שבת שלום

• פותח הנושא Hen m
  • פורסם בתאריך

Y0NaTaN

New member
האיכות מעולה,

וקיים סיכוי רב שלא חסרות סצנות [אך נדע זאת בוודאות רק לאחר שידור הפרק בארה"ב]. אני בכל אופן ממליץ לראות כבר עכשיו

Hen m

New member
:-O יש כתבה בידיעות אחרונות על זה

על ההדלפות...

meetAmeet

New member
WTF?! יש 24?!

מה זה הדלפות? זה איכות טובה? שווה לנסות להוריד או לחכות פשוט??? ואתה במקרה רואה סמולוויל? או שזו סתם אהבה מקרית לשיר הנושא?

Y0NaTaN

New member
איכות מעולה

לראות כמה שיותר מהר, פתיחת עונה מצויינת. וכן, אני רואה סמולוויל [ומשם מכיר את השיר]

meetAmeet

New member
בדיוק התחלתי לראות את העונה ה-6

למרות התחלה חלשה יחסית, הפרקים שאח"כ ממש מגניבים עקב דמות האורח המפתיעה שמצטרפת!! אתה בטח כבר ראית את כל העונה... אני רק בפרק 4 אז בלי להרוס

meetAmeet

New member
ועוד דבר...

אני חייב לומר שהשיר עצמו די מאכזב יחסית לפזמון. ונכון שסמולוויל זו הסדרה עם הפסקול הכי גדול אי פעם? איזה שירים ולהקות היו שם... קולדפליי, אבריל לאווין, גרין דיי, שארלוט ה"טובה", אפילו רד הוט צ'ילי פפרס.

Y0NaTaN

New member
../images/Emo45.gif מסכים!!

[ואני רואה בקצב של AXN, כלומר אני רק בתחילת עונה 3
]

meetAmeet

New member
ואוווווו.... מה מחכה לך ../images/Emo3.gif

תאמ'ת זו תקופת הזהב מבחינתי... סוף העונה השנייה עד בערך פרק 5-6 בעונה הרביעית. הפרקים הכי טובים בעיניי... משם יש התדרדרות קלה אבל עדיין הכול מאוד מהנה. עכשיו באמת לא להפסיד שום פרק. ונכון הפרק הראשון של העונה ה-3 גדול? מבחינתי אחד מה-3 פרקים הכי טובים של סמולוויל...

Hen m

New member
אני עדיין מעכל את 2 הפרקים הראשונים

ם_O זו הייתה בהחלט אחת מפתיחות העונה המוצלחות של הסדרה....

meetAmeet

New member
באמת?? ראיתי את הפרק הראשון...

נחמד כזה... קצת כבד... לא יודע מה... לא התעלפתי... אני אראה עוד מעט תפרק השני ואז אולי תשתנה דעתי.

Hen m

New member
../images/Emo2.gif תראה את ה2...

ראיתי את כל העונות וזו אחת הפתיחות המוצלחות לדעתי, החזקתי ת'עצמי לא לצרוח מאושר כשג'ק קרע לערבי ההוא את הוורידים...

meetAmeet

New member
ראיתי את 4!!! ואווו!!!!!!!!!!!!!!!!

זה כל מה שיש לי לומר!!!!!!!!!!! וואוווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הולך להביא את העונה לכיוונים כל-כך טובים!!!!!!!!!!!! פשוט שולטטטטטטטטט!!!!! חובה לראות!!!

Hen m

New member
למרות ש4 וההמשך שלו ב5 קצת

הורידו לי...אבל עדיין זה עומד להיות חזק

o0Invisible0o

New member
הוו..החופשה ממש חמוד!../images/Emo6.gif

באמת היה קצת ארוך..
לעומת זאת, בשתולים לא הרגשתי שזה ארוך בכלל..סרט גאוני מבחינתי!

Y0NaTaN

New member
אני דווקא מהשתולים התאכזבתי

ממש ממש ארוך (איך אפשר שעתיים וחצי+ מול סרט
) והיו בו חלקים די צפויים. שלא נדבר על זה שעד אמצע הסרט בערך לא הבנתי מי נגד מי..

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif כנ"ל

ולא יודע הביקורות עליו יותר מדי טובות שציפיתי להרבה יותר ופשוט התאכזבתי הדבר היחיד הטוב ביותר בסרט הוא ג'ק ניקולסון שהוא גאון

o0Invisible0o

New member
ג'ק ניקולסון אכן גאון!../images/Emo2.gif

אבל מה..? אני בכלל לא הרגשתי כאילו זה ארוך.. וכל הרעיון הוא שעד אמצע הסרט לא נבין מי נגד מי..
שומר על העיניין! כל הזמן מחפשים רמזים ומנסים להבין.. והסוף, הסוף כ"כ קומי ולא צפוי! מי עושה סוף קומי לסרט פעולה? זה כזה גאוני! והסוף, סוף! בכלל..
כבר נקרעתי מצחוק ויצאתי שמחה..
לא רוצה לספיילר למי שלא ראה..אז רק מרמזת על סצינות הסוף.

מכושפת15

New member
האמ

שיר שהכי אהבתם השבוע: סינרגיה- זה לא ביחד סרט שראיתם השבוע: 'סטפ אפ' וגם לא את כולו, צפוי מדי.. סדרה שאהבתם במיוחד השבוע: פשע מן העבר מאכל שהכי אהבתם השבוע: שניצל תירס
משהו טוב שקרה לי השבוע: קיבלית 100 בבוחן במת'! זה נדיר אצלנו! משהו טוב שיקרה לי שבוע הבא: יש"מ ביום ראשון, הדבר הטוב הוא שאין לימודים תמונה מיוחדת שנתקלתם בה השבוע:(העלו את התמונה) - ההמלצה השבועית:(המליצו על פורום/ארוע/משבאלכם) הופעה של סינרגיה עוד מעט (הלוואי ואני אצליח להגיע)

למעלה