שבת שלום נו הגיע שוב יום שישי לאן יוצאים? ואיך חוגגים את היום האחרון של החופש הזה?
N *neta* New member 6/12/02 #1 שבת שלום ../images/Emo48.gif נו הגיע שוב יום שישי לאן יוצאים? ואיך חוגגים את היום האחרון של החופש הזה?
שבת שלום ../images/Emo48.gif נו הגיע שוב יום שישי לאן יוצאים? ואיך חוגגים את היום האחרון של החופש הזה?
T too good 2 B true New member 6/12/02 #2 יום שישי .... אני הולכת למסיבת בר מצווה (עם all you wanted ו- pink punk girl) ואז כנראה להתנחלות איפשהו (עם pink punk girl) ואז לישון אצל pink punk girl עם עוד חברה.
יום שישי .... אני הולכת למסיבת בר מצווה (עם all you wanted ו- pink punk girl) ואז כנראה להתנחלות איפשהו (עם pink punk girl) ואז לישון אצל pink punk girl עם עוד חברה.
P Prof. James Potter New member 6/12/02 #4 לאן יוצאים? ../images/Emo16.gif אוף, כל פעם שיש את השרשור הזה אני רואה כמה חסר חיים אני . אולי לסבתא, אבל לא יודע אם גם היום נלך אליה... אחר כך לשבת בבית ולראות "ערב אדיר" ו"שוטטות", ואם יבוא לי גם החמישיה הקאמרית.. וזהו... ניר
לאן יוצאים? ../images/Emo16.gif אוף, כל פעם שיש את השרשור הזה אני רואה כמה חסר חיים אני . אולי לסבתא, אבל לא יודע אם גם היום נלך אליה... אחר כך לשבת בבית ולראות "ערב אדיר" ו"שוטטות", ואם יבוא לי גם החמישיה הקאמרית.. וזהו... ניר
N *neta* New member 6/12/02 #5 לאו דווקא לא תמיד כולם יוצאים, אבל פעם הבאה ננסח את זה שונה,מבטיחה השבוע למשל צריכים ללמוד למבחן בהסטוריה שיש ביום ראשון..אז לא יוצאים.
לאו דווקא לא תמיד כולם יוצאים, אבל פעם הבאה ננסח את זה שונה,מבטיחה השבוע למשל צריכים ללמוד למבחן בהסטוריה שיש ביום ראשון..אז לא יוצאים.
P Prof. James Potter New member 6/12/02 #6 ואם אני יוצא למשהו שקשור../images/Emo16.gif לחברים, זה לצאת מהחדר לסלון ולראות את הסדרה חברים . ניר
S Shani5 New member 7/12/02 #7 הממ כנראה לשם שינוי אני נשארת בבית יש לי כל כך הרבה שיעורים שזה עצוב! עצוב עד כדי דמעות אני שונאת ביצפררררררררר! ואולי (אני ממש מקווה שזה לא יקרה בסוף... אבל כל כך מתאים לי לוותר) אני כן יצא למושבה או להתנחלות אצל מישהי.. נראה כבר... ובטח בסוף אם אני ישאר בבית, במקום לעשות שיעורים, אני יהיה באינטרנט... פויה שני!
הממ כנראה לשם שינוי אני נשארת בבית יש לי כל כך הרבה שיעורים שזה עצוב! עצוב עד כדי דמעות אני שונאת ביצפררררררררר! ואולי (אני ממש מקווה שזה לא יקרה בסוף... אבל כל כך מתאים לי לוותר) אני כן יצא למושבה או להתנחלות אצל מישהי.. נראה כבר... ובטח בסוף אם אני ישאר בבית, במקום לעשות שיעורים, אני יהיה באינטרנט... פויה שני!