שבת שלום!!!!

שבת שלום!!!!../images/Emo24.gif

היום התחיל שבוע חפיפה, וחלקנו כבר פגשו ת'קומונרים החדשים.. אז.. שתפו אותנו וספרו איך הם ,איך קוראים להם...היה כיף איתם?! ומה שבא לכם.. וכמובן.. דבר טוב שקרה לכם השבוע- דבר רע- משהו מצחיק- תנצלו טוב תסופש האחרון של החופש, אוהבת אותכם המון

פורה

New member
שבת שבת שלום!!

טוב, אצלנו כבר אין קבלשי"ם, ובגלל זה עוד לא פגשנו את הקומונרים החדשים.. ורציתי לענות בכל מקרה כי אני אהיה ראשונה!! :] דבר טוב- ישנתי מלא מלא מלא... והיה כיף.. דבר רע- יש לי עבודה לקיץ בתנ"ך (83 שאלות..) ואני בשאלה 10.. ומשו מצחיק- כל השבוע הזה היה מצחיק!! וזייהו!! :]

הו....../images/Emo13.gif

אני בערך באותו מצב רק בעבודה במתטיקה. מקווה שיהיה בסדר:] ולמה כבר אין קבל"שים אצלכם? נו באמת.אתם קן כרמיאל!לא יפה,אכזבתם אותי....

jast

New member
חח אני באותו מצב רק ש..

בחוברת באנגלית... לא התחלתי אותה עדיין, היא עדיין באריזה.. חח ואם אני לא עושה אותה מעיפים אותי מ4 יחידות.

jast

New member
הם כן.

כדי שאני ישאר ב4 יחידות. אבל אנ'מקווה שלא.

../images/Emo10.gif

קבלשים יכולים להתקיים גם בלי קומונרים, ואם אין מפתח בקן אפשר לעשות בגן או במקום מגניב בחוץ... אני מבינה נכון שאתם לא מתים על הקומונריות של השנה?

jast

New member
שבת שלום../images/Emo140.gif

יש לנו קומונריות ממש חמודותת.. והיה ממש כייף היום:) דבר טוב- הסקייטבורד שלי חזר. ועברתי את כל הבגרויות. דבר רע- לא הלכתי לעצרת אתמול. משהו מצחיק- (בדיחה שאנחנו צוחקות ממנה כבר שבוע בערך, והיא רק לאנשים חכמים) "צייד אחד קם בבוקר ואמר 'אני רעב'! אז הוא החליט לצוד צבי.. והוא חושב לעצמו 'איפה לעזזל אפשר לצוד צבי?!' ואז הוא עונה לעצמו 'בשמורת טבע כמובן!(סס איזה טמבל אני.. ברור שבשמורת טבע..)'.. אז הוא הלך לשמורת טבע, וצד לו צבי.. את הצבי הוא שם על הכתף ככה יפה.. וזה.. ואז הוא בא לצאת מן השמורה, אז בא אליו השומר של השמורה(חיחי השומר של השמורה) ואומר לו: 'סליחה, אדוני.. אתה.. יודע.. שזאת... אהה.. שמורת טבע, כן?' 'כן' 'ו.. אתה יודע ש.. אסור לצוד פה, כן?' 'כן' ~כאן נוע נקרעת מצחוק~ 'אז אא.. למה.. יש לך... צבי על הכתף?!' הצייד לא מבין כזה מה נסגר עם השומר, על איזה צבי הוא מדבר וזה.. ~המספר של הבדיחה מסתכל על הכתף שלו בגועל ואומר-~ 'איכככ.. צבי..'" כאן כולם נקרעים מצחוק בערך חצי שעה, ואז מישהו אומר כזה בעצבים "דיי נו חברה זה כבר לא מצחיק.. מי שם לי צבי על הכתף??" (יואו, צריך להיות שם בשביל להבין)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יואו אני איזה 10 דקות מסתכלת על מה שכתבת ואני מתפקעת מצחוקXD שמחה שהסקיטבורד חזר לחקך!

חחחח רואים,

את כל הזמן צוחקת באמצע של הבדיחה... אבל לא סתם צוחקת.. מתפקעת מצחוק![אבל לא כמוני טחחחחח כי רק לי יש התפרצויות צחוק מטורפות]

jast

New member
אבל נוע כזאת חמודה..

היא כאילו מתפוצצת מצחוק ומנסה לעצור את עצמה וזה לא הולך לה. חח ואת צוחקת מכל דבר, והיום בטעות הצחקתי אותך כששתית וגרמתי לך להחנק ומשומה, זה עוד יותר הצחיק אותך
אני מוקפת באנשים שכל הזמן צוחקים.

נכוןנועה חמודה..וגם כשהיא (את?)

לא צוחקת.. נכון ..היום התפקעתי מצחוק עם הבקבוק.זה כאב=/ אנשים צוחקים זה טוב:)

יאללע גם אני!D:

טוב הקומונריות חמודות,לימדו אותנו משחק חדש.."מו" שמו[משחק ענק!] ובכלל הן מתוקות:] דבר טוב שקרה השבוע-קיבלתי שומרית מנטלי הX קומונרית שלנו..ועם הקדשה ,יאייייי!!!!![בעצם כלהגבוניקים קיבלו!] דבר רע-ממ...כמעט כל השבוע היה רע...השיבוץ הזה,הרס לי ת'חיים טחח... משהו מצחיק ששקרה השבוע- מתישהו השבוע רינה,חן ,נירית ואני דיברנו בשיחת ועידה במסנג'ר ובמקביל דיברתי עם נועה (שאותה ניסנו לחבר לשיחה ולא הצלחנו) נועה כל שניה מנדנדנת לי ומבקשת ש..אני אוסיף אותה לשיחה, אני כבר השתגעתי ..ניסיתי כל כך הרבה פעמים..עד שבשלב לחצתי בטעות שם על משהו .. וכל מי שהיה מחובר מהרשימה שלי צורף לשיחה..חוץ מנועה כמובן חחחח(מסנגר מעאפן) וזה היה ממש מצחיק,בנות מבצפר שלי חשבו שאחי בגילם ושזה משיהו שהם מכירות.. איי איי איי..היה משעשע. יאללע חבר'ה תמשיכו לשרשר:)

היה פשוט מדהים.

שמן נועה ואילנה. כל אחת יותר מקסימה מהאחרת! ומהבוקר, היו לכל קבוצה בגו"ב פגישה איתן, וכולם הכינו מתנות וצ'ופרים, פשוט דברים מדהימים! אז הייתה קבל"ש ענקית ושיחקנו ע"ץ רענן" בטירוף!!! יאללה עוד מעט אטרף גיוסים!

איזה מגניב:)

מה זה "עץ רענן"? האם זה קשור ל"אני יושב תחת עץ רענן..."? וואי אני מחכה כבר לגיוסים, זה כיף ללכת לבצפר של החניכים,להכנס לכיתות שלהם להודיע על פעולות ראשונות ולקלוט ממבט חטוף את החניכים מנפנפים לי בשקט(שהמורה לא ת'צרח עליהם טחח)... D:

למעלה