שבת שלום

yaelraz77

New member
שבת שלום

שמי יעל רז ונולדתי בתאריך17/6/1977. שם אבי הוא דב רז ושם אמי זיוה רקנטי. השם יעל שמור בעיקר לרעיונות עבודה ולספח בתעודות המזהות,רוב חיי אני עונה לשם יעלי ואליו אני מחוברת. שאלתי אליך האם נכון עבורי להמשיך בשמם יעלי? לפני עשר שנים נהרג אבי בתאונת דרכים, מותו הפתאומי גרם לי כאב רב ובלבול רציני באשר למי אני ולרצונותי בעולם (אולי גם גילי שהיה 22 תרם לכך וגם הקשר המאוד חזק שהיה בינינו). בשנים שלאחר מכן הייתי עסוקה בלהבין את האובדן ולנסות לעבדו,התהליך כשלעצמו היה ממושך וכך יצא שבמקום להתמקד ולממש את עצמי בנושאי לימודים/זוגיות עסקתי בו בעיקר, התסכול הלך וגבר וגרר עימו משברים אישיים. אחרי עבודה עצמית אפשר לומר שאני נמצאת במקום טוב ויש בי המון חוזק ואמונה בעצמי וגם הבנה שהדרך הזו היא אבן היסוד שלי במימוש הפוטנציל שלי סוף סוף(מתחילה ללמוד השנה).רציתי לשאול האם יעלי הוא השם שעלי לאמץ סופית בכדאי לפרוץ ולהגשים את עצמי בתחום המקצועי ובפן הזוגי?אשמח לקבל ממך המלצה. שבת שלום יעלי

גל סופר

New member
שלום יעל

כשנולדת, מי בחר את שמך? אני ממליץ לברר זאת, לפני שאתן תשובה חד משמעית. עכ"פ, כרגע דעתי נוטה להעדיף את השם יעל, מהשם "יעלי" שעלול להקשות עלייך מעט בנושא הזוגיות. בהצלחה.

למעלה