה זו כשבת, היא השלישית שהוא סוגר,
בשבת שעברה בסוף כל הצוות יצא ורק 2 נישארו , אז הוא היה יום בבית באמצע השבוע,
מקווה שהשבוע הוא כבר יגיע, כי שבת זה משהו אחר,
הבעל עוד מעט ינסע אליו להביא לו כמה דברים,
אבל לא אוכל... לא רוצה .
אתמול חגגנו 50 לחברה והארוע היה טיול בשוק הפישפשים מכיכר השעון ביפו דרך השוק ועד לנמל יפו,
היה מדהים, וכמה שאני מכירה את האזור, ההדרכה היתה מעולה, ואח ישבנו עד אחה״צ במסעדה בנמל, ורק שתינו, והיה מדהים, אחלה דרך לקבל את השבת,
בכלל נמל יפו שינה את פניו, ולטעמי הרבה יותר נעים מנמל תל אביב שהפך לפלצני והמוני בעיני ועם בעיית חניה,
בטח יקח עוד כמה חודשים וגם ביפו יהיה אותו הדבר.

בנושא הכביסות - גם אני משתדלת לסיים את הכיבוס בשישי ובשבת קיפול ואריזה, אבל לא תמיד מצליח לי ואז יש גלישה לשבת ...

שויו - אני מתרגשת יחד איתך !!!
בטח נברך אותך בהמשך השבוע, אבל אתחיל כבר עכשיו,
ובאמת - רק אושר לכולם !!!

לבבית - מזל טוב וברכות להתחדשויות שבחייך !

פולי44

New member
שכחתי לציין

שאני עובדת ביום שישי עד 1, אז יכולה להתחיל את הכביסות רק אחרי, ומנסה גם לגנוב איזה שנ"צ ולכן כל האופרציה נראית לי מסובכת, אבל הי, עשיתי את זה 3 שנים, אז יהיה בסדר...
תודה לכן

שויו

New member
תודה רבה רבה חברות !!!

אני שמחה ומאושרת לחלוק איתכן גם ובעיקר שמחות...
הרבה יותר מתאים ויפה לנו , נכון

ומתגייסת, לשאלתך, לבד = ללא ה
.. ברור שהזאטוט כאן , לו עדיין אין
.
ומגלית, שיריו' לא יהיה בבית כל השבוע... הוא אמור להגיע מתישהו מחר אחה"צ/ערב ולחזור מתישהו בשלישי (מקווה שיתאושש מההנגאובר מהר ...).... ואז אמור לחזור לסופ"ש שבכל מקרה היה אמור לצאת אליו לפי סדר היציאות שלהם ...
אז, כמעט כל השבוע...

ל י ת י1

New member
שויו

איזה כיף להתרגש יחד איתך

ברכות לסמ"ר שיריונר, לנשים שעכשיו מלוות את הכלה למקווה, ללוגיסטי הנרגש, לכולכם

שתמיד יהיו לכם שמחות, אך ורק שמחות

למעלה