שבת שלום!

Anni Lupu

New member
do you ever feel like breaking down?

אם אני לא אשן לפחות קצת היום, אני אתמוטט במסיבה היום בערב. בבוקר-צהריים היו אצלנו משפחה מצד אבא, והיה ממש נחמד. לא ראיתי אותם לפחות 3 שנים. בלילה אני הולכת למסיבה במוסד! נקווה שיהיה כיף. שתייה חינם, וה-מ-ו-ן חברות באות :)

dcohn

New member
טוב, כבר כתבתי לשניהם בשישי, אבל נעתיק:)

היום הלכתי איתו לסרט ואחכ הוא בא אליי ונשאר אצלי עד עכשיו בערך... אנחנו רשמיים וזה הכי חמוד שיש:] בלילה מסיבה במוסד, ואחריה מאיצ'י באה לישון אצלי. החיים יפים.

R o n 2 5 6

New member
מישהו שאני מכיר?

מזל טוב!
תהנו היום וזה

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gifלהלהלה.

באמת באמת באמת טוב לי. ושיניתי גישה, ואני פתאום לא מצטערת שהתגייסתי, כי אם לומר את האמת אני נהנת הכי שיש בקורס, ואין על האנשים והסגל שלנו. באמת שטוב לי שם. והזמן ממש עף לי שם, נשאר בסה"כ חודש עד לסיום הקורס:) ואז החיים שלי חוזרים אלי בחזרה, חלקית :] - חנצ'וק היה אצלי אתמול מהצהריים עד הערב
,ישנו קצת, ואכלנו עם ההורים וזה. ויותר מאוחר הוא אסף אותי ונסענו ללהבים..נשארתי לישון שם. היה מדהים
, באמת שאין לי מילים. הבחור הזה עושה לי כל כך טוב:] וחזרתי הביתה רק לפני איזה שעתיים ככה...והתקלחתי,ואירגנתי תתיק למחר. מחר סוגרת כיפור וזה, בקטנה. לילה מקסים
.

danieli rose

New member
סה"כ אחלה של סופ"ש

אתמול עבדתי ואח"כ בבית חגגנו שנתיים לאחיין המתוק שלי :) קפצתי איתו על המיטה שלי כמו ילדה קטנה..כזה כיף להשתטות לפעמים. בערב נסעתי עם יניבייי להרצליה לחגוג לכוכב יומולדת. היה משעשע ממש...הוא ממש דובק בהחלטה שלו שאני פרי אסור.אבל היי! אני חוקית! היום שלושה חודשים עם בייבי:) (והוא בשמירות.מי אמר שקל להיות ג'ובניק? :( )

יום משעשע

התחיל בהופעה של צליל מכוון (היה גדול), אחרי זה אני ועוד חבר נפגשנו עם חבר אחר שחזר מהשנת שירות לסופ"ש ונסענו לבילי'ס - פשוט חרא של מקום... יצאנו משם אחרי חצי שעה ופשוט לא הצלחנו למצוא מקום אחר לשבת בו - אחד סגור, אחד 22+, אחד רחוק - פשוט כלום. בסוף הגענו לצימרמן כי כמה ידידות שלנו היו שם והתיישבנו שם, דווקא היה כיף בסוף. צום מועיל למי שצם!

Broken sound

New member
back home from london!!!!

הימים הכי טובים בחיים שלי! אחרי הופעה מדהימה של דה יוזד ופשוט טיול אדיר. אין על לונדון. לא רוצה לחזור לבית.

dcohn

New member
לונדון../images/Emo47.gif

איזה כיף לך, שמחה שנהנית:] אני שם עוד שבוע.. איך המזג אוויר? יש לך טיפים?

Broken sound

New member
המזג אוויר פשוט מעולה מעולה מעולה.

לא היה לנו גשם בכלל! סווצ'רט גופיה וצעיף ביום זה בהחלט מספיק. באנדר חם בטירוף אז יכולה להיות לך את האפשרות להוריד. הקמדןטאונד פשוט מושלם.אפשר להעביר שם המון המון זמן ויש מציאות מטורפות.אווירה כיפים. היינו בפאב שם שקוראים לו "דה קאמדן האד".כשאת יוצאת מהאנדר לקחת שמאלה משהו כמו 3 דקות הליכה.ישבנו שם המון וממש מאגניב שם. לקנות את ה"טרבלכארד".חוסך המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון כסף. 30 פאונד וזה משתלם. גם לאוטובוסים וגם לרכבות. רחוב אוקספורד מפוצץ בצהריים-ערב אז כדי ללכת לשם בבוקר. בלילה קצת יותר קריר כמובן אבל גם לא ברמות בלתי נסבלות.[וגם בלילה חם בטירוף באנדר]. מה עוד מה עוד?!?!?!?! לאדעת זה פשוט מקום מושלם.צריך להנות ולנצל אותו כמה שיותר. אה וכמובן,האנדר זה ממש פשוט.אין על מה להילחץ שם [אותי אישית לפני הטיסה ממש הלחיצו שאני יסתבך].זה פשוט וצריך להיות ממש מטומטם כדי לא להבין מה הולך. אני מקווה שעזרתי איכשהו[קצת חפרתי- כל המידע עדיין טרי חחח].תהני מלא. באלי לחזור לשם!עכשיו!

dcohn

New member
חחחחחח הייתי שנה שעברה גם בסוכות,

אז לגבי האנדרגראונד וקאמדן ואוקספורד אני עוד יודעת
דווקא התכוונתי לקנות לעצמי פה בארץ איזה מעיל קליל כזה שיהיה לי שם, שנה שעברה לקחתי לחברה של אמא את המעיל שלה והסתובבתי איתו כל הזמן, עכשיו אני תוהה אם זה ישתלם לי. הטראבלקארד שאמרת זה ה"אויסטר" הזה? 30 פאונד לכמה ימים? הבנתי שזה משתלם ובאמת נראה לי שאני אקנה כזה. לגבי פאבים אני לא יודעת אם נשב... אני נוסעת רק עם אחי ות'אמת שלשנינו עדין אין 18 (יש לי עוד איזה חודש, אבל לאחי עוד שנתיים
), אבל גם בגדול פאבים זה לא ממש הכיוון:] ממש תודה על כל הטיפים... כמה כסף בערך הוצאת על בזבוזים? אני לא יודעת כמה להביא... מבחינת המרת כסף- עדיף להמיר בארץ לפאונד או ששם זה גם יוצא בסדר? (או שלא יצא לך להתעסק עם זה
)

למעלה