שבת שלום!!!!

שמעכי ידיים זה לא דבר לא בולט

בכול זאת זה דבר חיצוני ואי אפשר לפספס את זה ובמיוחד אם הוא מדבר ככה ובלי לדבר עם הצוואר והוא מול הפרצוף של בן אדם

jast

New member
יווווווווווווואו... דיי עם זה חח..

הבנאדם בסכ"ה הולך להיות קומונר, לא דוגמן.

את עדיין לא מכירה אותו!

אז ככה הוא נראה,מה לעשות?! אולי הוא אחלה בן אדם ואחלה מדריך ויש לו המון יכולות ..והוא יודע להקשיב.והוא שמוצניק אמיתי.... לכי תדעי?? את תראי הוא עוד יפתיע אותך,אני מקווה לטובה...ואז את תגידי לעצמך "יואו איזה דפוקה אני שחשבתי בתחילת השנה שהוא X Y וZ"

jast

New member
היא לא אמרה שהוא לא בנאדם טוב..

אולי הוא באמת אחלה וזה... ולדעתה הוא מכוער ממש ומגעיל.... אבל מה אכפת לכם?? דיי להיות רכלנים, אז הוא מכוער. זכותו.

ManelB

New member
הוא לא מכוער בכלל...

הוא אחלה, פשוט כנראה עקץ אותו יתוש או משו חחח שני בטוחה שישלו אלרגיה, אני לא בטוחה בזה ממש... אבל נו שיהיה, למה אנחנו מדברים עלזה לעזאזל?! זה לא נחמד....

אני לא בחנתי אותו במראה חיצוני

עדיין לא הספקתי אבל הוא אחלה של בן אדם ולא נשפוט אותו מדבר כזה. שני אם זה מגעיל אותך- סבבה תהני בכיף? זה יעבור אם זה אלרגיה או עקיצת יתוש...

אתםםםםם אוכלים סרטים

תגידי לי מה את קשורה?!?!?!?!?1 אני אמרתי שהוא לא אחלה של בן אדם??? ואיך בעצם את יודעת שהוא אחלה??!?!?!?!?!?!?! וגם כבר חן לוי אמרה לכם את זה לא אמרתי שהוא בן אדם רע או לא בסך הכול אמרתי שזה דוחה אותי כול האדום הזה וזהו אין שום קשר לזה שהוא מכוער או לא אם הוא בן אדם טוב או לא רק האדום מגעיל אז אל תתחילו לאכול סרטים או להמציא כול מיני דברים שכאילו אמרתי ובנוסף לתקוף אותי

גם לא אמרתי שהוא מכוער או יפה

בסך הכול אמרתי שכול האדום הזה זה דוחה! וואייי אתם ממש משנים את מה שאני אומרת

מה ? את הכי לא קשורה עם זה עכשיו

חן זה לאשאני אמרתי שהוא ניראה לי מטומטם ושהוא ניראה לי מתלהב ושהוא לא יודע כלום מהחיים שלו בסך הכול אמרתי שכול האדום הזה מגעיל אותי לא אמרתי משהו על ההדרכה שלו או שהוא בן אדם זבל או שאין לו יכולות

חח מצטערת:|

כנראה שלא פירשתי את זה נכון,פשוט היה נדמה לי שאת ישר שללת אותו בגלל המראה שלו, מצטערת...

למעלה