שבת שלום

SABI123

New member
שבת שלום

היום בזמן שנהגתי לעבודה היגעתי למסקנה שאני "זכיתי" להיות נאהבת במשך 18 שנה ע"י שי ושף פעם לא קראתי לו בעלי אל בן זוגי אהוב ליבי , חבר נפש שלי, הנפש התאומה שלי , מהרגע שניפגשנו לפני 19 שנה לא ניפרדנו לרגע,. זכיתי להביא איתו שלושה ילדים מקסמים, שתי בנות ובן שלא זכה להכיר אבא כזה נילפא. זכיתי לחיות עם בו אדם מדהים בן אדם שלמרות שהיתה מחלה בשם תיסמונת מרפאן, ושעבר שתני ניתוח לב לא הירגיש נכה ולא חשב לרגע שזה צריך למינוע מימנו להגשים את החלומות שלו, אין דבר שהוא רצה לעשות והוא לעשה "השמים הם הגבול"היה אומר כל פעם שהיו שאולים אותו מה שלומו הוא היה עונה "גן עדן" ואנשים היו אומרים לו אבל פה זה לא גן עדן הוא היה עונה אבל כל בוקר שאני קם ורואה את המשפחה שלי אני מרגיש\ שאני "בגן עדן" שי שלי היה בן אדם אופטימי. ואני זכתי. ולאחר מותו גילתי שיש לי משפחה מדהימה גם הקרובה שלי ושלו, וגם מפחה מורחבת שעוטפת אותנו באהבה ענקית . והינה השבת קרבה ולב שלי כבר מתחיל לדממם , והדמעות זולגות ואני עדין מרגישה מבורכת . שתהיה לכולם שבת שלום.

../images/Emo24.gif כתבת נפלא

אפילו שזה נמשך רק 19 שנים ולא יותר, , לפחות בניתם יחד משפחה נפלאה ואת יכולה להמשיך לחיות בחיק משפחה שכזו גם הלאה , כי יש לי הרגשה שהוא נוכח נעדר ומה שבניתם ימשיך לגדול גם שהוא לא יחיה יותר לידכם , אלא בזכרון שלכם יקירה יש אנשים שלא זוכים אפילו יום אחד של אהבה כפי שאת חווית 19 שנים תחשבי על זה ותראי שאת תתחזקי ויהיה לך קל יותר לנווט את המשפחה הלאה למקומות טובים כי הבסיס של המשפחה המאוחדת כה יציב וחם הםם יעזרו לך להתאושש ולחזור לשגרת חיים של בית עודה חיים כאן ועכשיו , כי המבט קדימה מחוזק מהעבר המיוחד שלכם

../images/Emo24.gif

אכן זכית ..זו נחמתי שזכתי להיות בת זוג,נאהבת ע"י אדם נפלא ובנית בית ומשפחה נהדרת... וזוהי נחמתך ...ותמיד אנחנו צריכות לזכור שזה לא מובן מאליו ולא כולם זוכים . ואכן בורכנו ... והמלאך שלך יושב למעלה ומחייך בגאווה על הדרך שאת עוברת .. כל הכבוד לך . תבורכי שבת שלום וקלה טלי

למעלה