שבת שלום

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
שבת שלום

מותר לי גם להיות בבאסה לפעמים? אם כן אז היום אני בבאסה, יום מסריח ביותר. מצטער שאני לא כותב עכשיו למה ומדוע, אבל מבטיח לשתף אתכם בהזדמנות... פשוט לא בא לי לכתוב על זה עכשיו.

GALI02

New member
טוב. אז אני לא אשאל מה קרה אבל...

קבל:
וגם:
ו...
מקווה שזה יצא טוב... וסידי אני מחכה לשמוע מה קרה...

shiraz2

New member
סידייי../images/Emo25.gif

גם עליי עבר יום מסריח ביותר. יותר נכון כמה ימים, שבוע, אולי גם חודש, אולי יותר... בקיצור- אני שקועה עמוק בדיכאון נמשך.... שלא נגמר. אומרים... שזה עוזר לדבר על זה. כשיבוא לך לדבר על זה, אני פה מתוק. ובינתיים שיר קטן לעידוד- sister 2 sister/Too Close To Heaven Look at us here together Look at how good, good things can be Couldn´t get any better It´s almost to good, good to believe I keep hoping that the gods don´t turn the page That the hand of fate won´t come And take it all away Is there really this much happiness That is allowed one girl? Or am I getting... TOO CLOSE TO HEAVEN, TOO GOOD TO BE TRUE I´M FEELING LIKE I MUST BE GETTING TOO CLOSE TO HEAVEN WHEN I´M WITH YOU I know, if only I could stop the world from spinning If we would just stay beneath these stars If I could stop the clock at this minute I´d keep you right here, here in my arms I keep hoping that I never get that call I keep praying that it´s possible to have it all Am I reaching for more happiness Than is allowed in this world? Tell me, am I getting... I know if I could I would stay on this mountain With the angels all around I can´t bear the thought of losing The best thing that my heart has ever found I keep hoping that the gods don´t turn the page Thahappiness That is allowed one girl? Or am I getting... (סתם שיר שמעודד אותי לפעמים...
)
מקווה שתרגיש יותר טוב,
שירז

מיקי 35

New member
שירזי

מה שלומך נשמה שלי ? מזמן לא דיברנו... למה דיכאון ? למה רע ?
ענננקקק

shiraz2

New member
מיקוש,

היי מתוק
באמת מזמן לא דיברנו....
לא הייתי פה כמה זמן, לא מרגישה אני בזמן האחרון.... רע לי
פשוט.. רע. אני לא ממש מבינה את עצמי. יש לי המון הזדמנויות והצעות מאנשים אחרים, למה אני דבוקה דווקא אליו? ולמה דווקא האדם שאני אוהבת.. הוא יחיד אדיש? מיקי, איך שוכחים?
התגעגעתי אלייך. מקווה שהיה לך אחלה סופשבוע...
שירז

GALI02

New member
שירז מקסימה../images/Emo13.gif

אני כל כך מבינה אותך... אבל חמודה הזמן מרפא בכל. את תראי אם לא היום אז מחר אם לא מחר אז בעוד שבוע בסוף הכל ייסתדר
בגלל זה נעלמת ככה בימים האחרונים? אני כאן בשבילך.אל תשכחי את זה,טוב?!
גילי

מיקי 35

New member
פתחי את הלב

פתחי את הלב לעולם... תכריזי... אני שירז... ואני פצצה... ואני גדולה מהחיים, ואף אחד לא יכול עלי !!! מי שלא רוצה, גם לא שווה... שחררי אותו יקירה. תגידי לשירז, שזהו... הוא שייך לעבר. ושירז... לא שוכחים. אף פעם לא שוכחים... אבל ממשיכים הלאה. את הרי יודעת את הפתרון, ולא משנה מה אגיד לך, לא ישנה לך הרבה... אז פשוט תקשיבי למה שיש בתוכך... כי שם התשובות שלך. שולח לך 1000

מיקי 35

New member
היי סידי

בטח שמותר !! לכולם מותר !! מבטיח לך דבר אחד... תוך זמן קצר, לא משנה מה ביאס אותך, זה ייראה לך הרבה פחות חמור. שיהיה לך שבוע מקסים אחי

למעלה