שבת שלום

yamit23

New member
שבת שלום ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

שבת עם הרבה
שיעזור ל
שנשתלו היום לצמוח ול
, יחד עם ה

טאוֹ

New member
שבת שלום ושבוע נפלא ../images/Emo140.gif

מקווה שעברה עליכם שבת נעימה, אנשים יקרים. הייתי שמח לקצת גשם כאן, אבל זה מזג אוויר טרופי, השם ירחם. רוכב האופנוע שהסיע אותי לרובע הסיני של העיר (הו צ'י מין סיטי), עמד בזמן שספרתי את השטרות המהבילים שכמעט נמסו לי ביד מרוב חום, ואמר שבעונה הקרה הזאת הוא כל הזמן חולה... כנראה שבאמת הכל יחסי. בקמבודיה קיים ארגון בשם Seeing Hands Massage, והתכוונתי ללכת לקבל טיפול שיאצו או אנמה שמבוצע על ידי מעסים עיוורים. לצערי, בסופו של דבר זה לא יצא לפועל. הגעתי לפני יום וחצי לויאטנם, וכאן מצאתי היום ארגון דומה של עיוורים, שחלק מהדברים שהם עושים זה לתת עיסויים ויאטנמיים מסורתיים. אז הפעם ישר קפצתי על המציאה. התברר לי שזה לא ממש שיאצו; העיסוי מתבצע ללא בגדים, כשרק מגבת מכסה את איזור החלציים. צורת הטיפול עצמה היתה יותר כמו מסג' ולא טיפול של ממש. המגע של הבחורה היה נעים, הטיפול היה נחמד, אבל לא הרבה יותר מזה. חלק גדול מהעיסוי היה דומה לליטופים מהירים, חלק אחר היה לחיצות אבל אלה לא היו לחיצות עם קי, שמגיעות לעומק, ואני מתכוון אנרגטית ולא פיזית. כי פיזית היה לא פעם די כואב, בלי שזה הרגיש כמו כאב טוב. גם לא כאב רע, סתם קצת כואב... אני אמשיך לחפש עיסוי טיפולי של ממש.

0 אור 0

New member
מקווה שלא שכחת

לאכול קצת פירות יבשים לכבוד החג?? ותיהנה קצת גם בשבילנו ..

טאוֹ

New member
פירות רטובים, גם הולך? ../images/Emo9.gif

אני מודה שלא ממש זכרתי שכעת ט"ו בשבט, אבל במקרה או לא יצא שזללתי כמויות דמיוניות של גלידה, בטעמים שנעים מהמוכר ועד גלידות אורז, ותה ירוק, וכל מיני פירות עם שמות מעוררי תיאבון כמו "הדרקון הירוק". נפלתי עליהם בערב שבו התקיים בופה בסגנון "אכול ככל יכולתך", דבר שקורה פעם בחודש. הם כנראה בונים על הקיבה הויאטנמית הקטנה, ואני חושש שלא היו ערוכים כיאות למעבד מזון כמוני... אני מקווה שהיו להם מספיק הכנסות משאר המבקרים במקום, כי לא הייתי רוצה שמקום נפלא כזה יפשוט את הרגל בגללי. חוץ מזה אני ממילא אוכל כאן מדי יום פירות מדהימים. התוודעתי למשל לפרי קטן ועסיסי עם קליפה קוצנית, שנקרא ג'וּי גאי גאי, אם קלטתי נכון את מה שאמרה האשה בשוק - דבר שלגמרי מוטל בספק - ומזכיר קצת ליצ'י. חוץ מזה אכלתי אתמול גם עוגה מיוחדת שמכינים רק בשתי הזדמנויות בשנה, כולל עכשיו לקראת ה-TET, ראש השנה הויאטנמי, שהיתה טעימה באופן שערורייתי. אז כן, אפשר להגיד שבעצם חגגתי... ומעבר לזה, האנשים כאן כל כך יפים שזו בהחלט חגיגה בפני עצמה. חג שמח.

shushu10

New member
שבת שלום טאו,

זאת אני מהדיון על מהות הצ'י. זוכר? הד"ש החמה שלך מהו צ'י מין "הקפיאה" אותי לרגע. אני אמורה לבקר אותך בעוד שבועיים (סתם...לא אותך אישית) ומתחילה לחשוב שאולי עדיף לשלם ת50$ דמי בטול כרטיס טיסה ולהשאר בארץ. פה לפחות אפשר ללבוש מעיל או סוודר ושם אין מה להוריד יותר . כמה מעלות מראה המד חום? מכאן זה נראה כמו 33 בערך ולפי התאור שלך כבר עלה ל35 מינימום? מה כבר אפשר לעשות בחום הזה חוץ ממסג'? לשוט על המקונג זה כמו לצוף במרק... לרדת למחילות העפר או שעדיף לעלות צפונה כמה שיותר מהר. אשמח לשמוע המלצות on line ובינתיים תעשה חיים משוגעים וספר חוויות בזמנך הפנוי. כמה אני מעריכה את ארצנו הנהדרת......

טאוֹ

New member
תשמרי את חמישים הדולר, יקירתי

ותתכונני לקבל עבורם משהו כמו 800,000 דונג. רק כדי לתת אומדן כללי, גלישה של שעה באינטרנט עולה 4000. ארוחה במסעדה עממית אפשר לסגור ב-15000. גלידות ופירות ושתייה שיקררו אותך בשפע, ממש בפרוטות (או דונגים). לינה אפשר למצוא בחדרים שעולים החל מ-5 דולר ללילה, ורמתם מזנקת פלאים אם משלמים עשר דולר ומעלה. אני לא מסתובב עם מד חום. שלמרות שבדרך כלל אני מפסיק להרגיש שחם ומתחיל להרגיש ממש בנוח רק כשאנשים אחרים סביבי מראים סימנים מוקדמים לכוויות קור, אני רחוק מלהתלונן. כך שלאנשים עם אהבת קור פחותה משלי, בוודאי לא תהיה שום בעיה. חוץ מזה, אמנם די חם, אבל יחסית הלחות נמוכה. שותים הרבה, מתענגים על המראות ועל הריחות ועל הצלילים ועל הדברים המדהימים שיש למקום הזה להציע, וכך נהנים ולא סובלים. ואם רוצים, תמיד אפשר לעלות לרמות המרכזיות או לצפון ויאטנם, כדי לתפוס קצת חורף אמיתי, עם גשם וקור וערפל וכל מה שצריך. זה גם מה שאני מתכוון לעשות, בעוד כמה ימים. אל תהססי לבוא לפה, כי ויאטנם נפלאה, לפחות מהכלום וחצי שהספקתי לטעום ממנה. לא יכול להמליץ הרבה כי לא חוויתי הרבה, אבל אם תרצי אשמח להמליץ לך על מה שאני כן יודע, במסרים.

moonlight

New member
ט"ו בשבט שמח טאו ../images/Emo146.gif

גם אם קצת באיחור. הפירות הטרופיים גורמים לי געגועים וחשק להזמין כבר כרטיס טיסה לכיוון המזרח. יש כמה סוגי ליצ'י באיזור (מכירה רק את תאילנד וגיחונת ללאוס) הליצ'י הקוצני שדיברת עליו טעים במיוחד. התמונות שצרפת מקסימות ומעניין אם טעמת את הפרי הגדול הקוצני אשר בסל האחורי. דוראן שמו (בטח הם מכנים אותו בשם מקומי אחר) והריח שלו מסריח במיוחד. אני מאד אוהבת את טעם הפרי. איזה כייף לשמוע ממך

yamit23

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

טוב לקרוא אותך, איש טוב.
שאתה מעדכן, זה ממש קריא וממחיש.
כבר מצאת, או שהוא נמס בחום

למעלה