תשמרי את חמישים הדולר, יקירתי
ותתכונני לקבל עבורם משהו כמו 800,000 דונג. רק כדי לתת אומדן כללי, גלישה של שעה באינטרנט עולה 4000. ארוחה במסעדה עממית אפשר לסגור ב-15000. גלידות ופירות ושתייה שיקררו אותך בשפע, ממש בפרוטות (או דונגים). לינה אפשר למצוא בחדרים שעולים החל מ-5 דולר ללילה, ורמתם מזנקת פלאים אם משלמים עשר דולר ומעלה. אני לא מסתובב עם מד חום. שלמרות שבדרך כלל אני מפסיק להרגיש שחם ומתחיל להרגיש ממש בנוח רק כשאנשים אחרים סביבי מראים סימנים מוקדמים לכוויות קור, אני רחוק מלהתלונן. כך שלאנשים עם אהבת קור פחותה משלי, בוודאי לא תהיה שום בעיה. חוץ מזה, אמנם די חם, אבל יחסית הלחות נמוכה. שותים הרבה, מתענגים על המראות ועל הריחות ועל הצלילים ועל הדברים המדהימים שיש למקום הזה להציע, וכך נהנים ולא סובלים. ואם רוצים, תמיד אפשר לעלות לרמות המרכזיות או לצפון ויאטנם, כדי לתפוס קצת חורף אמיתי, עם גשם וקור וערפל וכל מה שצריך. זה גם מה שאני מתכוון לעשות, בעוד כמה ימים. אל תהססי לבוא לפה, כי ויאטנם נפלאה, לפחות מהכלום וחצי שהספקתי לטעום ממנה. לא יכול להמליץ הרבה כי לא חוויתי הרבה, אבל אם תרצי אשמח להמליץ לך על מה שאני כן יודע, במסרים.