שבת שלום

שלהבת38

New member
שבת שלום ../images/Emo20.gif

בוקר טוב ושבת שלום לכל חברי הפורום המקסימים!

jess ועוד

New member
בוקר טוב שלהבת

את בעבודה? או כותבת מהבית???? נורא מתחשק לי היום לעשות טיולים בתל אביב אבל אמא שלי הסטרית שיש התראות לפיגועים (כאילו ... מתי אין ????) והיא הצליחה להפחיד את בעלי נראה לי .... מעצבן.... אבל בערב נצא לאכול במסעדה בתל אביב (coffee bar) ביד חרוצים ...

@@

New member
ג´ס? ואני חשבתי שאת מדברת לכלבים

אבל מסתבר שלא, הולכת למסעדה בערב, זה לא נקרא לדבר עם כלבים. סתםםםם צוחקת, גם אני אתמול הייתי במסעדה מעולה עם אוכל מדהים, אני נשבעת לך שהטעם מאתמול עדין בפה שלי, מרוב שהאוכל היה מדהים. שלהבת שלום גם לך ושבת נפלא ורגועה לכולנו

jess ועוד

New member
חמסה חמסה חמסה

לפחות ביום שישי יש לי עם מי לדבר הלווו.... התחתנתי לא???

ניקולי

New member
ג´ס נשמה

אמא שלך צודקת, ואת יודעת שלי יש מקורות מוסמכים לאמר את זה.. אמא שלך צודקת אכן יש התראות חמות...אני לא יכולה לפרט עד כמה כי אסור לי אבל דעי לך שזה נכון.. שבי בבית!! יותר טוב...מצידי דברי עם הכלב שלך 24 שעות העיקר תהייה בריאה..ושלמה..חוץ מזה אני דואגת לכלתי..
.. וכן יום שישי יש לך עם מי לדבר מזל שהוא לא עובד גם ביום שישי, לפחות שלך נשאר איתך הלילה... שלי לא!! אבל אין מה לעשות זאת העבודה שלו..הנה לדוגמא עכשיו הוא ישן כי הוא עבד לילה אתמול ושלשום וגם היום הוא יעבוד לילה...(תיגבורים).. והכי מפחיד זה שאני כאן והוא שם..ואני לא ישנה בכלל כי אני דואגת שתמיד יחזור הביתה בשלום!! בוקר טוב לך אובת ניקול*

jess ועוד

New member
אין לך מושג כמה שזה מבאס

אני מתה לצאת קצת אחרי שכל השבוע אני לא יכולה לצאת כי אני לא ניידת ועכשיו כשניר איתי אני יכולה לצאת אני חייבת לעשות סיבובון קטן לראות אנשים או שאני מתאשפזת אין מה לעשות ....

ניקולי

New member
יקרתי..

מה דעתך לקפוץ אליי מחר אחרי הצהריים עם נירוש??? מהסיבה שיהודה עובד לילה היום ומחר הוא בבית..אשמח לארח אותך.. (יש לי עוגה טעימה).... מחכה ומצפה אוהבת ניקול*

jess ועוד

New member
עוגה לא עושה לי את זה

אני במעקב סוכרת ואני בודקת דם 4-5 פעמים ביום מחר חוץ מזה אנחנו בפולניה היקרים בנתניה לארוחת צהרים אבל אולי.. אפשר לבוא עם הכלב???? כי הוא צמוד אלינו בשבתות פינוק על שבוע נטול "אבאמא"...

ניקולי

New member
עד כאןןןןןןןןןן

תגידי לי השתגעת?? איפה אני אשים את הכלב?? מילא העוגה תשאר לי אבל הכלבבבבב??? הכלב היחיד שנכנס אליי זה הכלב של גיסי ואת יודעת יש לי סיפור נחמד לגבי הכלב של גיסי.. שמעי נא: איזה חודשיים אחרי שהכרתי את יהודה (שאז הוא עזב את הדירה של גיסי ושלו) גיסי חזר מהעבודה שלו וראה כלב מסתובב ברחוב , הכלב היה דיי צמא ואיה מישהי נתנה לו לשתות, אחר כך היא עזבה את הכלב וגיסי ריחם עליו ולקח אותו תחת חסותו..יש לו כלב משגע שחור..וכלב טוב, נקי, מצוחצח, וממושמע..כולם אוהבים את הכלב הזה הוא כלב מיוחד...(איזה לב טוב יש לגיסי).. בכל אופן את תמיד מוזמנת..

ליאור 30

New member
ששש יש לי שאלה?????

שמתם לב כמה ניקולי בוכה לנו על זה שבעלה עובד לילה דייי ניקולי עד מתי נשמע את זה תגידי שיהודה לא ישמע אני יכול לקפוץ לביקור בלילה???????? התחתנת ראבק אז מה את בוכה לנו ידעת הכל ואני עד לכךךךךךךך חולהההההההההההההההההההההההה עליךךךךךךךך ניקולי ליאור

ניקולי

New member
יאאאאאא ליאור

נשמה אני יודעת שידעתי הכל לפני שהתחתנתי..אבל אני אגלה לך סוד???? אני לא ידעתי עד כמה הוא יחסא\ר לי בלילות ועד כמה באמת ..... אני אוהבת את הבעל שלי הבנת?? נשמה!! חוץ מזה שאתה תמיד מוזמן...גם כשהוא כאן וגם כשהוא לא כאן..!! גם אני חולה עלייך ניקול*

ליאור 30

New member
ברצינות ניקולי מה את אומרת ידעת????

אוקי אז תשבי בשקט ועל תבכי לנו ואנחנו נעשה את המפגש רק מתי שיהודה יהיה בעבודה ככה יהיה לי הזדמנות להיות איתך לבד מה את אומרת????????????????????

שלהבת38

New member
הלוואי שבעבודה יכולתי...

שלום Jess, הלוואי והיה לי זמן בעבודה להתחבר לרשת. אני כותבת רק בבית וזה רק אם.... הילדים מרשים לי
אימא שלך צודקת, עדיף לשבת בבית מאשר לצאת החוצה...חכי עוד מעט כשהבובה תגיע, עוד תתגעגעי לימים האלה, לשבת בכייף ולנוח מתי שמתחשק לך.. כך שתנצלי את התקופה הזאת למנוחה, תצברי כוחות.. שיהיה לך ולכולם סוף שבוע משגעעעעעע!!!!!

ליאור 30

New member
יוווו גם את כאן איזה אורחים כייף...

לראות אותכם וכנ"ל לגבייך היכן נעלמת??????????? והעיקר מה שלומך ומה חדש אצלך?????????????? שיהיה גם לך שבת שלום ליאור

שלהבת38

New member
היי ליאור ../images/Emo140.gif

ליאור!!! כן, גם אני כאן....קופצת לבקר מדי פעם. שלומי לא רע בכלל. שבת שלום וסוף שבוע משגעעעע!!!

למעלה