שבת שלום!!!

nina love amir

New member
שבת שלום!!!

שבת שלום לכולם!! תיהנו ואל תתבאסו מזה שחוזרים ביום ראשון לבית הספר... שבת שלום...

1sHiRuSh

New member
שבת שלום...

שבת שלום וכיפית לכולכם.... יום ראשון יש לי גדנ"ע למשך 4 ימים... בלי למודים=]]]

ג ב ש ו ש

New member
שבת שלום../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

מה קורה אנשים?
יום ראשון אני יוצא לקורס בעז"ה,אז אהיה פה רק בסופי שבוע..קורס של חודשיים ואחכ' אני חוזר להיות פה הרבה
אוהב אתכםם

oOosapiroOo

New member
שבתת שלוםםם:)

לא הייתי היום במחשב:( אח שלי התנחל עליו היום חחח

שבת שלום!!

לאלה שהיו בהופעות של היי פייב.. תגידו...בהופעה הזאת-http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1045106 הצרחות וכל זה היו כמו בהופעות של היי פייב? או יותר? כי תמיד אני מנסה להבין למה כולם אומרים שבהופעות של היי פייב הייה הכי הרבה היסטריה....כילו הלווו מה עם השמיניה?? איך התעמצתי שם שכל ראשל"צ ישמעו אותי צורחת בקולי קולות...חזרתי לבצפר בלי גרון!! עחעחעחעח אני זוכרת שהגעתי לשם 3 שעות לפני ההופעה כדי שאני יהיה הכי קרובה לבמה!! ובאמת עמדתי הכי קרוב לבמה
היה בהופעה הזאת כ"כ כיף...ראיתי את זה עכשיו בפליקס אחרי שאני כבר יודעת מה הסוף של השמיניה..חעחעח התחלתי לבכות אז סגרתי את זה..חעחעחעחע זה כ"כ עצובבבבבבבבבבב חתיכת מנייאק הגיורא הזה!!

עם כל הכבוד שלי לשמיניה

בתור אחת שהייתה בהמוןןן הופעות של היי פייב וגם השתתפה בעוצמת הצרחות אני יכולה לומר בוודאות שכמה שהצרחות של הקהל של השמיניה בלינק ששמת חזקות הצרחות של הקהל של היי פייב היו חזקות ועוצמתיות פי 10!!!!!!! את יכולה לראות את זה בעצמך בדוקוסלב על היי פייב

חעחעחעחעח../images/Emo6.gif

טוב יש הבדל בין 9 שחקנים מדהימים מסדרת נוער לבין 5 זמרים מהממים ששרים פופ...חעחעח אבל הסיטואצייה דומה קצת לא? חעחעח וואי אני שוב תכף אבכה...אני כ"כ מתגעגעת לשמיניה
וגיורא חמיצר אמר בוודאות שלא תיהיה עוד עונה! זה לא הוגן!!

אגב ראיתי את הדוקוסלב על היי פייב דיי מהאמצע

אבל ראיתי איזה צרחות היו..חעחעחעח בהתחלה בכלל לא הבנתי מה זה ולמה יש שם כ"כ הרבה צרחות אבל אז שמעתי שם את המילה היי פייב והכל הסתדר לי בראש- בנות-צרחות-היי פייב..חעחעחעעחעח

אהה יש לי שאלה אליכם-גם לא קשורה../images/Emo6.gif

היום אני ממש לא קשורה...סורי
כבר מלא זמן אני רוצה לשאול את זה אבל או שאני תמיד שוכחת או שאין לי זמן... יש פה במקרה מישו\מישהי שאוהב\ת את השירים של אנריקה גלסייאס או את אנריקה גלסייאס בעצמו?? חעחע כי אני מתההה עליו! הוא כזה חתיךךך!! ויש מצב שאני אסגור את הקומונה שלי על גיורא חמיצר ובמקומה אני אפתח קומונה על אנריקה!!! כי תפוז האלה לא רוצים שנפתח על גיורא פורום כי כבר פורום האי והנושא הוא בערך אותו דבר.... ושוב סורי שאני ממש לא קשורה...חעחעח

חעחעח הייתי בטוחה שיש פה לפחות אחת שאוהבת

אותו..חעחעח כל פעם שמראים ת'קליפ שלו בMTV של השיר do you know אם את מכירה..אני לא יכולה לא לצרוח!! חעחעעח יש לו פרצוף כזה שאת רוצה לבוא ולנשק עוד פעם ועוד פעם!! כמו אמיר

vmeytal

New member
שבת שלוםםם לכל הפורום!!

אגב שמתם לב יש פרסומת חדשה של חברת השכרה" אויס" בטלויזיה..שמיקל הרפז!! מופיע בה :) חמודדדד!! לילה טוב..

למעלה