שבת שלום

שבת שלום

עכשיו בפתח תיכף תכנס שבת המלכה וזה הזמן לצבור שקט ומנוחה לגוף ולנפש הבטיחו לנו טמפרטורה סבירה השבת לפני שמתחמם בהמשך השבוע הבא והשבת פשושית שלנו חוגגת לה יום הולדת , יש שרשרת נפרדת מלאה בברכות לפשושית האהובה וזה מחמם את הלב לראות את כולם באחים לברך

יום שישי יש בעיר מסיבה

הערב הוזמנתי למסיבה על החוף , יהיו ציורי גוף מוזיקה ופאן .. מה התכניות שלכם? שתהיה שבת נפלאה לכולם

נשמע מפתה

הציורי גוף תמיד משאירים אותי פעורת פה בילוי נעים טלי יקרה , הבטיחו שהמדוזות לא יעברו את קו חיפה ושהיום מזג האויר ירדו מעט הטמפרטורות אבל ליד חוף הים תמיד נעים בערב

נסיכתי היקרה

מאחל לך שבת שלום !!! לא רואים אותך במססנגר ,מקווה שהכל בסדר !!!! תשמרי קשר יקירתי את הנשמה טובה שלי ושל כולנו חיבוקים לשבת חיים

שבוע טוב

מה שלומך איש יקר? המסנגרלא מחובר כי המחשב סגור לאחרונה אני לא במטבי לכן אני במנוחה רוב התקשורת איתי היא בפון שליד המיטה אבל שאני קמה אני מקפידה אחת ליום להכנס למחשב

פשו שי ת

New member
נסיכתי היקרה

אכן היום חגגתי ב''ה יומהולדת עם הילדים אמא באה להיות איתנו וחבר של הבן הבכור שהוא כמו בן חגגנו עם עוגה חלבית והרבה מצב רוח טוב ב''ה ושוב תודה לכל המברכות והמברכים על כל הברכות.. אוהבת את כולכם ומחכה שיהיה כבר מפגש חגית

שבוע טוב ומבורך

שמחה לקרוא אותך יקירה ואהובה שתתחיל שנה נפלאה עבורך את יודעת כמה אני אוהבת אותך

למעלה