שבת שלום

moshe010

New member
שבת שלום

את השבתות אני אוהב לעומת זאת החג אצל חמי היה סיוט

למה סיוט?

לא היו בלינצ'עס? או שלהתארח זה פשוט סיוט, כי אין לך גם את חלקת ה(אין)אלוהים שלך?

moshe010

New member
בדיוק

פשוט כמה שאני צריך להציג בפני אשתי זה כאין וכאפס ממה שאני צריך להציג בפני חמי ואין לי כוח לזה ואין לי נושאים משותפים לדבר איתו ואין לי פינה פרטית משלי וכו'

אגס 10

New member
שבת שלום לכולם

תבלו בנעימים כל אחד ואחת במקום מושבותיכם וגם במקום התארחותכם.

אני הקTן

New member
כמה שפחות להתארח, זה המוטו שלי.

ואז הכל הרבה יותר קל, שתהיה אחלה שבת

mister xy

New member
גם אני משתדל לא להתארח אצל ההורים

אבל הם לוחצים עלינו כל הזמן שנבוא. אוף, איזו שבת קשה עברה עלי, סעודות ותפילות וכו', הצלחתי להתחמק רק ממנחה.

אוף אוף אוףףף

איזה שרשור בכיינות . אולי נפתח בשרשור הבכינות הגדול? אכלו לי שתו לי גנבו לי. כולם כאן ילדים גדולים, תצמצמו את הזמן בו אתם מנדבים את חייכם לאחרים על חשבון עצמכם. תלמדו להגיד לא. תלמדו לספר סיפורים (כמו: הילדים אוהבים את הבית, אנחנו אוהבים את הבית. אנחנו לא אוהבים נסיעות, מזוודות, בלה בלה)

עץ שתול

New member
"אשרי יושבי ביתך"

כך אבא שלי היה אומר בילדותי בימי חול המועד, אז הוא היה כופה עלי וסוחב אותי לבית כנסת לשיעורי תורה משעממים, כשמסביב לא פגשתי חוץ מילדים אורחים לא מוכרים עליזים ושמחים ושבעים מימים לא שגרתיים של תיירות וטיולים, כל הפנים המוכרות שהייתי רגיל לפגוש בבית כנסת בימים רגילים נדדו אי שם למרחקים מקצפים ומדלגים אי שם בהרים וגאיות, ורק אני נותרתי לבדי עם עוד איזה שיעורתיירה... משקעים כבדים שילכו איתי עד אחרית ימי

mister xy

New member
הילדים מאוד אוהבים להתארח שם

אז אין ברירה, צריך לעשות את זה לפעמים ואחר כך לבוא להתבכיין כאן בפורום.

למעלה