שבת שלום שבת שלום האם צריך לעשות בדיקת דם רק ביום ה-12 ו14 או שצריכים להמשיך גם ביום ה-16 וכו'?
א אלמונימית3 New member 18/3/06 #1 שבת שלום שבת שלום האם צריך לעשות בדיקת דם רק ביום ה-12 ו14 או שצריכים להמשיך גם ביום ה-16 וכו'?
א אלמונימית3 New member 18/3/06 #2 אפשר תגובה? נכתב ע"י אלמונימית3: שבת שלום האם צריך לעשות בדיקת דם רק ביום ה-12 ו14 או שצריכים להמשיך גם ביום ה-16 וכו'? לחץ כדי להרחיב... אפשר תגובה? לא נראה לי שזו שאלה כ"כ קשה לוותיקות
אפשר תגובה? נכתב ע"י אלמונימית3: שבת שלום האם צריך לעשות בדיקת דם רק ביום ה-12 ו14 או שצריכים להמשיך גם ביום ה-16 וכו'? לחץ כדי להרחיב... אפשר תגובה? לא נראה לי שזו שאלה כ"כ קשה לוותיקות
א אדוינה New member 18/3/06 #3 הי אלמונית! נכתב ע"י אלמונימית3: שבת שלום האם צריך לעשות בדיקת דם רק ביום ה-12 ו14 או שצריכים להמשיך גם ביום ה-16 וכו'? לחץ כדי להרחיב... הי אלמונית! אני הייתי עושה כל יום אילו היית לי בטא חיובית... כעיקרון צריך לבדוק כל יומיים שיש הכפלה,לפחות 3 פעמים.אך אני מכירה כאלה שלא עשו ,אלא חיכו לבדיקת הדופק,אך כאמור,איך אפשר להתאפק? האם צריך לברך אותך?
הי אלמונית! נכתב ע"י אלמונימית3: שבת שלום האם צריך לעשות בדיקת דם רק ביום ה-12 ו14 או שצריכים להמשיך גם ביום ה-16 וכו'? לחץ כדי להרחיב... הי אלמונית! אני הייתי עושה כל יום אילו היית לי בטא חיובית... כעיקרון צריך לבדוק כל יומיים שיש הכפלה,לפחות 3 פעמים.אך אני מכירה כאלה שלא עשו ,אלא חיכו לבדיקת הדופק,אך כאמור,איך אפשר להתאפק? האם צריך לברך אותך?
א אלמונימית3 New member 18/3/06 #4 תודה על התשובה נכתב ע"י אדוינה: הי אלמונית! אני הייתי עושה כל יום אילו היית לי בטא חיובית... כעיקרון צריך לבדוק כל יומיים שיש הכפלה,לפחות 3 פעמים.אך אני מכירה כאלה שלא עשו ,אלא חיכו לבדיקת הדופק,אך כאמור,איך אפשר להתאפק? האם צריך לברך אותך? לחץ כדי להרחיב... תודה על התשובה ויום שני אני אתן תשובה לגביי הברכה
תודה על התשובה נכתב ע"י אדוינה: הי אלמונית! אני הייתי עושה כל יום אילו היית לי בטא חיובית... כעיקרון צריך לבדוק כל יומיים שיש הכפלה,לפחות 3 פעמים.אך אני מכירה כאלה שלא עשו ,אלא חיכו לבדיקת הדופק,אך כאמור,איך אפשר להתאפק? האם צריך לברך אותך? לחץ כדי להרחיב... תודה על התשובה ויום שני אני אתן תשובה לגביי הברכה
ב בריזה1 New member 18/3/06 #5 בהצלחה אלמונימית נכתב ע"י אלמונימית3: תודה על התשובה ויום שני אני אתן תשובה לגביי הברכה לחץ כדי להרחיב... בהצלחה אלמונימית
בהצלחה אלמונימית נכתב ע"י אלמונימית3: תודה על התשובה ויום שני אני אתן תשובה לגביי הברכה לחץ כדי להרחיב... בהצלחה אלמונימית
ע עמית יובל New member 18/3/06 #6 תלוי בתוצאה.בדרך כלל עושים נכתב ע"י אלמונימית3: שבת שלום האם צריך לעשות בדיקת דם רק ביום ה-12 ו14 או שצריכים להמשיך גם ביום ה-16 וכו'? לחץ כדי להרחיב... תלוי בתוצאה.בדרך כלל עושים פעמיים שלש.ואם הבטא עולה כנדרש לא עושים שוב.בהצלחה.
תלוי בתוצאה.בדרך כלל עושים נכתב ע"י אלמונימית3: שבת שלום האם צריך לעשות בדיקת דם רק ביום ה-12 ו14 או שצריכים להמשיך גם ביום ה-16 וכו'? לחץ כדי להרחיב... תלוי בתוצאה.בדרך כלל עושים פעמיים שלש.ואם הבטא עולה כנדרש לא עושים שוב.בהצלחה.