אהלן
שבוע טוב! מצטערת שאני עונה על זה רק עכשיו, לא היה לי ממש זמן.
משהו טוב שקרה לי השבוע: התקלוט שלי!!!
זה היה אחד הדברים הכי מדהימים, כייפים ומגניבים שעשיתי בחיים שלי! כל-כך נהינתי! קיבלתי מלא מחמאות וכולם אמרו לי שהיה ממש טוב. אחת המחמאות שקיבלתי הרבה באותו ערב מאנשים הייתה שהם לא מכירים את רוב השירים אבל הם עדיין ממש טובים חחח.
הצלחתי להפתיע אפילו את הברמנית והמלצרית שאמרו לי שהן לא הכירו חלק מהשירים. באו המון חברים שלי, באו הדיג'יים החמודים מהמסיבות במוצ"ש והם אפילו רקדו ואמרו שהיה סבבה, וגם היו הרבה אנשים שלא הכרתי. אחרי זה הבעלים של המקום אמרו יל שהיה ממש מוצלח ושיהיו עוד פעמים כאלו, ונראה לי שיכול להיות שבאמת יהיו. זה פשוט היה אחד הדברים הכייפים לעשות ואני ממש רוצה לעשות את זה שוב. הביקור של רוח'לה ואנימל בעיר הקודש! בנות, היה ממש כיף לבלות איתכן את הסופ"ש.
מכרתי דיסקים בהופעה של missFlag. גם הייתה חוויה נחמדה וגם ההופעה הייתה מעולה וכייפית! המסיבה בתקליט אתמול הייתה ממש כייפית. כבר לא באים הרבה אנשים כמו פעם למסיבות ואחד הדיג'יים אמר לי אתמול שהוא לא יודע מה הם יעשו כשאני אטוס לאנגליה ושהוא מקווה שהמסיבה תשרוד בלעדיי. חחח, איזה חמוד!
משהו רע שקרה לי השבוע: לא היה לי זמן כל השבוע לבקר את חברה שלי שאבא שלה נפטר. אחת העובדות בטאואר רקורדס ממש עיצבנה אותי השבוע וגם הבוס שלי נזף בי קצת, ואני חושבת שאם היא לא הייתה איתי באותו יום אז הוא לא היה עושה את זה, אבל אני לא יודעת.
אתמול כבר התחלתי לסגור קופה במקס ברנר קצת לפני 23:00 ואז הבוסית שלי התקשרה אלי ואמרה לי להישאר עד 23:30.
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: יום הסטודנט. אני מוכרת גם שם דיסקים בהופעה של missFlag ואני נכנסת חינם!
אחרי זה אמור להיות לילה מטורף של הופעות והנחות בכל מיני פאבים. קבלת משכורת ושליחת רובה ישירות לקרן לשליחתי לאנגליה!
משהו מצחיק שקרה השבוע: אני רוחל'ה ואנימל ישבנו בתקליט ואז בפאב אחר שקוראים לו מיה והמלצריות שם היו ממש נחמדות. באיזהשהוא שלב באה אלינו אחת המלצריות ואמרה לנו "איך קוראים לכן? אני אף פעם לא שואלת לקוחות איך קוראים להן אבל אתן מיוחדות אז אני רוצה לדעת." חחחחח! ניסנתי להבין למה היא התכוונה כשהיא קראה לנו מיוחדות אבל לא ממש הבנתי חחח.
פרק בסקראבס:הא! הפעם יש! אחרי שחזרנו מהעיר רוח'לה ואנימל באו אלי וראינו פרק שעוד לא ראיתי הענה הרביעית. אני לא זוכרת איזה פרק זה. אתן זוכרות? בכל מקרה לא טוב לרואת פרקים בפעם הראשונה כשאתה שיכור ואם אנשים שראו אותו כבר ומצטטים לך אותו כל הזמן לפני שהקטע מגיע בפרק חחח! מעבר לזה היה פרק מעולה. דר' קוקס הגן על ג'ידי וירד על אליוט כי היא שכבה עם דן וזה היה כזה חמווווד!
פרק בסדרה אחרת:דרך ווטרלו. יצא לי לראות איזה פרק אחד ואפילו לא סיימתי אותו.
סרט/ספר השבוע:ספר אוטוביוגרפי של בוב דילן בשם "כרוניקות" - ספר ממש טוב. בוב דילן קצת חופר בו אבל עדיין ממש מהנה לקרוא אותו. ג'ונו - סרט מעולה! לא טוב כמו שחשבתי שהוא יהיה, אבל עדיין מעולה! וקורע מצחוק. הפסקול נחמד אבל לא הרבה מעבר לזה.
שיר השבוע: שירי התקלוט. אני אפרסם הודעה נפרדת עם הפלייליסט.
Coldplay - Viloet Hill. השיר החדש של Coldplay שמטריף אותו ואני מאוהבת בו כל-כך! אני שומעת אותו כל היום על ריפיט. רק הרגע שמעתי אותו 3 פעמיים רצוף חחח. קניתי את האלבום הראשון של ה-Editors והוא מצויין! מהשנייה הראשונה ששמעתי אותו התאהבתי בו.
תמונה של מה שבא: אני בתקלוט.
ו....מה אני אומר על ההפסד הצורם של מכבי: לא ראיתי את המשחק, אבל אני די שמחה מזה חחח.