שבת שלום !!!!

azran21

New member
שבת שלום !!!!

שלום לכולם, לאחר זמן רב למדיי בו הייתי בפורום הקודם והנוכחי על תקן גולש יומיומי פאסיבי ולאחר לחצים תמידיים של גולן לביא (כמה נפלא להכיר אישית עוד מעריץ) החלטתי סופסוף להפוך למעט אקטיבי. את סיפור חייו ושיריו של מייק בראנט אני מכיר מאז שאני זוכר שהתחלתי ,ולא הפסקתי, לאהוב מוזיקה.בעיקרון תמיד הייתי המעריץ "היחיד" בתיכון או בצבא.כשכולם העריצו זמרים ולהקות שההערצה אליהם הייתה דיי זמנית ובת חלוף ידעתי שהערצת זמר כמייק ,כמובן ללא "מתחרים באופק", הינה ללא מגבלת זמן. בתוך תוכי תמיד הבנתי שזאת הערצה דיי מיוחדת שמן הסתם מוקדשת למישהו מיוחד.יסלחו לי חלקכם אבל הניסיון למצוא תחליף או זמר "ממשיך" למייק לא יצלח לעולם מהסיבה הפשוטה שלעניות דעתי אין מצב למצוא תחליף או יורש בקנה מידה של מייק. זה פשוט גדול על כל אחד אחר והניסיון דיי מועד לכישלון. למעט גולן שאיתו אני נפגש על בסיס כמעט ימיומי, את רובכם אני מכיר לפי שמות הכינוי שלכם בפורום. קצת קשה לומר אבל תודה הינה מילה צנועה לכל מי שבפורום יוזם כותב ומגיב ובעצם כך גורם לנו ולאחרים להבין את מה שדיי ברור וזו העובדה שהמוזיקה של מייק היא ניצחית. את פועלם של מיכל כמנהלת הפורום בברכתו של צביקה שאותו אני "מכיר" רק ממפגשים בימי האזכרה בעיקר לפני שנים , שונית "כמתרגמת" שיריו לעברית ומעריצים "קבועים" אחרים (ויסלחו לי אלה שאיני מזכיר את שמם) שיוצרים קליפים בפורום לא ניתן להעריך במילים, מגיעה לכולם מילת תודה ענקית על יוזמה ברוכה שכזאת. אני בטוח שכמוני ישנם עוד מעריצים "שקטים וניסתרים " לגדול מכולם ,יהיו כאלה שיחלקו על קביעה שמייק הינו הגדול מכולם ,לנו קביעה זאת הינה טריווילית, אולם מוזיקה איכותית, קול שמיימי ומראה תואם יצרו מבחינתי את גדול הזמרים מכולם. אשמח לתגובתכם, שלומי.

laveeg

New member
ברוך הבא שלומי

אני שמח שנסיונות השיכנוע שלי הצליחו . איך הכרתי את שלומי בעבודה ? כמעט טריוויאלי היינו בקורס ופיתאום הסלולארי שלי מצלצל (כמובן שיר של מייק) וואז ניגש אלי בחור מהשולחן האחרון ושואל: אתה מעריץ של מייק ברנט ? שלומי מעניין פה ואתה תהנה שבת שלום

סימה42

New member
גולני יש הרבה אנשים שאני מכירה

שנכנסים לפה קוראים את שכתוב נהנים ולא מגיבים מהסיבות שלהם.. אתמול בלילה הכרתי מישו כזה...אגב מישו מוכר וידוע.... הוא עוקב הרבה זמן אחרי הפורום ויודע מה קורה פה לפרטי פרטים... והוא מעריץ מושבע של מייק..................................................

brandoz

New member
שלומי- ריגשת אותנו...תבורך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

daliat1

New member
שלומי ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

מרגש לקרוא מה שכתבת
חחח כשאישרתי לך את החברות ב-
לפני זמן מה.... לא ידעתי שמדובר בחבר של גולן... כן, גולני סיפר לי עליך ועל ההערצה שלך למייק מספר ימים לפני האזכרה במאי האחרון.... וקוויתי שתצליח להגיע לאזכרה. אשמח/נשמח לראותך כאן גם בהמשך
שבת שלום, דליה

מיכל שמ

New member
../images/Emo140.gifשלומי , קודם כל ברוך הבא ../images/Emo70.gif

תודה על מילותיך החמות , נשמח לצרף אותך למשפחתנו הקטנה אך האיכותית ששמה לה למטרה להאדיר את שמו ולהנציח את זכרו של האחד והיחיד . אף אחד מאיתנו לא הצליח עד היום למצוא תחליף נאות למייק ולכן כולנו כאן , אך מצד שני , כולנו מברכים את כל אלו אשר שרים את שיריו של מייק ועוזרים ל"דור שלא ידע את יוסף" לדעת ולהכיר את מייק . מייק היה יחיד ומיוחד באיכויות הקוליות ובמראה החיצוני וזאת בלי להזכיר את היופי הפנימי שלמדנו להכיר בזכות הכרותינו עם משפחתו הקרובה .

סימה42

New member
שבת שלום שלומי וברוך הבא

נהנתי מאוד לקרוא את מה שכתבת , אני חשה הזדהות מלאה עם כל מילה, ואשמח מאוד את תשאר איתנו כאן..

azran21

New member
תודה.

קראתי בשקיקה כל מילה ומילה ויש לציין שקבלת הפנים לה זכיתי היא מעבר למה שציפיתי.תגובותיכם דיי ריגשו אותי. כפי שציינתם זוהי אכן משפחה דיי ייחודית ומיוחדת. תודה, שלומי.

Alvai

New member
ברוך הבא שלומי

נשמח לראותך במפגש הבא... שלח לי פרטים ונעדכן אותך.

למעלה