שבת שלום מי עובד הערב? ומי הולך לדפוק תראש? אני אתחיל: אני הולך להרביץ פטיש 5 קילו בראש
Y yehuda18 New member 2/2/07 #1 שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif מי עובד הערב? ומי הולך לדפוק תראש? אני אתחיל: אני הולך להרביץ פטיש 5 קילו בראש
שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif מי עובד הערב? ומי הולך לדפוק תראש? אני אתחיל: אני הולך להרביץ פטיש 5 קילו בראש
Y yehuda18 New member 2/2/07 #3 גם אני מחר בבוקר מ7 עד 3 אחה"צ אבל לפחות אני אגיע עם האנג אובר לעבודה
H haych New member 3/2/07 #9 למישהי מהעבודה שהיא גם כביכול חברה שלי, וגם ממלאת תפקיד מעלי. וזה ממש קשה לעשות את ההפרדה בין העבודה לחיים...
למישהי מהעבודה שהיא גם כביכול חברה שלי, וגם ממלאת תפקיד מעלי. וזה ממש קשה לעשות את ההפרדה בין העבודה לחיים...
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 3/2/07 #11 חזרתי עכשיו מהפאב אני וחברים התכנסנו שם לשיחה על השבוע הספק אלכוהול- חצי סטרפרומן בהירה (בירה צ'כית) שליש אפלייכום (גם בירה צ'כית) בקבוק של סמואל אדמס (בירה אמריקאית) הרגשה כללית - סבבה, מרגיש טוב ופיכח.
חזרתי עכשיו מהפאב אני וחברים התכנסנו שם לשיחה על השבוע הספק אלכוהול- חצי סטרפרומן בהירה (בירה צ'כית) שליש אפלייכום (גם בירה צ'כית) בקבוק של סמואל אדמס (בירה אמריקאית) הרגשה כללית - סבבה, מרגיש טוב ופיכח.