שבת שלום

שבת שלום ../images/Emo203.gif

עוד שבוע עבר. בהחלט היה לי שבוע מפוצץ ומגניב
עכשיו לנוח ולצבור כוחות לשבוע הבא
שתהיה לכם שבת שלווה וסוף שבוע מדליק

PinkWin

New member
שבת שלום../images/Emo16.gif היה מעולה היום!

עשיתי קייטרינג, הרווחתי 300 ש"ח ב- וחצי5 שעות בערך! שווה ביותר. היה כיף, הבנות הקטנות(10 נדמה לי), נתנו לי לנסוע במכונית החשמלית שלהם
בא לי שוב!

../images/Emo7.gif

זהו סיימתי את הקשר עם החבר, כבר כמה ימים שאני מרגישה שכבר מה שאני עושה בשביל הקשר לא ממש שווה את זה. קצת עצוב מצד אחד אבל מצד שני אבן ענקית ירדה לי מהלב.

Cobe Anan

New member
../images/Emo201.gif

היי.. את תהיי בסדר. עוד יומיים, חודש, שלוש שנים- מתישהו את תמצאי מישהו שתאהבי לא פחות, ואולי גם יהיה לכם יותר פשוט לאהוב..

אווווווווו!

איזה מותק! מי שמכיר אותי יודע שאני בן אדם ריאלי , זה לא היה יכול להתקיים גם בגלל שהיו כל מיני התפתחויות ידעתי שכשיגיע הרגע שאני ארגיש שזה לא שווה את ל מה שאני מקריבה אז זה ייגמר.

M i s s i

New member
../images/Emo24.gif אני יודעת איך זה..

הכל לטובה, תאמיני לי יהיה בסדר ועוד קצת קלישאות יש הרבה דגים בים לכל סיר יש מכסה אבל באמת, לא למהר עכשיו, דברים, יש להם נטיה להסתדר הדבר הכי קשה בסיפור הזה.. זה הזמן שלוקח עד שהכל עובר..אבל בסוף זה כן עובר

תודה!

זה בסדר , זה כבר מאחורי היתה לזה הכנה ושנינו ידענו שהקשר הזה לא מוביל לשום מקום. אותו יום הייתי קצת עצובה , אבל עכשיו זה כבר בסדר גמור.

EdisonGirl

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

מבינה אותך ומצטערת בשבילך. במצב אחר אני מאמינה שיכול היה להיות לזה סיכוי טוב, אבל אני סומכת עלייך שלטווח הרחוק עשית את ההחלטה הנכונה. ובכל מקרה, את תתגברי על זה ותמצאי קורבן אחר
, מתאים יותר גם טכנית.

בובע!

זה כבר לא קשור לזה שהוא דרוזי , סיפרתי לך כבר על ההתפתחויות וזה יצר בינינו מתחים , הדבר האחרון שאני צריכה כרגע בחיים זה הוספה של בעיות יש לי כרגע מטרה אחת ויחידה לא רוצה שאף אחד יפריע לי להשיג אותה וכל המצב כבר היה הפרעה.

שאפולי

New member
אוי מאמי ילדה יפה של אמא

אני פה אם את צריכה משו.. את גם גרה די קרוב אלי אגב..

TEPELA

New member
ננצל"ש פה..

תגידו, איך שרשרים בתור אורח? בלי להירשם??

למעלה