שבת שלום

שבת שלום

שבת שלום לכולם פרשת חוקת שבתנועה בהצלחה לכול מי שעושה השבןע בגרויות כמוני ועוד לא גמר

benaymr

New member
שבת שלום

ובהצלחה לעושי המועדי ב' למינהם. בהצלחה למדריכים שהולכים לבזבז את החופש שלהם על החניכים שלהם. ויאלל לים.

yaakii

New member
../images/Emo45.gif

אבל לפעמים לא..

רוני13

New member
שבת שלום../images/Emo13.gif

וב"הצלחה לכל אלה שהולכים לקרוע את עצמם בעבודה.

yaakii

New member
אני עובד במשרה חלקית בתור מד"צ../images/Emo3.gif

כן, מסתבר שיש חיה כזאת.
ואני אמור השיג כרטיס עובד-ומהר..! שתהיה לכולם עבודת כפיים נעימה... ואל תשכחו : "אדם לעמל יולד"

שבוע טוב משבות שבות שבות

סתם פשוט השעה שלי עברה שבת מגעילה לא היתי בכלל בסניף הכיפה של גולן עדין אצלי כול השבוע קיטנה עד ארבע וחצי חוץ מיום חמישי שעושים בגרות עד אחד עשרה ובאים לקיטנה עד ארבע וחצי כי לא משחררים אותי וים שישי עד אחד בהצלחה לכולם בלשון ועם העבודה והחניכים אוהבתותכם אל תקרסו זה רק חופש!

yaakii

New member
../images/Emo13.gifנראה לי שיותר עמוס בחופש מבלימודים..

מתכננים הר של דברים לחופש ואז לא מוצאים את הימין ואת השמאל

מה שנכון נכון

איזה פשלה היתה לי היום לא קמתי לקיטנה קמתי עכשו ולא נעים ללכת ולעשות פדיחות אז אני ילך מ11 וחצי אחי אמר להם שאני חולה והלכתי לרופא יום חמישי בגרות בלשון ונפתרים מזה לכול החיים איזה כיף!!!!! ייקיי איך בדיוק אתה קשור לצורית ולגיספאן? צורית לא מכירה מישדו כמוך ככה היא טוענת

yaakii

New member
צורית בת-דודה שנייה שלי../images/Emo13.gif

ואמרתי שאני מעריך שהיא לא מכירה אותי..(מי מכיר בני-דודים שניים?
) תכווני אותה כך: את מרטל יורבצקי היא בטח מכירה. תגידי ל שאני נכד שלה..ותמסרי לה מזל"ט בשמי על הזכייה..
גיספאן למד עם אח שלי בחורב עד כיתה ח' (או ו') והם היו ביחד בעזרא, והוא מכיר אותי מהסניף והשכונה. אם תגידי לו יקי הוא ידע..
על שעון מעורר לא שמעת?

אהה חעחע

ולמה לא להכיר בני דודים שנים אני מכירה דיי הרבה
גיספאן סנוב הוא לא מתיחס אלי לא במסרים ולא באמיל בטלפון פעמים הוא כן התיחס אלי לפני יום העצמאות והיה שעון מעורר אבל אמרתי עוד דקה עוד שניה ולא התעוררתי

benaymr

New member
סתם בגלל שזה טופיק דיבורים כזה

קראתי שבת ספר שאני ממליץ לכולם, "באמונתו" על משנתו של הרב עמיטל,ספר מדהים שגם אחרי הכל מתקשר לכאן כי הרי איזו ישיבת הסדר מזוהה יותר בלימוד התנ"ך מישיבת הגוש של הרב עמיטל והרב לכטינשטיין. ספר מרתק,בלי קשר שאבא שלי היה קרוב אליו מאוד וזה עזר לי להבין קצת את הדעות השנויות במחלוקת של אבא שלי (גם הוא מאנשי המימד) ובאופן כללי להכיר דמות מרתקת שהציבור הצעיר אולי פחות מכיר.
ספר מעולה,ובאמת ממליץ לכולם לקרוא.

yaakii

New member
אבא שלך למד בישיבת הגוש?

איזה מחזור? אולי הוא היה עם אבא שלי.. (אני לא יודע מה של אבא שלי אבל אוכל לבדוק.)

gushnick

New member
מה, אז נראה את שניכם בגוש מתישהו?

וסתם ככה, יש בקרוב את ימי העיון בתנ"ך. חובה להיות.

yaakii

New member
"חנוך לנער על-פי דרכו"

-ולא על-פי דרך אביו..
סתם, הגיוני שכן. אולי. מה עושים בימי עיון? (סליחה על הבורות
)

gushnick

New member
יש שיעורי תנ"ך...

המרצים הטובים ביותר בתחום. 160 שיעורים לבחירה (ניתן להיכנס ל-5 שיעורים ביום, ויש 4 ימים). אני מצרף קישור לנוחותכם...

yaakii

New member
תודה תודה

חוץ מזה שהקישור לא פעיל..אבל לא משנה אחפש אחרי זה בגוגל. אם לא יתנגש עם כלום מבחינת תאריך -אני שם (בעז"ה)

לכו, כדאי לכם!

אני לצערי לא שם השנה. אבל זה ממש מעניין וכדאי (אם אתם יכולים לממן את זה... מקסימום - אפילו יום אחד שווה את זה).

yaakii

New member
אה-זה לא בחינם?

על אלו עלויות מדובר? טוב, אני באמת צריך להציץ שם באתר מתישהו..

למעלה