שבת שלום !

קורין, כולנו עברנו ואפילו ממשיכים לעבור וללמו

וללמוד עוד ועוד... לא קיימת נקודת השלמה - תמיד לומדים עוד משהו חדש, וזה נהדר ! פה מעיפים משהו. שם מוסיפים משהו, וככה גדלים. את תראי דברים מתגשמים, אולי אפילו לא תשימי לב בהתחלה - גם זה קורה לפעמים ! את תביני שהכל נמצא פה בשבילך, וכמו שעופרה אמרה אפשר להיעזר בכל כלי עזר, חברים, משפחה וכל מי שיהיה שם בשבילך .

מה עוצר אותך?

שאלי את עצמך- מה הדבר הכי גרוע שיקרה אם מה שאת חוששת ממנו יתגשם? נראה לי שאת גם לוקחת על עצמך אחריות מאוד גדולה, שאת לאו דווקא צריכה לקחת אותה. נראה לי שהפחד הוא יותר בכיוון של "אם אני לא אצליח לרפא אותם הם לא יחזרו". לדעתי השיעור שלך פה הוא בלהפסיק לקחת אחריות על חייהם של אחרים, כי את אחראית רק על אלו שלך. את עושה את החלק שלך הכי טוב שאת יכולה לעשות. כל השאר כבר לא תלוי בך. מה את אומרת?

קורין52

New member
מה שאני אומרת

הוא שאת צודקת. נראה לי שזה הפחד הגדול ביותר, אני יודעת שישנם אנשים אשר אינם מצליחים בתהליך בשלמותו ואז הם מזלזלים ומשמיצים. מאחר ואני באה ממקום עבודה "ממוסגר" עד כה לא הייתי צריכה לקחת חלק ב"קליינטים" אשר לא היה חסרים עקב סוג העבודה. היום שיניתי כיוון ב-360 מעלות, ואני מאמינה בדרכי זה עבד עלי - נירפאתי מסרטן :) בכוחות עצמי ! עובד על אימי שהיא חולת דימנציה. ועל עוד כמה קרובים וחברים במצבים לא קלים. אך אם יש מישהיא /וא שלא הצליח להתחבר להתהליך מסיבות אישיות שלו הוא מלכלך ומזלזל בכול התהליך , משמיץ ופוגע באחרים אשר גם כך יש להם חוסר ביטחון ומושפעים, ומכך הם נימנעים לטפל בעצמם. אני מתגוררת בישוב בו רבים מכירים אותי, דווקא מעבודתי הקודמת אשר שונה מאוד מהנוכחית, מה שמגביר את החשש שלי שמא לא אצליח בריפוי, והוא באמת הגדול ביותר. למרות שאני מודעת היטב למה שכתבת בחלק האחרון בתגובתך ייתכן ועל כך אני צריכה לעבוד. לא די בידיעה והבנת הנקודה הזו . אך יש בה אור על הנקודה החלשה בי. יש לך טיפים נוספים ? תודה רבה לך.

מדהים.

אז יש לך את זה. בואי נחשוב. מה הדבר הכי גרוע שיקרה אם לא תצליחי לרפא מישהו?

קורין52

New member
אם לא אצליח

לרפא מישהו או להוביל אותו לתהליך נכון לו מה שיקרה שהוא ישתמש בזה נגדי ופחות אנשים יבוא לטיפול ההשפעה של זה עלי יכולה להיות עצב בעיקר כיוון שבעצם יש לי מטרה יומרנית כמעא להביא טוב יותר לכמה שיותר אנשים ככול שיותר אנשים התחברו לתהליך יהיו יותר אנשים שמחים ורגועים והם יגדילו את המעגל סביבם ויהיה יותר נחמד בעולם :) וחוץ מזה לשם מה קיבלתי את הכלים הללו לא להשתמש בהם ? אז הבנתי החשש מפני מה יגידו אם !!

רגע..רגע..רגע..

האחד שלא התחבר לתהליך לא יכול להשפיע על אחרים, אם האחרים מחליטים להיות שקולים בדעתם האישית! אנשים, ואני מכיר הרבה כאלה, שאין להם דעה משל עצמם, לא יבואו ויפסידו. מה איכפת לך ?! אם את דואגת לאנשים שלא עברו טיפול אצלך וזילזלו, אז שלא יבואו ! את לא צריכה לדאוג להם.. תעשי את עבודתך הכי טוב שאת יכולה, זה עיקרון אחד מעקרונות הסוד! את עושה דברים הכי טוב שאת יכולה- בהרמוניה, באהבה ואמונה ! תמשיכי כך, תגיעי רחוק ! וממני אלייך, לילה טוב !

קורין52

New member
אוקי

נכון , צודק ! עלי להתגבר על הפחד מפני הכשלון בלי תירוצים כנראה . המשך יום טוב !

מסכימה עם כל מילה

מפה בעצם אני מבינה שפחד נוסף שלך הוא שלא תהיה לך פרנסה מזה, שאנשים לא יבואו. לכן אני מציעה לך לקחת עבודה "רגילה" במשרה חלקית, ובמקביל לפתח את העסק הזה. אם כבר יש לך עבודה תשארי בה. זה הרבה יותר קשה לפתח עסק בלי שום הכנסות, כי אז באמת תלויים בהכנסה מהעסק, והלקוחות רואים שאת לחוצה על כסף. מה גם שאין סדר יום ואין מסגרת עבודה. לא כל אחד יכול להסתדר בלי מסגרת. עוד משהו, את מפחדת מתגובת שרשרת. האמת, לא נהיה תמימים ונגיד שיש משהו בפחד הזה כי לקוח לא מרוצה עלול בהחלט להפיץ את זה הלאה. עכשיו השאלה היא איך מטפלים בזה. קודם כל- להבין שאת לא יכולה לרצות את כולם. דבר שני- כמו שגיאמ אמר, אם מישהו מחליט לא לבוא או להמשיך בטיפול, זאת בעיה שלו. ברוב המקרים אין לזה קשר אלייך. דבר שלישי- כשעובדים בכמויות, המספרים של אלו שלא מגיעים נראים פתאום קטנים. מה שאת צריכה לעשות זה אולי לצאת קצת מהיישוב, להפיץ פלאיירים או אתר באינטרנט או כל דבר אחר במקומות אחרים. כשמתמקדים במקום אחד, ובכמות אנשים יחסית קטנה, כל לקוח חשוב ובהחלט יש תחושה של אסור להחמיץ אף לקוח. כמו שאמרתי, זה נעלם כשעובדים בכמויות. תחשבי איך את יכולה לעבוד בכמויות. דבר רביעי- ברוח הסוד, את הולכת לעבוד על הצהרה שבה את מבקשת מהייקום לזמן לך את המקרים שתוכלי להתמודד איתם, גם אם ממבט ראשון נדמה לך שלא, או גם אם מטיפול ראשון זה לא מצליח. בהצהרה הזאת תבקשי כוחות להתמודד עם המקרים האלו, ותבקשי גם שישלח אלייך רק את מי שבאמת מוכן לטיפול. תבקשי גם לדעת להתמודד אם אלו שלא מוכנים, כי גם כאלו יגיעו. דבר נוסף- תחשבי על אלו שלא רוצים או לא מוכנים לטיפול כאל קיצור דרך לאלו שכן מוכנים. כל לא מקרב אותך לכן. בהצלחה.

קורין52

New member
יקירה - תפסתי "טרמפ" על דברייך החכמים

אימצתי בחום את חוכמתך ו"המצחיק" בתגובתך הוא שבדיוק לפני שפתחתי את הפורום וראיתי אותו עבדתי על ניסוח הצהרה בנושא זה :)) מיקריות !:)) ! את יותר ממוזמנת לעזור בניסוח זה ואחרים גם . המשך יום נ פ ל א !!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה