שבת שלום...

שבת שלום...

אפשר להצטרף אליכם? בפעם האחרונה שבדקתי...נמצאתי רווקה. בחיי שאני רווקה..הכי רווקה שאפשר להיות... מקווה שתסכימו לקבל אותי...

שבת שלום

את מוזמנת להשאר איתנו, בטח שמת לב לכך שהפורום נמצא בתרדמת...אל תתרגשי באים והולכים, כותבים לפי זמן וחשק. חפרתי מספיק, תרגישי בבית... אגב, מה את כ"כ חייבת לדעת?

בוא נראה..

מה אני חייבת לדעת? אז ככה... חייבת לדעת מה מזג האוויר לשבוע הקרוב.. חייבת לדעת מה קורה, איפה ומתי... חייבת לדעת מי אמר למי...ומה אמר.. הקיצר...אתי תמיד חייבת לדעת הכל! סקרנות. ככה קוראים לזה.

מה אני חייבת לדעת?

מה אני חייבת לדעת? אז ככה... חייבת לדעת מה מזג האוויר לשבוע הקרוב.. חייבת לדעת מה קורה, איפה ומתי... חייבת לדעת מי אמר למי...ומה אמר.. הקיצר...אתי תמיד חייבת לדעת הכל! סקרנות. ככה קוראים לזה.

חחח...לא לבנות עליי בקטע הזה...

פעם אחת מילצרתי בחיי...זה היה למשך שבועיים בלבד ! בשבועיים האלה, פעמיים "התפלק" לי המגש... עפו בקבוקים על האורחים, התעופפו להם סלטים לכל כיוון ונשברו צלחות.. אחרי שבועיים, הבנתי ! מילצור - זה לא בשבילי. מעדיפה את תפקיד המארחת. חיוכים ומילים נעימות - מתאים לי יותר !!

לא, אני מצטער

התפקיד מאחרת משוריין לבחורות שנראות טוב :) חוץ מזה צריך לעמוד כל היום על עקבים מטורפים עזבי אותך. איך את בלשטוף כלים ? :)

לו היית רואה אותי...

אני מאמינה שהיית "מפטר" את זו שהיום בתפקיד המארחת... איזה עקבים מעדיפים אצלכם במועדון? סנדלי עקב, מגפי עקב...פשוט יש לי את כולם... ולא רק זה... אני בטוחה שהיית חותם איתי חוזה עבודה (כמארחת...כמובן!!) חוזה ארוך !! חחחח.....לשטוף כלים? ומה יהיה עם הציפורניים המאוד מטופחות, ארוכות המרוחות בלק אדום והאמיתיות שלי ( לא פלסטיקים !!).... אין סיכויי שאני מסכימה לזה. חבל על הציפורניים !!

אווווקייי......אז מאחרת יש לנו .

גם רקדנית ( מרינה כי היא חדשה) סלקטורית (מעצבת על9 כי ..יש לה את זה) דיג'י (טל205 כי הוא אוהב את היחס של הבנות) שומר (פלפל חריףף..כי הוא קשוח כזה ) חנון 1 שלא רוקד ( קצת לא בסדר) עכשיו אנחנו רק צריכים ברמנית. אה שכחתי להגיד לכם לאור הכשלון ביחצנות שניסיתי לעשות לפורום הזה החלטתי לעשות לו הסבה למועדון.

חחחח אופס

לא שמתי לב אני עושה פה 60 דברים במקביל ולא טרחתי לבדוק את עצמי איזה מזל שאני מצחיק את עצמי גדול

פשוט...שתדע..

אני אפ'עם לא מאחרת... אוייש...חייבת לזוז...אני מאחרת... חחחחח......נתראה במשמרת ערב....

pain is MY love

New member
לא צריך לחפש רחוק... יש לכם אותי!

גם אני הצטרפתי רק עכשיו אבל אני ברמנית מדופלמת כבר שנתיים וחצי... מה להכין לך לשתות?..

למעלה