שבת שלום! וסוף שבוע נפלא ושקט לכווווווווווווולם! זיסי
צ צפרדעית New member 21/6/02 #2 שבת שלום יקירתי אצלי המצב לא ממש מעודד (ייתכן ואאלץ לבקר שוב את הרופא החתיך שלי) צפרדעית (שטוענת שאולי זה גורל והיא צריכה למצוא לעצמה איזה רופא צעיר כשידוך)
שבת שלום יקירתי אצלי המצב לא ממש מעודד (ייתכן ואאלץ לבקר שוב את הרופא החתיך שלי) צפרדעית (שטוענת שאולי זה גורל והיא צריכה למצוא לעצמה איזה רופא צעיר כשידוך)
1 1אישה יפה1 New member 21/6/02 #4 וגם ממני שבת שלום וסופ"ש נפלא../images/Emo140.gif שיהיה זה סופ"ש שקט ושלוו לכולנו... ושוב אני מציינת, מי שיש לו משהו מעניין לעשות אני פנויה להיום אישה יפה.
וגם ממני שבת שלום וסופ"ש נפלא../images/Emo140.gif שיהיה זה סופ"ש שקט ושלוו לכולנו... ושוב אני מציינת, מי שיש לו משהו מעניין לעשות אני פנויה להיום אישה יפה.
ע עכבר כתום New member 21/6/02 #5 פארק הירקון מול גני יהושע היום (שישי) וכל יום שישי עד שימאס למארגנים משעה 14:00 עד הערב פותחים את הסופ"ש יהיו צעירים, יהיו מבוגרים תהייה מוסיקה וכמעט בטוח שיהיה מאוד כיף. הכל בחינם חוץ מהחניה .... ינעל העירייה והחניונים שלה. אומרים שיהיה גם הייד פארק ... אז אומרים. עכבר
פארק הירקון מול גני יהושע היום (שישי) וכל יום שישי עד שימאס למארגנים משעה 14:00 עד הערב פותחים את הסופ"ש יהיו צעירים, יהיו מבוגרים תהייה מוסיקה וכמעט בטוח שיהיה מאוד כיף. הכל בחינם חוץ מהחניה .... ינעל העירייה והחניונים שלה. אומרים שיהיה גם הייד פארק ... אז אומרים. עכבר
ב ב ר נ ד ה New member 21/6/02 #9 עכבר יקר... לא יצא לי לברך אותך על שובך אלינו...אז ברוך השב... אם ביקרת בפארק הירקון היום, ספר לנו על כך ובעיקר על ה"הייד פארק"... שיהיה לך סופ"ש כתום... ברנדה
עכבר יקר... לא יצא לי לברך אותך על שובך אלינו...אז ברוך השב... אם ביקרת בפארק הירקון היום, ספר לנו על כך ובעיקר על ה"הייד פארק"... שיהיה לך סופ"ש כתום... ברנדה
ס סוזיסול25 New member 21/6/02 #6 שבת שלום../images/Emo39.gif שיהיה לכולם סופשבוע מדהים שימחק את כל השבוע הנוראי הזה...אוף כמה לחץ חייבים להשתחרר קצת אני בעד לרדת לאיזה יוםיומיים לאיזה ספא במון טוב בים המלח.... ככה בשמש קצת לצוף על המים ולהרגיש חסרי משקל.. מה אתם אומרים למישהו בא להצטרף??
שבת שלום../images/Emo39.gif שיהיה לכולם סופשבוע מדהים שימחק את כל השבוע הנוראי הזה...אוף כמה לחץ חייבים להשתחרר קצת אני בעד לרדת לאיזה יוםיומיים לאיזה ספא במון טוב בים המלח.... ככה בשמש קצת לצוף על המים ולהרגיש חסרי משקל.. מה אתם אומרים למישהו בא להצטרף??
ב ב ר נ ד ה New member 21/6/02 #8 שבת שלום לכוווווולם...../images/Emo24.gif סופ"ש נעים ומהנה... והכי חשוב שיהיה רגוע ושקט. שימרו על עצמכם... אוהבת ברנדה
שבת שלום לכוווווולם...../images/Emo24.gif סופ"ש נעים ומהנה... והכי חשוב שיהיה רגוע ושקט. שימרו על עצמכם... אוהבת ברנדה