שבת שלום

חחחחחחחחח הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אילו הייתי יודעת לקחת כסף... לא הייתי נוסעת על מטאטא.( או מגב...) אני ממש אפסית בתחום השיווקי . ( בגלל זה אני מעריצה את מיקי בוגנים) כשרון שלא ניתן לתרגם לכסף לא שווה הרבה. זה ממש לא עוזר לי עיניים יפות בסופר.

טפת

New member
מעוז אישה לא יכולתי להתאפק...

תשמעי משהו ממני את הוראות ההפעלה "לחיים" אני בקושי מצליחה לפענח ולהפעיל את עצמי. ההוראות לסריגה עבורי, זה בערך כמו הוראות לבניית "בז" "רעם"... (מטוס קרבי צהלי מבית היוצר מקדונל דאגלאס) כשיהייה לך אחד מוכן קבל עם ועדה אני קונה ממך.

טפת...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמעט הטלתי את מיימיי.. בגללך במיכנסיים. כמה צחקתי...

אממאא

New member
מעוז - אופו בנחלת בנימין, אני מחפשת

פליז אבל למשהו אחר, ורוצה להיות ממוקדת מטרה, זה לבוא לקנות וללכת מבחינתי...

תיכנסי לתוך הרחוב פנימה

זה ממש באמצע הרחוב הבדים עומדים בגלילים בחוץ. יש שם מלא חנויו תכאלה. בצד ימין של הרחוב. ביתי קנתה לי אותו ולא הצליחה לשחזר מספר מדויק של החנות.

I ma

New member
קניתי פיג'מת פליז ב 28 שח

לא בעיה בשבילי לתפור - האם זה יותר עבה ומחמם מהפשוט הקנוי? ועוד משהו - לגבי ההשבעה בכותל לא נעים אבל - לא שמענו כלום ובקושי ראינו משהוא .היה ממש קשה להתרגש בתנאים אלה.לצערי גם החיילים נראו לא "ממורכזים ולא מרוכזים" יצאנו עם ההרגשה שחבל שצהל לא יודע לארגן משהו יותר משמעותי ואם כבר מזמינים הורים אז לפחות שלא תהיה בושה של חוסר מקומות ונגישות. היינו שם בשביל הבן אבל לאמיתו של דבר זה היה בזבוז הרבה זמן ואנרגיות. (שחטתי פרה קדושה???...)

paulika

New member
שמעתי מחברה שהיתה בטכס השבעה

בכותל לפני חודש, אותם דברים שאת כותבת...

I ma

New member
כנראה אותו טכס. לצערי הייתי נבוכה

אחרי שקראתי פה על הטכסים המרגשים - ולא הגבתי פה מיד. אז מה היוצא דופן בעצם הנסיון שלנו (אני מקווה)או חלילה ההפוך?

oshiko

New member
מעניין. כנראה בערד היה יותר טוב

זה המחזור הראשון של הנח"ל שחוזר להשבעות בכותל. עד עכשיו ההשבעות היו באצטדיון בערד, קרוב לבא"ח. ההשבעה של הבן היתה שם. היה פוקוס טוב, כולם שמעו וראו, והיה מרגש. ובסיום ההשבעה כולם נסעו לבא"ח ליום הורים. הבן של מופז היה אמור להיות באותה השבעה של הבן של I ma. שלדג עושים טירונות עם הנח"ל ולוקחים חלק באותה השבעה. גם השייטת, במחזורים שיש.

אממאא

New member
ואני משום מה זוכרת את ההשבעה

של הגדול בכותל כהשבעה "הטובה והמרגשת מכולן" - ההשבעה הפעם היתה
המקום לא היה מסודר/מוכן, החיילים בצבצו בבוץ, ההורים עמדו מסביב, והבעיה הגדולה היתה שהיו מדרגות כדי להגיע למגרש בוץ ואנחנו עם עגלה של תינוקת נשארנו למעלה, כמו עוד כמה משפחות וביניהם אנשים מבוגרים (סבא-סבתא). השקפנו על הכל מלמעלה אבל ראינו את הצד החינני של הילדים - כלומר את הטוסיקים שלהם
התרגשתי, כי ה"אני נשבע" מעביר בי צמרמורת, אבל אה... לא היה מי יודע מה...

ההשבעה שלנו ביום ג' ולכן חשוב לי

לדעת כל אינפורמציה ולקח שיש לכם לומר לי. קיבלתי כבר את המידע שכדאי להגיע מוקדם כדי לתפוס מקום וגם איפה כדאי לחנות. לפני ההשבעה יש לנו שעה עם הילד.איפה אפשר לאכול בקרבת מקום? ומה כדאי לא לשכוח חוץ ממצלמה ומטריה? אני מקווה שגל הקור הסיבירי יגיע רק ביום רביעי , אחרת

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם../images/Emo42.gif

ולסמדר, ניתן להשיג גופיה טרמית בחנויות האופניים. הגופיה מאד דקה ועשויה מסיב מיוחד. עלותה 100 ש"ח וצפונה. עושה בהחלט את העבודה.

paulika

New member
לסמדר, אנחנו קנינו גופיה וגטקס

טרמיים בריקושט. יש סוגים שונים. הכי טוב, לא זוכרת איך קוראים לו, אבל בלי תפרים ודק, עולה כ- 200 שח לפריט, אבל הפיד בק היה מעולה.

למעלה