שבת שלום

שבת שלום

הבית מוכן ונקי לכבוד שבת המלכה , השבת אקבל אותה רעננה ומוכנה לשבת לשבת בשלתי דברים מיוחדים , הכנתי סיני מוקפץ עם המון ברוקולי _נו טוב הייתי בסופר) חצילים מטוגנים חמים בתנור, והעוף שבושל בגריל . ליד יש סלט ירקות חתוך דק , וסלט חסה חתוך דק ומטובל בשמן זית לימון מלח ומעט סוכר בתוספת יש סלט לימון כבוש וסלט של חצילים בטחינה . לקינוח יש עוגת תפוחי עץ שקניתי במו ידי לקידוש קניתי לחמניות בריאות המעוטרות בגרני חמניות ואת השולחן כבר ערכתי עם מפה לבנה והפמוטים והנרות מחכים למועד המתאים ככה זה שמכינים יום קודם , והולגים לקניות ומתפרעים בירקות שבועות הולך להיות חג מלא ירקות ודגים , חומרי גלם קניתי יום ראשון אחגוג בבישול איזה כייף שיש כח לעשות דברים , להכין מאכלים מיוחדים לשבת וחג והפעם אני שמחה לחגוג בבית שלי את החד הקרוב

בוקר טוב ושבת שלום

אני כה אוהבת את השקט של שבת בבוקר ,שקט ושומעים את ציוץ הציפורים הזכיר לי את הבקרים בקיבוץ ,דשא ענקי לפני הבית, והכנרת נשקפת לה מרחוק לא הייתי יכולה הייתי פורחת עכשיו שוב לאותו הדשא ועכשיו גרה שם חברה ואני מנסה לאתר אותה, אבל היא בקבוץ לא בבית שהיתה גרה בו והסלולרי בו היא היתה משתמשת מנותק כעת , וככה קשר נוסף אבד בגלל נישואים הדברים השתנים הם אילו העושים את חינו לכאילו . קשרים אובדים בגלל שאנשים החליפו כתובת והחליפו טלפונים ולא שמרו על קשר הם פה ליד, אבל הקשר הרציף אובד בשל התחלופה המהירה של התקשורת הטלפונית בניידים אותי הצליחו למצוא אנשים שהקשר אבד לפני 20 שנים רק כי לא החלפתי כתובת ומספר טלפון ולאחרונה הפתיעו אותי כמה טלפונים מהעבר שנזכרו בי , וחפשו אות, וגם מצאו אותי

כמה אנשים יש במסנגר שלכם

שבחיי יוןם יום אתם לא מדברים איתם או שהקשר נותק אך הם עדיין קיימים במסנגר שלכם ?

למעלה