שבת שלום סופ שבוע מרגיע לכולם.מורן,מה בישלת היום לכבוד שבת? מה אפית?
ש ש חף New member 27/7/07 #2 סוף שבוע רגוע הולך להיות חם אני הסתובבתי היום ביפו. שיהיה סוף שבוע מעולה לכולם!!
מ מורן אחת New member 27/7/07 #5 טלטול!שבת שלום מתוק! השבת אני נחה,אפיתי רק 2 עוגות ולא בישלתי כי אנחנו מתארחים שבת אצל משפחה. עשיתי קינוחים!!! שבוע לא קל בעבודה,הרוג מכוחותינו באינטל.... צריכה לנוח מהסרט הזה. שתהיה שבת שקטה ושמחה!
טלטול!שבת שלום מתוק! השבת אני נחה,אפיתי רק 2 עוגות ולא בישלתי כי אנחנו מתארחים שבת אצל משפחה. עשיתי קינוחים!!! שבוע לא קל בעבודה,הרוג מכוחותינו באינטל.... צריכה לנוח מהסרט הזה. שתהיה שבת שקטה ושמחה!
ט טל205 New member 27/7/07 #7 שבת שלום יופי,תנוחי קצת ותשני הרבה כדי שמוצאש לא תרדמי ואז ידפק לך יום ראשון חחחחחח.. אצלי כל שבוע זה כך.
שבת שלום יופי,תנוחי קצת ותשני הרבה כדי שמוצאש לא תרדמי ואז ידפק לך יום ראשון חחחחחח.. אצלי כל שבוע זה כך.
א אוף אין לי שם New member 27/7/07 #6 שבת שקטה כייפית ומקסימה לכולם!!!! היתיי בים והיה נהדר נהדר שמש ים ומוזיקה חזרתי עם אנרגיות!! מומלץ בחום!!!!!! שבת שקטה כייפית ומקסימה וכולם....
שבת שקטה כייפית ומקסימה לכולם!!!! היתיי בים והיה נהדר נהדר שמש ים ומוזיקה חזרתי עם אנרגיות!! מומלץ בחום!!!!!! שבת שקטה כייפית ומקסימה וכולם....