שבת שלום! היי, חדשה פה (:
R raptor89 New member 17/12/11 #11 בטח, בדרך אלייך... רגע, עוד קצת... (זאת דרך ארוכה מהרמה למרכז)... הנה. מקווה שהוא לא התקרר.
ש ש ל ו מ צ ה New member 17/12/11 #20 תמיד זה מוזר לי לשמוע על אנשים שלא שותים קפה אז בחזרה לשוקו.. (;
R raptor89 New member 17/12/11 #21 היו לי מוזרויות גדולות יותר בתחום הזה... שוקולד ופיצה היו מחוץ לתחום עד הצבא. קולה מחוץ לתחום עד היום. אבל שוקו... התמכרות שלא תעבור אף פעם. בעיקר אם מכינים אותו טוב
היו לי מוזרויות גדולות יותר בתחום הזה... שוקולד ופיצה היו מחוץ לתחום עד הצבא. קולה מחוץ לתחום עד היום. אבל שוקו... התמכרות שלא תעבור אף פעם. בעיקר אם מכינים אותו טוב
ש ש ל ו מ צ ה New member 17/12/11 #22 פיצה וקולה מילא.. אבל שוקולד? איך אפשר? זה החבר הכי טוב של האישה D: דווקא אני מכינה שוקו ממש טוב (צנועה) כי גם לי הייתה תקופת התמכרות...
פיצה וקולה מילא.. אבל שוקולד? איך אפשר? זה החבר הכי טוב של האישה D: דווקא אני מכינה שוקו ממש טוב (צנועה) כי גם לי הייתה תקופת התמכרות...
R raptor89 New member 18/12/11 #23 אני לא אישה, אז הטיעון של השוקולד לא תופס ואני מוכן לבחון את יכולות הכנת השוקו שלך