שבת שלום.....

שבת שלום..... ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

אז מה אתם אומרים... החלטתי קצת להיות פעילה... ולעשות כאן איזה מדורה קטנה... התפודים כבר מוכנים... וגם השירונים... ואל תחשבו ששכחתי את הקפה והעוגה... זה בשביל המנה האחרונה... הזמנתי גם את החשפן הסולידי... תקוה שלא יעשה חרקירי(זה בשביל החרוז)חחחח... מחפשת מישהו שינגן עלי גיטרה... ויעשה איתי אהבה כל הלילה... שם מסביב למדורה... ונראה אותכם אומרים מילה... אז...מי בא??? גם למדורה... וגם לאהבה... שבת שלום...מועדים לשמחה... מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
יייייייייייש!!! חחחחחח עכשיו

אפשר להתפרע!:))) מה מנה אחרונה? אני עדיין בראשונה , הראש שלי לא נע ולא זע... חחחחחח החשפן בדיוק מולי:) איך אפשר להתרכז באוכל איך? מכורהההההההההההההההההה נו באמת אני שואלת אותך שיש חשפן יש ראש לאכול משהו???? זה הזמן הנכון להתחיל לחשוב על דיאטה:)) אז ככה: נגן גיטרה - אין בעיה (הבן שלי בהיכון:) חחחח אבל אופס....את רוצה שהנגן יעשה איתך אהבה כל הלילה? רגע -זה כבר לא בא בחשבון...תשכחי מהנגן:)) מתוקההההההה - אני כל כך שמחה לראות אותך כאן עם מצב רוח מרומם ועם כל הכבודה התפודים , המדורה , השירים והחשק לארגן מסיבה - - - - - קחי אותי בחשבון!!! שתהיה לך אחלה אחלה שבת שבעולם!

למעלה