שבת שלום!!!!

אהא.כל י' מעוניינים שיחקנו בזה,

כמו מכורים טחח.. ויש עוד שני משחקים חמודים: אני,שיפ.. אהה וגם "מו" .. יואו יום שני אנחנו בקן אצלכם (כנראה) אז אם יהיה זמן מת נשחק בזהD:

jast

New member
חח טוב, רישמית

זאת הייתה השיחת ועידה הכי מצחיקה שהייתי בחיים שלי (חחח כשאנשים מהשמוצ דיברו עם אנשים מהבצפר שלךXD ואיזה חמודה רות)

אל תגידי כול הגובניקים קיבלו!!!

אני לא קיבלתי.. לפחות בנתיים אני לא קיבלתי!! =(

רינהההההה נשמה שלי מגיבה מהקומונה

הא?!כפרעלייך, מצטערת רינה נו...בטח לך היא תביא מתישהו או משהו אחר.. יואו אני מגיבה יותר מידי פה אני לא יכולה יותר ..כל הודעה שנייה בשעירשור הזה היא שלי D: רינה נשמאמי אני אוהבת אותך !!!!!!!!!!!!!

אני!

אוקיי היום היה לנו קבל''ש עם שלושת הקומונרים החדשים הם ממש חמודים יש לנו את עמית מקן גונן יערה מקן בת ים ואלינור מפרדס חנה (וראשון מרכז איפריה!) היה מאוד כיף ומצחיק איתם... ותהיה שנה עוד יותר טובה איתם החל מיום שני שנדע את השיבוצים.. דבר טוב שקרה לכם השבוע- נסענו להפגנה בתל אביב אתמול דבר רע- חן החליטה לגזור לי את השיער וזה לא יצא סימטרי... משהו מצחיק- הנסיעה להפגנה, והשיער סופשבוע טוב לכולכם!! :] שנת לימודים נעימה? יש דבר כזה??

היה טוב אתמול. חוויה. והשיער שלי

נראה סבבה נראה לי.. הסתפרתי לפני חודשיים הוא ארך ועכשיו הוא שוב קצר.. לא כמו שראית אותי ביום שני.... בקטנה זה כולה שיער ואני גם צובעת לבלונד קצוות פסים... מתפרעת

אין לי מק"קים חדשים../images/Emo10.gif

[האהא, יש גרעין שלם! סתם. מעניין מי ילווה את המד"צים] דבר רע- חברות שלי דפקו אותי עם החדר.. גרמו לי לעצבים. וגם כל הקבוצה שלי פשוט נידבה אותי לסמינר של הפנימייה. וזה ממש עצבן אותי. [והמדריכה "אל תקחי את זה קשה. כלבה מזדיינת אל תקחי את זה קשה?! אני פאקינג אוכלת את כל החרא שלהם, שאני לא אקח את זה קשה?! אררררררררררררררגגגגגגגגגגגגג] דבר טוב- הייתי בהופעה חינם היום של קורין אלאל בקיבוץ ליד, וזה היה ממש נחמד:) פיתח בי קצת אופטימיות... וגם התחלתי ללמוד:) היה כיף כ"כ לראות את החברים:) דבר מצחיק- ווע. רצו לקרוא לכיתה פאפאייה. מנאל תבין למה אני ועוד מישהי נלחמנו נגד. ["שבטהפאפאיהבא,להביאלכםאתהמסיבהיאו,דברכזהעודלאהיהעודלאנברא,כישבטהפאפאיהבא!][סליחה, הייתי חייבת להוציא את זה מהמערכת.
] והיו המון יציאות מצחיקות בשיעורים. אני מתגעגעת לכיתה הישנה שלי

אני אענה גם!!!

היה די מצחיק הקבל"ש היה די נחמד אזזז השמות שלהם זה אלינור-פרדס חנה -כרכור יערה-בת ים עמית-גונן דבר טוב-הפעולה שאני ומרינה עשינו בסמינר יצאה מצחיקה וטובה וכולם השתתפו בה דבר רע- שהקומונרים משתלטים לנו על הערב חפיפה לקומונרים הישנים ומחליטים שלא יהיה ערב חפיפה מלכלך (חוצפה!!!) משהו מצחיק-שכול הבנים שבאים להיות קומונרים לבראשון מרכז יש להם את אותה הבעיה! זה מין קללה כזאת!

למעלה