שבת שלום

שבת שלום

ערב שבת בפתח והשבת אבלה לבד .. נהנת מהלבד ,השקט ... זקוקה לפסק הזמן הזה מדי פעם . בימים אחרונים לא רואה את הנסיכה משהו שמע ממנה? מקווה שהכל בסדר סופ"ש נעים לכולם

שעשועי לשון

שעשועי לשון / יעקב פרוינד כשעלתה במשקל - "כדרו פניה" באג במחשב - "שתיקת הקבצים" בשר טלה - "גור-מה" משוגע ללחם - "פסיכופת" קורס מצילים תורני - "תורת מושה" מיטת זוג ענקית - " דו-נם" אשף הלשון - "מג-ניב" המפלגות - "המצעים שמעבר לציפיות" לפלוני שש בנות - "ללא חשש שביעית וללא חשש עורלה"

שבת שלום

שבת המלכה בפתח והבית נקי בזכות עזרה שהגיעה מחברים אתמול עשיתי מאמץ והלכתי עם אחי לירקן ובזכות זה יש מוקפץ מחכה לי על הפלטה לארוחת השבת טלי יקרה השבוע פחות ראית אותי כי הייתי יותר במיטה מתקשה לשבת אני או במצב עמידה או במצב שכיבה וממעטת לשבת כי אז הכאב במפרק הירך הימני כואב יותר אבל עיקר השבת הזה הוקדש למנוחה שינה ובהייה במכשיר הטימטום אבלך לכבוד השבת נכנסתי להשאיר מילות לשבת לכולם שתהיה שבת מלאה באור ואהבה , אוהבת את כולכם נסיכונת

נסיכה

שמחה לשמוע שארגנת לך שבת נחמדה מקווה שהכאבים יחלפו במהרה שבת שלום טלי

תודה יקירה

אך לצערי הכאב דיי סטטי מניחה יצטרכו לעשות בדיקות ממה נובסע הכאב במפרק הרגל אבל זה השיקול של הרופאה בנתיים אני משתדלת לנוח , זה צינטור שלישי מאותו המקום בשני המקרים הקודמים לא היו בעיות כלל ובציק צק חזרתי לתפקד ולטפל באחיינית שהביתה צריכה אותו יום אחרי שחזרתי הביתה הפעם הכאב איך שיצאתי מחדר הצינטור ובאותו המקום ובמחלקה בה אושפזתי לא טפלו בזה עד הסוף ומיהרו לשלוח אותי הביתה , לא התייחסו לזהנ שיש כאבים בעוצמה חזקה והיה איבוד דם בגוף ככה זה מדיניות האישפוז כיום ובעצם בגלל שזה היה מחלקה פנימית אולי עדיף להבתרחק בגלל שפעת החזירים ולעשות את הבדיקות בקהילה

למעלה