שבת שלום

שבת שלום../images/Emo24.gif

מה שלומכם- שלומכן? אז ככה..עברו 24 שעות כבר( אולי יותר) והילד בבית. מה שלומו ואיך הולך... תשובות שנישארו ללא מענה. לא רוצה לדבר על צבא. אתמול בערב!!!! קיבלתי שיעור חבלה זה כן... הוא מוכן. כשיתעורר אני אבקש שיעור על מוקשים.

י רדן

New member
שבת נפלאה לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בוקר טוב, שבת מאירה ונעימה לכולנו.. לחיילים ולחיילות שישנים עכשיו שחזרו לא מזמן מבילוי.. לחילים ולחיילות שנמצאים על המשמר.. לחיילים ולחיילות שעוד מעט נוסעים לבקרם.. לכולם שתהיה שבת שלום.

mikkush

New member
בוקר טוב ../images/Emo186.gif../images/Emo42.gifגם אני השקמתי קום

ישר לכביסות. אמש הגיע הבן מאוחר ולא יצא לי לכבס. בד"כ בשעה זו כבר הכל גמור. הבן כבר מדבר על הסוף, על מה יכינו למסיבת סיום, מה יכתבו על חלוקי הרחצה שהם מתכוונים להכין לחבר'ה וכו'. הולך להיות להם חודש מאד קשה אבל עם אור בקצה המנהרה. לא מזמן הגיע הנער ממסיבה ונראה שישן הרבה. חוזרת ל"עבודה" שבת מקסימה לכם

י רדן

New member
מיקושששש../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

רעיון נפלא חלוקי רחצה.. מאוד שימושי..

סמדר בנ

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בן של חברים ישב אתמול כמה שעות על המחשב הביתי שלנו והצליח לסדר אותו
זה ערוץ התקשורת העיקרי שלנו עם הבת שמטיילת בדרום אמריקה. הבת החיילת, בזכות החמשוש שאפשר לה מנוחה מיום חמישי יצאה אתמול (היום...) עד מאוחר כפי שהיתה רגילה בימי הטרום-צבא העליזים. היא חזרה מהצבא משתעלת מאוד ולקחתי אותה לחברה רופאה - שוב אנטיביוטיקה
נראה לי שהאקלים בהרי הדרום לא ממש מיטיב עימה. היום אני הולכת לחיפוש אחרי בגדים תרמיים אולטימטיביים (יש לה כבר חולצה של outdoor ולטענתה יש אחרות יותאר יעילות -אם למישהו יש טיפ בנושא אשמח). ביום רביעי בלילה יש להם מסע
, ואלו בדיוק הימים של החזית הקרה הצפויה
. ביום חמישי אנחנו מגיעים ליום הורים אני גם הולכת לטפל הבררי הכביסה שהביאה אחרי שבועיים...

../images/Emo91.gif לימי הקור בדרום

הוא גם צעיף וכובע (אחרי שעות הפעילות). לא קבלו מהצבא מפליז? הקור בדרום יבש וחודר לעצמות. חשוב גם קרם לפנים ולשפתיים.

הפיתרון האולטימטיבי- ידע אישי

לקנות בד פליז כפול בצבע ירוק צבאי לתת לתופרת לתפור לה גופיה ארוכה.( להביא דוגמא לגודל) אני חוגגת ניצחון על ריקושט תפרתי לבן כזו גופיה. מטר בד עולה =20 שח בנחלת בינימין.( ידע אישי) לבן קניתי 1.5 מטר. התוצאה...קצרה שבחים בילתי רגילים והוא הזמין עוד 2 כאלו. כל ה- 3 יעלו לי 90 ש"ח. טרילי ליי....

ומה עושה בעל ידיים שמאליות שכמוני?

בקושי את החוט לקוף לתיקוני כפתורים מצליחה להשחיל.

למה התכוונת בבד פליז כפול?

שהגופיה תפורה כמו שתי גופיות יחד? אחת מעל השניה? נשמע כמו רעיון גאוני.

יש בד פליז ש..

משני צדדיו הוא עם טקסטורה עבה הגופיה ניתפרת כיחידה אחת לא ככפולה עובי הבד בצד אחד יותר עבה מעט. ניתן לבחור איזה צד לתפור כצד שיופנה אל הגוף. אבל לעצם הרעיון שהעלת... כל האיזור הקדמי בהחלט ניתן לתפור כפול. ( שתיי שכבות)

טפת

New member
איך להעביר אליך "סל מוצרים"../images/Emo39.gif

מעוז אישה הגאונה איך לא חשבנו על זה? אם לא היית הייה צורך דחוף להמציא אותך ואת המוח שלך שיציל את החיילים שלנו מקור. מחר אני הולכת לממש את הרעיון שלך הלכה למעשה, תבורכי על הרעיונות הגאוניים שלך. שאפו כבר אמרנו? אמרנו. נ.ב אנא ממך אל תקפאי על שמרייך המשיכי לשתף אותנו ברעיונות היצירתיים מבית היוצר. כיפאק למעוז אישה ...כיפאק כיפאק כיפאק!

תודה, מעוז

מצטרפת לכיפאק!!! הולכת לחפש תופרת,אם כי נראה לי שאם היית משווקת אותם בעצמך הייתי קונה ממך, ולא רק אני...

שמעו עוד משו...

הבן אמר לי להוריד קצת את מיפתח הצוואר. לשאלתי מדוע... הוא ענה לי:"ככה יראו רק את הגופיה מתחת ואני אצא גיבור שלא קר לו........." להלן הוראות סריגה לצווארון: מדובר בעיגול סרוג. הצמר: אלפקה מעורב עם למה שם הצמר:...שכחתי ( מבטיחה מחר לברר)מחיר כדור= 17 ש"ח ולא צריך יותר מזה. מסרגות ניילון לפחות גודל 6 להעלות 64 עיניים לסרוג בעגול כל הזמן. עין ימין עין שמאל( מה שניקרא פטנט) בגובה 15 סמ לעבור לסריגה של רק ימין כ10 שורות. להוריד העיניים מהמסרגה בצורה רפויה. זה הכל.- דרגת קושי קלה ביותר. הצווארון הזה מתלבש מעל הראש ונמשך למטה. מחמם הרבה יותר מהחמצוואר של "החנות ההיא".

סמדר בנ

New member
בשבילי זה סינית ../images/Emo10.gif

כמעט כמו לשמוע יידיש, אבל יותר גרוע. עיניים? שמאל ימין? את בטוחה מעטוז שאת לא רטוצה לפתוח עסק של ציוד משלים לחיילים. תוכלי להתפרנס מזה יפה מאוד, יש לך כאן כמה לקוחות מובטחים....

למעלה