שבת שלום

לימורי43

New member
שבת שלום

מאחלת לכולנו שבת של רוגע, מנוחה ובשורות טובות. עכשיו אני בדרך לבקר את אהובי ששוכב לו שם מתחת לסלע שבחרתי עבורו. זו הפעם הראשונה שלי לבד איתו מאז ההלוויה. מניחה, כי חלק מכם כבר עברו את החוויה הזו והם יודעים בדיוק מה אני חושבת/מרגישה/מפחדת. אקח נשימה ארוכה ואזכור את כל מה שכתבתם לי פה. החיבוקים שלכם שמורים אצלי וזה נותן לי כח ואומץ להמשיך. תודה, לימורי 43

yamkachol

New member
שבת שלום לך, לימורי43, ולכולנו.

מאוד מרגש מה שכתבת. כל הכבוד לך על התמודדותך. חגי

li 3 האחת

New member
שבת שקטה הלוואי...

מאחלת לתושבי הצפון ולנו פה בדרום שבת שקטה,שלווה ורגועה..(אחרי שלפני שעה היו פה פעמים הזעקות בהפרש של 10 דקות) שהשקט יחזור לשכון במחזותנו אמן..שכל החיליים יחזרו בשלום..רפואה שלמה לכל החולים..וניחומים לאלו שלצערי הצטרפו למשפחות השכול.. שתהיה שבת קסומה עד כמה שאפשר שלפחות נצא להתאוור בשמש.. ולך לימור מקווה שהמפגש עבר כמה שפחות קשה וכואב את אישה אמיצה מחזקת שוב מפה כמה שאפשר..שגם לך תהיה שבת הכי טובה בעולם.. אוהבת אתכם ~לי

לימורי43

New member
שבת שלום ללי האחת..

תודה חמודה על מילותייך הטובות. אכן, היה מפגש כואב אל לפחות הייתי שם לבד, כמו שרציתי כל הזמן ולא יכולתי. איש טוב אחד שבדיוק סיים את ענייניו בבית העלמין ראה שאני לבד והציע לערוך אשכבה במקום. מאד ריגש אותי לפגוש אנשים באמצע הדרך. כאלו שלא עושים רק בשביל כסף. הלוואי שכולנו תמיד נהיה בצד הנותן ושנוכל לחמם לאחרים את הלב. בעלי, ז"ל, תמיד נתן ותרם בלי לעשות חשבון של עמותה/משפחה/גויים וכו'. הלב הרחב שלו תמיד הפליא אותי. מתנחמת בעובדה שהיו לי 15 שנים נפלאות של זוגיות פורייה. הסטטוס החדש שלי עדין מכה בי בכל פעם מחדש. תמיד המילה אלמנה /אלמן הפחידו אותי. עכשיו אני יודעת למה... לימורי

למעלה