שבת שלום

אסתר884

New member
שבת שלום

רציתי לשתף בטיפול קינסיולוגי שקיבלתי השבוע. התחלתי סדרה של טיפולים אצל קינסיולוגית באזור מגוריי. הגעתי למפגשים עם רצון לפתור כמה סוגיות בחיי.. שאני חשה שהן סוגיות "מעגל סגור".. כלומר אני מודעת לקיומן אך לא ממש מצליחה להתיר אותם. אני כבר שנים בתחום ושנים מטופלת ונוגעת בחומרים הבסיסיים ביותר שלי. כאדם וכמטפלת.. בפגישה הזאת הגענו למשהו שיושב מגיל שנה וחצי .. זהיתי על מה מדובר גם משום שאני מודעת היטב לדברים שהתרחשו שם.. וכאמור אני שנים "מסתובבת במעגלים".. לא שהתהליכם שבצעתי לא עזרו אלה שקרה משהו מדהים .. באמצעות איזון פשוט.. שערך בקושי שעה וחצי.. ומשהו שם שוחרר.. לגמרי. אני מרגישה צורך לספר זאת.. משום שלעיתים כמטפלת חשתי שתהליכים רגשיים מנטליים, חייבים להעמיק ולרדת ולהעירך תקופות ארוכות.. ומאז שהתחלתי ללמוד קינסיולוגיה ובמקביל גם לטפל ולהיות מטופלת אני רואה וחשה שדברים לא תמיד חייבים להיות מסובכים ומסועפים. שבת נפלאה לכולם אסתר

נהדר

ותודה על השיתוף. הכל פשוט, כאשר הדרך פתוחה. ניסים/איזונים/שחרור "מתרחשים" אצל אנשים- כאשר הם מוכנים לכך יתכן ובגלל שאת כבר מטפלת בעצמך(= מטפלת ומטופלת), נפתחה הדרך לאיזון המהיר. כן ירבו

למעלה