שבת שלום
N NimaZ New member 2/7/04 #2 שבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif להלהלהלהלהל אני מנסה להתחיל את רצף האחת-שתיים שלי מחדש!
שבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif להלהלהלהלהל אני מנסה להתחיל את רצף האחת-שתיים שלי מחדש!
מ מלאכית 815 New member 2/7/04 #3 ../images/Emo42.gif שבת שלום לכולםםם! יאי אני מאושרתת שבוע הבא אני הולכת למופע של האקדמיהההה נוסבאום מישהו הולך גם שבוע הבא
../images/Emo42.gif שבת שלום לכולםםם! יאי אני מאושרתת שבוע הבא אני הולכת למופע של האקדמיהההה נוסבאום מישהו הולך גם שבוע הבא
ה הד0וש היחידה New member 2/7/04 #5 ../images/Emo72.gif../images/Emo34.gifשב"ש../images/Emo70.gif../images/Emo34.gif../images/Emo72.gif
D DAND00SHY New member 2/7/04 #8 שבבת שלומלום!../images/Emo16.gif שבת שלום לכל העולם!!! (למרות שלא שבת היום בכל העולם...) אז לא לכל העולם... לכל עם ישראל!
שבבת שלומלום!../images/Emo16.gif שבת שלום לכל העולם!!! (למרות שלא שבת היום בכל העולם...) אז לא לכל העולם... לכל עם ישראל!
R Ronush14 New member 2/7/04 #9 שבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo48.gif והחלמה מהירה לכל פצועי התהפכות האוטובוס