שבת שלום

פולי44

New member
שבת שלום

איפה כולם? חשבתי שיהיה פה כבר שרשור ארוך. מתבגר א בים, מקווה שישמור על עצמו כי פעם קודמת נשרף לגמרי, הפעם לפחות לקח קרם הגנה, מקווה שישתמש בו. החייל עדיין ישן ואני מתקתקת לו עכשיו במוח עם המקלדת, לא נורא, יום אחרון בבית, שינצל אותו לדברים אחרים חוץ משינה. ראיתי עכשיו סרט ממש טוב בטלוויזיה "אשתו של הנוסע בזמן" מומלץ ביותר. קראתי בעבר את הספר שהוא ממש מצוין והסרט בהחלט נאמן למקור. שתהיה שבת טובה

Rוני

New member
שבת שלום, אני פה לרגע.

אני מחפשת מפות וקישוטים לשולחן. מחר הכנות גדלות אחרונות בשני הכנות אחרונות ובישולים שאי אפשר להקפיא ומתכננת שבוע שקט ורגוע. מקווה שיהיה שקט בכל מחוזותינו והילדים יגיעו הביתה. שלי יגיע רק לחג השני. עכשיו הוא התעורר ואני מפנה לי את הזמן להיות איתו קצת, עד שיצא לחברים או עד שיבואו אליו. חיבוקים לכולם וחג שמח.

שבת כייפית לכולם../images/Emo24.gif

אני והירוק עושים על האש זמן איכות לנו אח"כ ודאי ילך לחברים כי מחר חוזר לבסיס וביום שני יבוא לחופשת חג ים של אהבה וחיבוקים לכולם

שבת שלום ,

סמדר , ברכות ליום ההולדת של הג'וניור שלך
מתגייסת , איילת , רותי , כנסו להגיד חג שמח ובהזדמנות זו ספרו מה קורה עם הבנים ואיתכן ? התגעגענו ...
גם אני הייתי בים (בשעות הסבירות) והיה חם "אש". המים קפואים
מידי לטעמי אבל צלולים , טורקיזיים ונקיים ... תענוג... המשך אחה"צ שקטים ועוד מעט אפשר גם לברך ב"שבוע טוב"...

למעלה