שבת שלום

שבת שלום

לאוהבי (אין מןהסתם ) ולשונאי למתעלמים . ‏ אתמול ניגשתי לאחד הרבנים בישיבה ואמרתי לו שמע אני מחלל שבת , בהתחלה הוא היה בהלם אחרי זה הוא ניסה לשכנע אותי לשמור ועל האור הגדול של שבת חח ואני צחקתי , שאלתי אותו מה הרעיון של שבת כי זה פשו6 הזוי שאני יאמין, הוא הסביר לי משהו די נחמד שאף פעם לא חשבתי עליו . ככה: הענין הוא לחשוב על אמונה כי כשעושים לא חושבים , ולכן אסור לעשות מלאכה , כדי שבשבת תחשוב על אמונה. גם שאדם יהיה לצד אשתו . קיצ התחלתי להבין אתזה. אבל זה לא מספק אותי אמרתי לו שכח מזה שאני ישמור שבת נמאס לי מהדת וכו` אז הוא אמר לי תתחיל לנסות , וואלה ניסיתי היום קצת ולא הלך , הוא אמר שאני ירגיש אור גדול .. איפה חח . אגב ביום שישי הוא רץ ל חיים קנייבסקי` שיתפלל עלי חעחע הבן אדם חמוד , מה לעשות לא מאמין ואין לי כח לזה. אולי כי הדוסים דפקו לי תדת בעבר והיום זה נראה לי שקר

בוקר..

עד עכשיו קראתי מאמרים ממש יפים וחכמים , מומלץ מאוד זה יכול לתת לכם הרבה . לי זה נתן לפחות! חפשו בגוגל, יואב ברנזון מאמרים . (מי שלא קורא מפסיד)

מה זה ככה, תביא לינקים:)

נראה שאתה בשלב הבילבול היותר קשה... הרבה עוברים את זה.

ydydyd

New member
למה אתה נשאר בישיבה?

אם זה כל כך הזוי בעיניך ומגוחך... אתה רוצה לחיות את חייך בצורה כזו? לחיות וללמוד (או לעשות את עצמך) במקום שאתה פשוט משתין עליו בקשת? נ.ב. לא יעיפו אותך מהישיבה במוקדם או במאוחר כשאתה הולך ומספר כאלו סיפורים לרבנים? או שזה מה שאתה מנסה להשיג...

אממ

או שיעיפו או שאני יעזוב, הם פשוט לא מעכלים ומבינים אתזה . ‏ אני בישיבה די פתוחה ואפשר לחיות שם עדין, חבר חדר שלי מעשן איתי ביחד בשבת ועוד חבר .. אני גם ממומן בישיבה יש פנימיה אוכל .. . אם תהיה לי הכנסה חודשית יפה יש מצב שאני יעזוב , וישכור דירה. או שאני אמצא מקום יותר מענין לחיות בו.

ממש לא.

ואם זה אמיתי או שאני יראה איזה יום שאמיתי , לאדע איך זה עובד ברגש או בשכל.. אז לא אכפת לי

למעלה