שבת שלום

שבת שלום

שבת המלכה כבר באה לבקר ,והפעם הבית שטוף ונקי האוכל מתחמם על הפלטה אחי שךלח לי מנה בשבילי לאחרונה אחי מביא לי אוכל לשבת , אין לי כח לבשל הנרות דולקות לצידי ולידם ורדים אדומים שעושים לי טוב מעיזה לתוח דלת למרות שאת עכברון לא מצאתי אבל לא רואים שאריות שלו והריח שלו גם נעלם מהבית אז רוצה להאמין שנעלם לו כמו שבא הלך מרגישה שנפתחה לי דלת אבל לאין לא יודעת

שבת שלום

שמחה שדואגים לך נסכתי , שמחה שאת מרגישה שדלת נפתחת .... ומאחלת לך המון זוהר בריאות וטוב ... חיים רק פעם אחת ..אז באו ונעביר אותם בכייף שבת שלום לכם

שבת שלום ובוקר אור

שבת כולם ישנים ורק הרדיו צורח והעיר אותי מתברר שבין ששי לשבת משדרים שם ג'ז וכל מיני מוסיקה של צרחות וגמרו לי את הלילה בשעה 4 , הכאבים הקפיצו אותי מהמיטה החלתטי שמחכה לרופאה ביום ראשון לא בא לי לבלות שבת בבית החולים דברתי עם כוכבית 2700 עם האחות, והחלטנו לחכות לבוקר לגשת למר"מ אבל לפעמים שדברים קורים ביום ששי אסור להכנס איתם לשבת מקווה שזה לא סיפור רציני הפעם , שומרת על שקט נפשי אור ראשון סוף סוף עלה ומאיר את העולם קר בחוץ אבל שקט ונעים בבוקר שבת שומעים רק את הצפורים שרות לשמש לבוא להאיר ולחמם את העולם

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

נסכתי מאחלת לך שעד יום ראשון תרגישי טוב ,ולא תזדקקי לרופא ...שמרי על עצמך יקירה!!!! והנה אוסף בדיחות שלי הן חדשות
ילד צועק לאמו: "אמא, יש פה מישהו ליד הדלת שמתרים בשביל בית זקנים. לתת לו את סבא?!"
שתי בלונדיניות טיילו להן בהרים. תוך כדי הטיול הן הסתכלו על האדמה וראו פסים מוזרים. האחת אמרה, "תראי, אלה טביעות רגליים של אייל!" "מה פתאום", אמרה הבלונדינית השניה, "אלה טביעות רגל של זאב!" "את טועה", תיקנה אותה הקודמת, "אלה טביעות רגליים של אייל." "לא", אמרה השניה, "אני אומרת לך אלה טביעות רגליים של זאב." הן התווכחו והתווכחו, עד שהרכבת דרסה אותן...
פולניה מבקשת מבעלה לעשות סקס כמו באולימפיאדה שואל הבעל המרוצה: "למה את מתכוונת? חזק יותר? גבוה יותר? מהר יותר?" היא עונה: "..........אחת לארבע שנים" !
ילד שואל את אימו, "אימא, לנשמה יש רגליים"? שואלת האמא, "למה אתה שואל"? עונה לה הילד, "כי כל הזמן אני שומע את אבא אומר לך - נשמה, תפתחי רגליים!!!"
בשיעור נימוסים והליכות המורה שואלת את התלמידים: משה אם היית עם בחורה שאתה מחזר אחריה ואתם בארוחת ערב במסעדה ואתה צריך פיפי איך היית אומר לה?? משה - "חכי לי שניה, אני הולך להשתין". "קצת גס משה, אבל... יוסי איך אתה היית אומר לה??" יוסי: "סליחה אני הולך לטואלט" "טוב, אבל לא יפה לומר טואלט כשאתה אוכל. אולי אתה, הרשלה, תשתמש בשכל שלך כדי להוכיח עדינות?" "הייתי אומר – יקירתי מבקש את סליחתך אני הולך ללחוץ את ידו של חבר קרוב שאני מתכוון להכיר לך אחרי הארוחה "
שלושה עכברים משוויצים כמה הם מוצלחים. מספר הראשון כשאני רואה מלכודת עכברים, אני קופץ לתוכה, חוטף את הגבינה ולפני שהברזל יורד אני מספיק לעשות 20 כפיפות בטן אומר השני: זה כלום, אני קם בכל בוקר, יוצא מהמחילה, הולך למתקן שיש בו רעל עכברים, טוחן אותו ושותה אותו עם קפה מפסיק אותם השלישי: סלחו לי אבל אין לי זמן... אני צריך ללכת לדפוק את החתול
אישה כבת 50, השואלת את בעלה "מה עבר בראשך שראית אותי לראשונה לפני 25 שנה ... > עונה לה הבעל " שבא לי לכווץ לך את השדיים ולדפוק אותך עד שתאבדי צורה " > " נו, ומה אתה חושב עלי עכשיו" שואלת האשה באושר , > "שעשיתי עבודה טובה" עונה לה בעלה.
תיירת מבקרת ברחבת הכותל בירושלים, היא מסתכלת בענין על המתרחש ורואה.יהודי קשיש שבדיוק גמר להתפלל מקפל את הטלית ומתחיל ללכת משם . > היא ניגשת אליו ושואלת "האם אפשר לשוחח איתך ? > היהודי: "בבקשה " > התיירת: "באיזה תכיפות אתה מתפלל ככה כאן ?" > היהודי עונה "כל יום מזה כבר ארבעים שנה ". > העיתונאית: "ולמה אתה מתפלל?" > היהודי: אני מתפלל שהיהודים והפלסטינים יחיו בשלום בלי ריבים ומלחמות ושכל הילדים שלנו יגדלו בשובע בשלווה ובביטחון " > העיתונאית: "ממש נהדר, ואיך אתה מרגיש אחרי > שאתה מתפלל ככה כבר ארבעים שנה" > היהודי: "כאילו אני מדבר לקיר "
איש שרירי וחסון, הסתכל יום אחד במראה והתפעל מגופו ופתאום ראה שכל גופו שזוף חוץ מהבולבול. החליט ללכת לים, קבר את עצמו בחול ורק את ה"ברוך הבא" השאיר בחוץ. פתאום עוברות שתי זקנות, ששמו לב ל"דבר" הזה הבולט מן החול. נוגעת האחת עם מקל ב"דבר" הזה ואומרת לחברתה:" באמת שהעולם לא צודק" מה זאת אומרת שאלה השנייה." כשהייתי בת 20 הייתי סקרנית לראות אותו. כשהייתי בת 30 נהניתי ממנו. כשהייתי בת 40 ביקשתי אותו. כשהייתי בת 50 שילמתי עבורו. כשהייתי בת 60 התפללתי עבורו. כשהייתי בת 70 שכחתי שהוא קיים. עכשיו שאני בת 80, הדברים האלה גדלים חופשי באדמה ואני אפילו לא יכולה להתכופף"!

למעלה