שבת שלום

שבת שלום ../images/Emo47.gif

הימים חולפים להם, הלילות מתקררים הבטיחו מיום ראשון - חורף!!! מה שמחייב התארגנות מהירה ויעילה. בקבוקי הצוף מולאו.
מלאי גדול של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים הוכן.
(גם כמה עם קינמון בשביל שאולקה נה ננה ננה נהההה
) השבשבת על הגג הוברקה ומורקה
המשושים נחפפו וסורקו למשעי
הזנב סורק היטב ונקשר סרט ארגמן קטיפתי כיאה לחורף הממשמש ובא
ממתינה לשבת שקטה ולחורף הבא רק טוב!!!

שאולקה גש בבקשה הלום

מותר לי לשאול מי הוא יובל?! עברתי וקראתי את כל הכתוב ואם מישהו כאן מאמין כמוני במלאכים, הוא יודע שהם בוודאי שומרים עליו עכשיו חזק, אפילו חזק מאד. רק טוב!!!

שאול4

New member
פנינל´ה, אופו את כל השבוע?

געגענו אליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

שאוללל קוראת אותך לסדר

מה זה אינך עוקב אחרי? אינך יודע שנלחמתי מול שדים ורוחות? מחייכת

שאול4

New member
פנינל´ה, באמת שאני לא אשם../images/Emo9.gif

בצעתי עקוב אחריך ב-72*, אך ההודעות על היותך חולה, משום מה לא הגיעו אלי, ומה שנותר לי לומר..טוב שהחלמת ואת שוב אייתנו. שתהיה לך ולכולם שבת ענוגה!! אבטיפוס - תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום אמרת לי אתמול שחלמת עלי בלילה, זה דבר כל כך נחמד לדעת שמישהו חולם עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום כשאת ישנה ומחייכת לעצמך, אני שמח שאת שם לפעמים נחמד שחולמים עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום

שאולל../images/Emo66.gif תודה על געגועיך

הלכתי להביא לי לתגבורת אל עוזי חיטמן. עוד סיפור אחד של אהבה. עוד ספור אחד של אהבה לפני שסוגרים את האורות. עוד ספור אחד של אהבה שיוצאת מבין השורות. עוד לחישה אחת קטנה לפני שהולכים אל הבתים. זכרונות מן הפגישה הראשונה כשהצטלבו המבטים. פם את בוכה ופעם את צוחקת מזילה דמעה,כי זה הזמן ללכת, לכל האהבות יש סוף להתחלה, נפרדים רק במבט בלו לומר מילה. עוד ספור אחד של אשליה שלא ידענו איך היא תגמר. אוספים בלב את כל מה שהיה, פעם רע ופעם טוב יותר. עוד נשיקה אחת קטנה לפני שמכבים את האש. מן הרגשה כזאת משונה שזה הסוף אבל עוד נפגש. פעם את בוכה ופעם את צוחקת מזילה דמעה,כי זה הזמן ללכת לכל האהבות יש סוף להתחלה נפרדים רק במבט בלי לומר מילה. שיהיה לכולנו רק טובבבבבבבבבב

פנינושששששש

אממממממ עפה לי מהר לתוך הקופסה המיוחדת חוטפת לי ממני כמה תופינים ועפה לי מהר לערסלי
רק טוב!!!

למהה גחליליתתוושששש../images/Emo140.gif

חכיייייייי עוד הישארי צריכה אותך כתגבורתתתת להתמודד מול שאוללללל החולם

אופה3

New member
גם אני מתכוננת לחורף, והמצאתי עוד

קוראסונים חדשים, ואפילו משקה חדש, בטעם קרמל, וקוראסונים שוקולד, ממולאים פיצפוצי שוקולד, וקוראסון לבן ממולא פיצפוצי שוקולד לבנים, ואפילו משקה נוסף קפוצינו, הכנתי את כל בגדי החורף, לא רוצה מגפיים, רוצה להרגיש את טיפות המים, אפילו לא הכנתי מעיל, על מנת להנות מכל הגשמים, אני רוצה לצאת לרקוד בגשם, ואני מציעה לכם גם. חברים יקרים, שיהיה שבוע גשום, ושבת שלום, ורק טוב האופה

בררר אופההההה../images/Emo140.gif

שונאת גשםםם רק אם זה שנינו ביחד תחת מטריה אחת!!
וחוץ מזה אוהבת את הקרואסונים ולוקחת אותם הכי מהר לפני שתבוא גחליליתוש מהערסל שלה ותזיז אותי באלגנטיות האופינית לה ותחטוף לי את הקרואסון עם השוקולד. וכמובן,לפני ששאול יחליט להתחרות איתי על ליבו של הקרואסון, ועוד לא הזכרתי את חןןן:) שיהיה רק טוב לכולנו

את באמת חושבת שתצליחי הא???

נה ננה ננה נההההההה נהההההה עוד לפני שהספקת לסיים לרשום הכל שני קרואסונים היו אצלי כבר מתחת למשוש שמאל! אחד היה בפה ובזמן התעופה עוד הספקתי לחטוף אחד נוסף אמממממ לך ואממממ לך נה ננה ננה נהההההה
אבל אל תדאגי פנינושקה השארתי לך כמה אחדים רק טוב!!!

עד עכשיו האשמתי את הוירוס

שהפיל אותי למיטה כעת האשים אותך שהפלת אותי על הריצפה מרוב שנקרעתי מצחוווווק
שיהיה שבוע טוב לכווולללנננווווווווווו

שאול4

New member
ממממממ...חלמתי חלום ו...

אני לא אשתף אותך
עד שתחזרי בך, שאני לא חולם.
ואם את רוצה אז...נה נהנה נהנהנהנה נהנהנהנהנהנה
והחתול תפסה את מקומך בתוך הלב!
אז כדאי לך לחזור בךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
המשך יום טובבבבבבבבבבבבבבב

מיאווו...גרררר....גם לי יש חבר כזה

איך אמרת?נה נהנה נהנהנהנה נהנהנהנהנהנה?. אוסיף גם אני את ה... נה נהנה נהנהנהנה נהנהנהנהנהנה שלי ונהיה איך אומרים קפיטים? כפיתים? או כפיטים?

אופה3

New member
פנינוש אני מתה על החורף, אני פורחת

בחורף, ונובלת בקיץ, אבל מבטיחה לך שלכולם יש מספיק קוראסונים ואם לא אז נעבוד שעות נוספות, כי שקר בחוץ, יותר כייף לאפות ליד התנור, ואז חםםםםםםםםםם כל טוב ותודה לך על הידיים שאת מחזיקה בשבילי האופה

שאול4

New member
פנינל´ה, הוב..הוב..הוב..../images/Emo107.gif

יש לי -
שדואג ל-
שלי. נה ננה נהנהנהנה נהנהנהנהנה עוד יום נשרףףףףףףף מחר יום גשום וקררררררררררררר אופו כולםםםםםםםםםםםםם?

למעלה