שבת שלום

שבת מבורכת

שבת של שקט בגוף ונפש שבת של מנוחה לפני התחלת הבלגן בשבוע הבא אז צוברת כוחות לימים טובים יותר שיבואו הבית כבר נקי השבוע בא ידיד הביא איתו שושנה ריחנית שצילמתי אותה ועזר לי ניקה את הבית לכבוד השבת , אבל זה נעשה ביום שלישי כי אז היה לו זמן הכביסה כבר על החבל מאתמול , אפילו את השמיכה החמה כבסתי ואוכל מנסה לגמור את מה ששמרתי מבושל במקפיא שבוע הבא יבואו לעזור לי לנקות את המקרר , מנקה לפני הזמן לפי מי שיכול לעזור לי ככה אני מתנהלת כיום

שבת שלום

והבוקר התחלתי לבשל והגיע ידיד והציע ללכת לטייל בשמש הנעימה , ואכן היה נעים לטייל לאורך חוף הים לטייל בשד הגעתון ולקנח בכוס קפה בפינגווין , ובשעה 11 הגעתי הביתה להתחיל בישול או אז חברה התקשרה בואי אתי לקריון בהגרה 50% הנחה ..יאלה עלינו לרכב ונסענו ,התחדשתי בטייץ וטוניקה ..חזרנו הביתה ארגנו יחדו ארוחה מהירה לילדים ולנו החברים פרשו ואני התחלתי לבשל .. סיר מרק בוליון עוף עם קניידלך, סיר בצל ממולא ,וסיר עם כרוב ממולא לאשכנזים ,תבנית עם דג סול ממולא בתרד בציפוי טחינה .עוף בתנור על מצע אורז ותפוחי אדמה...והעוגה ? עלי אורז ממולאים בתפוחי עץ מוקרמים

שיבולת7

New member
מתגעגעת לשבתות הפשוטות...

אילו שבהן סתם היינו בבית. יחד. בלי תוכניות.. שנהנו אחת מהשני, ויחד,התפעלנו מהילדים.. מתגעגעת לשבתות הספונטניות.. אילו בלי כל תכנונים מראש למלא את הזמן כל הסופ"ש, כדי שלא נהיה לבד. מתגעגעת לארוחות השבת המשפחתיות של פעם.. לשיחות "מה היה השבוע" שהנהגנו.. אני כבר מזמן לא מבשלת לקראת שבת. לא שאי פעם הייתי חובבת בישולים דגולה..אבל ארוחות השבת רק מעצימות אצלי את הלבד,אז מצאנו לנו מסורת חדשה. מתארחים אצל חברים ומשפחה או יוצאים לאכול בחוץ.ככה "הכסא הריק" פחות בולט. שנה ועוד חודש ועוד 3 ימים. ואני מתגעגעת יותר בכל יום.

למעלה