שבת שלום

SABI123

New member
שבת שלום

חשבתי שכבר עברתי את זה שהינה מגיעה השבת ודמעות כבר לא יורדות אבל סתבר שזה לא כך הדמעות לא מפסיקות לרדת , אתמול לקחתי את הקטן למסיבת פורים בישוב הוא נהנה מאוד , כולם באו וניחמו אותי , אני שואנת את אלה שבאים עם מבט של " אויי אזה מסכנה " באלי להגיד להם אני לא מסכנה הלווי ולכם היו את השנים שלי היו עם שי הלווי ואתם תחוו את מה שאני חויתי ואת האושר שהיה לי. אבל ישר יורדות לי דמעות אז אני באמת ניראת מסכנה. אני שמחה שהבנות שלי חוגגת את החג ויוצאות לבלות עד אור הבוקר . גם אני לא יודעת לאן להגיע ואני אשמח לבוא אני וקרן באות .

שיבולת7

New member
שבת שלום !

אנחנו "חוגגים" שבת רביעית,בלי.. מזג האויר אתמול,תאם את האוירה הכללית שאפפה אותנו אתמול.. מאז שהכרנו,אהבנו להתחפש,להצטלם ולבלות,כשנולדו הילדים,הצטרפו לחגיגה. לא להאמין שבשנה שעברה, עוד חגגנו כמשפחה ואתמול החוסר ,החלל,היה כל כך מוחשי.. הילדים התחפשו,קבלנו משלוחי מנות..אבל כמו מזג האויר..זה לא היה זה... ביום שלישי,ה"שלושים". מצד אחד עבר כל כך מהר,מצד שני ,נראה כמו 3 עשורים.. לכאורה,הכל חזר לשגרה,חזרתי לעבודה וללימודים,הילדים לומדים,מתאמנים,מבלים עם חברים,אבל החור הזה בלב,רק הולך ומעמיק. שלשום הלכתי אליו לבית העלמין,לשוחח קצת. עשה לי טוב. המצבה יצאה כמו שרציתי,כמו שרצה. הזמנתי את המשפחה לארוחת בוקר. עוד מעט יגיעו,ובטח יהיה טוב להיות ביחד. מחר נפגשת עם המשפחה שלו..
לכל מי שצריך.

שבת שלום פורים שמח ובוקר טוב

הנה אני באתי לראות אתכם מה השארתם לי על דפי הפורום סוף סוף שקט אחרי הסערה של אתמול שהיה מפחיד המון ברקים ורעמים החלון ממש רעד מישהו שטף במים את העולם ניקה אותו לעבוד פורים שיבולת אני שמחה שדברים מסתדרים לך לאזכרה של ה30 המצבה אותה תראי מדי פעם זה משהו שאנחנו מניחים למזכרת לכיסוי הקבר המפגש של המשפחה ב30 לפעמים הוא לא קל , כי זה להתמודד עם הזכרונות וכל אחד מתמודד עם הכילים שלו והם יתבוננו בך כי את נשארת מהזוגיות שהיתה תתמקדי במה שצריך לעשות הזכרון יעלה בכל מצב תשתדלי לצלוח את זה בשקט לזכור את האהבה אליו היא תחזק אותך לצלוח את זה טוב , ולחבק את כל הקרובים שלו ואחר כך להמשיך את החיים כי את חיה פה ועכשיו , ויש עוד דברים שחייבים לעשות בחיים

תודה

אני אשה פשוטה, שלוקחת את החיים בדרך הכי פשוטה שאפשר לחיות יש דברים שצריך לעשות עושים את זה, ואחר כך פורקים את הקושי הרגשי בסביבה תומכת כמו הפורום שלנו שמבינים את הקושי עבורה ופה נעטוף אותה בהמון אהבה והבנה מבלי לשפוט את הקושי שלה

rabenu2

New member
גבירתי בוקר טוב וחג שמח

גברתי בהנאה מרובה אני קורא את תגובותייך ,שהם מלאים בחוכמת חיים כרימון.בעניי אינך אישה פשוטה צדקת בהסתר ,אישה שכל כולה נתינה ,הגם שבכתיבתך יש נועם ומשדר רוגע ושלווה.בחפץ לב אשמח לקשר בכתיבה ברשותך כמובן .הנעמת לי את הבוקר מי יתן ויהיה לך יום נעים חמים וקסום -חג שמח לך גבירתי.

rabenu2

New member
משתתף בצערך עוד יבואו ימים

היום מעט עצוב וכואב להיפרד מאהוב שאוהב אך חרף הכאב עליך להמשיך בנחמנ שאותך אהב המשיכי ללכד המשפחה החזרי לבית השמחה דרך צלחה ובהצלחה

SABI יקרה

תני לעצמך זמן לכאוב לבכות .. מותר לך לכעוס ,לבכות, להתעצב ..העולם חרב וזה חלק מהתמודדות ...ויחד עם זאת תמשכי לחיות ללבוש מסכה לחייך ולחגוג עם ילדייך בחג... והאנשים ...לא נוכל לשנות אותם ...תמיד יהיו מבטים...רינונים ..והערות חסרות טאקט ...צריך ללמוד להתעלם לפתח עור פיל וחוש הומור סרקסטי ..

למעלה