שבת שלום

שבת שלום

תיכף תבוא המלכה אל הבתים להיות איתנו ל24 שעות לעשות לנו טוב שבת נהדרת לכולם , שבת מנוחה לגוף ולנשמה מאחלת לכולם להיות בחיק המשפחה האוהבת

kampf

New member
שבת שלום גם לך נסיכה../images/Emo48.gif

ואם המלכה צריכה לבוא רק בשבת אז מזל שאת הנסיכה נמצאת איתנו כל השבוע. שבת שלום ואני מקווה שאת מוצאת לך אם מי להיות השבת כדי שלא תהיי לבד.

כרגיל השבת אני אתכם

למשפחה המורחבת יש בר מצוה אבל הם דתיים וזה אומר להתארח לכל השבת וזה מסובך עבורי עכשיו אז אני אתכם , ושח"ל ברגע אם צריך , השבוע אנחנו בדיבור בלי סוף שתהיה שבת שלום , שבת רגועה וקצת שקט לגוף שלי

בוקר טוב ושבת שלום

שהולכים לישון מוקדם אז משכימים קום מקשיבה לרדיו בקול נמוך מתחשבת בשכנים , ודוד דאור רן לי שירים מקסימים ואני באינרטנט משותת שאני כבר אחרי מקלחת נעימה מאד , רעננה ויבשה וגם אכלתי משהו טעים, סתם יוגורט לא להתלהב ואת התרופות שתיתי אז הגוף רגוע ושקט איזה כייף ככה שרק את שירת הצפורים שומעים ברקע וזו בוקר השבת שלי אני נזכרת שהאחיינים היו באים לשבת אצל סבתא , היו מעירים אותי בשעות הללו הקטנים חפשו אוכל ושאכין להם שוקו , הייתי מדליקה להם TV ויושבת איתם השובבים היו באים לקפוץ על המיטה וישנים יחד כמו מסיבת פזמות שתי בנות ןבן שתמיד היו מאוחדים שבאו לפה , יושבים מציירים יחד בצבעי מים עד שההורים היו באיחם לקחת אותם לטיול השבת

למעלה