שבת שלום

שבת שלום

הנה אנחנו בפתח השהת האחרונה שלפני ראש השנה שבת אחרונה של השנה הישנה והיום תאריך לועזי מיוחד , היום לפני 8 שנים היה הפיגוע במגדלי התאומים ובפנטגוןן תחשבו עברו כבר 8 שנים , והזכרו משחזר את המראות בטלויזיה איך קורסים התאומים במנהטן הינו אצל חברים והמראות במכשיר הTV השאיר אותנו המומים זה נראה כמו סרט אימים אבל זו היתה המציאות שם בארה"ב והלוואי והטרור ימוג מהעולם שלנו

Heart 32

New member
צהריים טובים .

ראשית מאחל לכולם שבת שלום וחג שמח. למרות שאני לא בסטטוס של הפורום ליבי איתכם ואיתכן. כעת נכון התאומים זה סרט אימה מי יתן וישקוט העולם.

רוזהלי

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

שבת שלום לכווווווווווולם!

שבת שלום לכווווווולם

אצלי מהבוקר מתארחים ...ככה שאין הרבה זמן למחשב . הוזמנתי הערב לארוחה אצל "אורי בורי" למרות שאורי חבר חושבת שהמסעדה שלו פלצנית .. ואין שום קשר בין האוכל למחיר המרקיע שחקים ..אולם מה שמוסכם האוכל עשר . שבת שלום ונעימה לכולם טלי

לכבוד ערב ראש השנה והקהל הקדוש

תפילתי הפרטית עבור כולנו .... השם יתן לנו לשנה הבאה שתבוא עלינו לטובה ,תבונה ,חוכמה ,כוחות נפשיים ,להמשיך להתמודד עם כל הבעיות ש"נפל בחלקינו " כאב, צער ,ולפעימים ייאוש לא קטן.. . שיהיה לנו רק מחשבות טובות ,כוח נפשי להתמודד עם הבילתי נתפס ,שלא תלוי בזמן וכל מימד אחר , שמחשבות אובדניות ,שמדי פעם צצות במוחינו, ( מחקר קטן פרטי שלי מעידות על זה בקרב אלמנים ואלמנות ) עקב הייאוש הרגעי ,חוסר האונים מול כוחות הגורל ,אי מציאת אוזן קשבת לבד בין ארבע קירות שלנו... והרשימה ארוכה שנוכל להסתכל על מה שנשאר ,אחרי יקרינו ,בנים,בנות ,נכדות,נכדים ,נינות ,נינים וכל דבר שהיה טוב וקשור באופן אישי ליקרינו בערב ראש השנה שמברכים בלי יקירינו ,כמה שהיין יהיה מתוק ,לעולם ישאר איזה טיפה מרה , כי בלי האהוב/ה שלנו אנחנו כמו יתומים וללא זהות שנשארנו אחורה . אפילו אם משהי/ו מצא בן/בת זוג לאחר הייסורים ,לעולם לא לשכוח את אלה שהיו לפניהם ,כי הם חילקו ונתנו מעצמן/ם את השנים היפות וטובות שלהן/ם לכבוד זכרן/ם להרים כוס יין ,כי הם ראויים לזה .... הלקח שאולי עוד לא נלמד ע"י הרבה אנשים : לכל אלה שאתם אוהבים באמת ,תגידו לא פעם אחד כמה אתם אוהבים אותם ,זה יותר טוב מכל תרופה !!!!!!!! כולנו רוצים לאהוב ולקבל אהבה, כבוד ופרגון ,זה סם החיים האמיתי !!!! רק בישביל זה כדי לחיות ולהמשיך על תסתכלו מה יש לאחרים ,רק מה שיש לכם, ותשמחו בחלקכם שקבלתם מהגורל . בנימה אופטימית, ועדין עם כאב, מאחל לכולם פה באתר ולכל עם ישראל אהבת חינם ,בריאות ושלום המשפט שיוביל אותנו במהשך יהיה " ..ובחרתם בחיים ... " יקירינו בטח היו רוצים שנמשך בדרך זאת נזכור את יקירינו ,נביט קדימה ,כי אין דרך אחרת .... שנה טובה ובורכת שוורצה חיה

../images/Emo24.gif היטבת לכתוב

חושבת שמי שאבד לו אהוב/אהובה יבין היטב את מה שכתבת הם לעד יחסרו לו סביב לשולחן החג , בחיק המשפחה האוהבת אבל החיים ממשיכים הלאהב כך גיליתי בשנים הבאות ונוספו למשפחה ילדים שלא הכירו את הנעדרים ואנחנו עשינו מנהג להזכיר גם את ההולכים בערב החג ולספרלהם חוויות מימים עברו וככה ספרנו בהתחלה על הדודה שנפטרה צעירה מאד, שהם מכירים אותה רק מהסיפורים וכאשר הילדים גדלו דברנו על סבא שהם הכירו כילדים לא הספיקו להכיר לעומק ועכשיו מזכירים גם את סבתא היקרה שנשאה בעול כל השנים אני מספרת מחייכת ובוכה בלב על ההורים שלא זכו לראות את המשפחה גודלת ואולי גם בוכה על שלא זכיתי לבנות משפחה משלי ורק כספחת למשפחות אחרות ותמיד חג שני עושה בבית שלי שהשולחן ריק ורק המלאכים שלי מארחים לי חברה ואומרים אמן לברכות עבורי החגים תמיד היו תקופות קשות , כי הטעם המר של האובדן נותר בי שנים רבות אני לרוב מעודדת אתכם אבל בחגים אני צוללת לדמעות , אז בקושי ניתן למצוא אותי עם עיניים יבשות

למעלה