שבת שלום ! וניצול שרשור - מחרותיים הפרק האחרון של מק 22 !!! קולטים ???
M mominman New member 11/6/04 #2 שבת שלום ! ../images/Emo48.gif ../images/Emo24.gif וניצול שרשור - מחרותיים הפרק האחרון של מק 22 !!! קולטים ???
שבת שלום ! ../images/Emo48.gif ../images/Emo24.gif וניצול שרשור - מחרותיים הפרק האחרון של מק 22 !!! קולטים ???
א אוש7יתי New member 11/6/04 #4 שבבבבבבבבבבבבבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
N NimaZ New member 11/6/04 #3 שבת שלום../images/Emo70.gif ../images/Emo48.gif../images/Emo13.gif דיי נו! מה הקטע של היין?! מעכשיו אני לא שמה יותר יין!
שבת שלום../images/Emo70.gif ../images/Emo48.gif../images/Emo13.gif דיי נו! מה הקטע של היין?! מעכשיו אני לא שמה יותר יין!
D DAND00SHY New member 11/6/04 #5 שבת שלום!../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם!!! תאכלו הרבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (סתם בא לי שתהיו שמנים...לא סתם...אז...תאכלו!) לא משנה...שבת שלום!
שבת שלום!../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם!!! תאכלו הרבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (סתם בא לי שתהיו שמנים...לא סתם...אז...תאכלו!) לא משנה...שבת שלום!
H H i L o L a New member 11/6/04 #6 שבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo96.gif ובשביל נעמה שמתי קפה במקום יין ואליאור- אני באמת לא רוצה לחשוב על זה אוף איזה באסה שזה עומד להגמר! ותחשבו שבטח העונה הבאה תגיע בעוד יותר מחצי שנה..זה מלא זמן לחכות!
שבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo96.gif ובשביל נעמה שמתי קפה במקום יין ואליאור- אני באמת לא רוצה לחשוב על זה אוף איזה באסה שזה עומד להגמר! ותחשבו שבטח העונה הבאה תגיע בעוד יותר מחצי שנה..זה מלא זמן לחכות!
S sisty New member 12/6/04 #7 ../images/Emo12.gifבאיחור קל~שבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo48.gif