שבת שלום!

chenby

New member
לחיות איתו?

היא בת 20, כל דיבורים על חיים משותפים הכי לא רלוונטיים כרגע, גם אם היא מכוונת לשם.. בעיקר שהוא רחוק משם מאוד..

מריוס זכריה

Member
מנהל
הגדרה של פינוק (לא קשור בכלל לכסף)

פינוק = לעשות עבור הילד את מה שהוא יכול לעשות לבד. הגדרה חלופית: פינוק = שרותים מיותרים. זהלא קשור לכמה כסף יש בבית ומה קונים לו או לא קונים לו. אם בן דודך מסתדר בעצמו בחיים, עובד, לומד, מבצע משימות - הוא לא מפונק. נקודה. דודתך כנראה כן חינכה טוב, נתנה לו להתמודד עם קשיים. זה שהיה לו משחקי מחשב, וידאו, וכל טוב לא מעלה ולא מוריד. אין קשר בין פינוק לבין כסף. אפשר לפנק גם ילד עני. פשוט לעשות הכל במקומו, והוא גם יהיה מפונק.

מריוס זכריה

Member
מנהל
ואם כבר בכסף עסקינן...

העשירים "מפצים" את הילד על כך שאין להם זמן בשבילו. העניים "מפצים" את הילד על כך שהוא עני, ועושים בשבילו את כל השאר. אלו שהייתה להם ילדות קשה "מפצים" את עצמם דרך הילד. חינוך זה הענף היחיד במשק בו הפיצוי מגיע לפני הנכות

chenby

New member
:)

אני לא חושבת שיש משפחה מושלמת, או משפחה שלא עושה טעויות.. אבל השאלה האם זה טעות או דיוק - כי כל אדם בסופו של דבר צריך להתמודד עם החיים שלו - הילדות, הבגרות, ההורים, בן הזוג, הקריירה.. ההורים שלי לא רצו חרם עבורי בילדות, וזה משהו שהייתי צריכה להתמודד איתו ושהם ידעו להיות שם ולתמוך, אבל הם לא באמת יכולים להגן עלינו בכל דבר (בגלל זה החבר שלה אגב, לא התקבל ללימודים.. הכל תמיד מדוייק) כולנו אותו דבר. רוצים לאהוב, להיות נאהבים, להצליח בחיים, לעשות משהו שאנחנו אוהבים - זו השאיפה לפחות.. הדרך של כל אחד היא שונה.. כי בסופו של דבר עם כל זה שאנחנו דומים, לא סתם כל אחד אחרת.. ולכל אחד יש את הדרך שלו לעבור.

שילה1

New member
ללא בית ספר להורים-לדעתי,תפקיד ההורים העיקרי

הוא להכין את הילדים לחים,בכל התחומים. כמובן-גם לחנך,אלא שלא למלא את דרישותיהם במחשבה כי כך יגרם להם אושר.ממש לא. ואני,ממרומי שנותיי,בהחלט רואה את התוצאות.כן-הן מוצאות לי חן,מאוד. מריוס-מלכים ונסיכות-רק באגדות.בחיים...כמו בחיים!

מאורRon

New member
לא להתפתות לעסקאות בשטח

גם אם זה את וגם אם זה הוא, אם לא מסתדר, אין סיבה להשאר ביחד.

למעלה