שבת שלום

שבת שלום../images/Emo24.gif

שלום לכל היפים והיפות אני חושבת שאין מאושרת ממני בבוקר זה.. אח החומריות החומריות.. ראיתי אתמול בלילה את דירת חלומותי ואני מקווה ללכת לסגור אותה היום. אז אני נורא מאושרת.. הדברים שעושים לאנשים את היום
לחיי התחלות חדשות

יוו איזה יופי!

המון המון המון המון המון המון המון בהצלחה!!! איזה כייף זה שסוגרים על דירה (אפילו שזה מלחיץ וכזה).

אני מאושרת בשבילך.......

אז מתי את מזמינה אותי לקפה בדירה החדשה?
אין כמו למצוא משהושמאוד רוצים, ולקבל אותו. זה גורם לשמחה גדולה. ואני שמחה בשבילך, ומקווה שתבואי לספר לנו פה היום שסגרת
לחיי התחלות חדשות ונפלאות אישה יפה.

רוזאן

New member
בהצלחה

קשה לעבור דירה אבל אם זו דירה שאת אוהבת המאמץ משתלם שבת שלום

עופר 123

New member
רגע, רגע, רגע.....

דירה חדשה? האם שמעתי במקרה "חנוכת בית"??
מזל טוב על הדירה
, שלך,
עופר

גילה37

New member
ב ה צ ל ח ה ../images/Emo50.gif

אני ממש מאחלת לך לקנות את הבית שלך , זו תחושה נהדרתתתתתתתתת שלך גילה

ב ר נ ד ה

New member
סוזי יקירתי...../images/Emo49.gif

השארת הודעה בפתח
ואותנו השארת במתח
מחכים לשמוע איך עבר
ומה לבסוף עם הדירה נסגר
אז בין אם בזו או בדירה אחרת
שיהיה לך כייף ותהיי מאושרת
שישכנו בביתך אושר ושמחה
עם המון אור והרבה אהבה
ברנדה

תודה תודה על הברכות

אין עדיין חדש לצערי רק ביום ראשון אני אדע אם הסיפור הזה יסגר כי בעל הדירה במיאמי..
אבל אני החלטתי שאם הדבר יסגר ובעזרת השם הוא יסגר וסוף סוף לראשונה בחיי תהיה לי דירה כזאת ע נ ק י ת אז המפגש הבא הוא לא בשום יטבתה הוא אצלי בדירה!!! אחרי הכל האם כבר סיפרתי לכם איזה עוגות אני מכינה....
זאת גם תהיה הזדמנות מצוינת לערב של חלומות לשותף שלי שמכור לשמנות ויפות.... אז תמשיכו להחזיק אצבעות ועכשיו יותר מתמיד אני מתה להכיר כבר את כולכם

עופר 123

New member
אם השותף שלך מכור לשמנות....

אז אולי תביאי אותו לפה? גם ככה יש תלונות שאין מספיק גברים בפורום

אתה יודע מה עופריקו

הוא לא ממש בעניין של פורומים אבל אני אומר לו שהוא קיבל הזמנה רשמית ואני אושיב אותו מול המחשב שלי לפחות להציץ כמה נפלאה פה ואני בטוחה שהוא יצטרף

ואני מחכה עכשיו גם יותר מתמיד...

ויש כל כך הרבה סיבות לזה....
אבל הפעם הסופת משהו שעכשיו גורם לי יותר ויותר לא להתאפק וזה ל..... לעוגה שאת אמרת שאת יודעת להכין,,, ותגידי לשותף שלך שיתכונן כי אני מגיעה ואני מביאה איתי .........
שמפניה, לחנוכת הבית.... מחזיקה לך אצבעות, מתה להכיר אותך כבר.. אישה יפה.

אישה יפה מקסימה שלי

ברגע שהמפגש אצלי יוצא לפועל לך יש את זכות הבחירה איזה עוגה את רוצה שאני יכין.... המומלצים שלי הם עוגת שוקולד כמובן.. עוגת גבינה חלומית, עוגת תפוחים ו.. טוב רק לכתוב על זה עושה לי חשק להתכנס במטבח אז כדאי שאני יפסיק כאן

אז אני כבר בחרתי

ע ו ג ת - ג ב י נ ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יאמי יאמי...... נו נו נו תסגרי את החוזה, אני עם רגל אחת בדלת החוצה בדרך אלייך
אישה יפה.

למעלה