שבת שלום סופש מהנה לכולם.
ש ש חף New member 2/11/07 #4 ../images/Emo16.gifשבת שלום פורום../images/Emo16.gif סופ"ש של מנוחה אמיתית. משפחה,חברים וכל מה שעושה לכם טוב.
../images/Emo16.gifשבת שלום פורום../images/Emo16.gif סופ"ש של מנוחה אמיתית. משפחה,חברים וכל מה שעושה לכם טוב.
ק קושקושית מתולתלת New member 2/11/07 #7 מה את יודעת מה עבר עלי? נגמר לי הצמר והחבר כל הזמן אומר לי "מחר אקנה לך" מחר, מחר, תמיד נשאר מחר
ש ש חף New member 2/11/07 #8 אוי לא נגמר לך הצמר!!! אני יודעת כמה זה קשה,לי בעצמי פעם נגמר הצמר מאמי אם את צריכה לדבר על זה, אני פה בשבילך.
אוי לא נגמר לך הצמר!!! אני יודעת כמה זה קשה,לי בעצמי פעם נגמר הצמר מאמי אם את צריכה לדבר על זה, אני פה בשבילך.
ק קושקושית מתולתלת New member 2/11/07 #9 עלק פה בשבילך... לא נראה לי שאנחנו יכולות לדבר כמו שצריך כבר... <הולכת לקידוש אחזור אח"כ צפי לפון בסביבות8>
עלק פה בשבילך... לא נראה לי שאנחנו יכולות לדבר כמו שצריך כבר... <הולכת לקידוש אחזור אח"כ צפי לפון בסביבות8>
ק קושקושית מתולתלת New member 2/11/07 #18 אכלתי כמו פרה עכשיו כואבת לי הבטן ובטוח עוד מעט שוב אהיה רעבהההההה מה איתך? מה עושה היום?
ה הילי פילי New member 2/11/07 #19 הבעיה שאת אוכלת כמו פרה ורואים את זה עליי היום יש יום הולדת לחברה שלי אז יוצאים קצת לשתות ולרקוד
ק קושקושית מתולתלת New member 2/11/07 #20 ואת עושה ספורט שיראו עליי? ריקודים ושתיה תמיד באים בחשבון!! וגם שורף קלוריות