אני חייב לומר שהשיר עצמו די מאכזב יחסית לפזמון. ונכון שסמולוויל זו הסדרה עם הפסקול הכי גדול אי פעם? איזה שירים ולהקות היו שם... קולדפליי, אבריל לאווין, גרין דיי, שארלוט ה"טובה", אפילו רד הוט צ'ילי פפרס.
תאמ'ת זו תקופת הזהב מבחינתי... סוף העונה השנייה עד בערך פרק 5-6 בעונה הרביעית. הפרקים הכי טובים בעיניי... משם יש התדרדרות קלה אבל עדיין הכול מאוד מהנה. עכשיו באמת לא להפסיד שום פרק. ונכון הפרק הראשון של העונה ה-3 גדול? מבחינתי אחד מה-3 פרקים הכי טובים של סמולוויל...
זה כל מה שיש לי לומר!!!!!!!!!!! וואוווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הולך להביא את העונה לכיוונים כל-כך טובים!!!!!!!!!!!! פשוט שולטטטטטטטטט!!!!! חובה לראות!!!
שיר שהכי אהבתם השבוע: סינרגיה- זה לא ביחד סרט שראיתם השבוע: 'סטפ אפ' וגם לא את כולו, צפוי מדי.. סדרה שאהבתם במיוחד השבוע: פשע מן העבר מאכל שהכי אהבתם השבוע: שניצל תירס
משהו טוב שקרה לי השבוע: קיבלית 100 בבוחן במת'! זה נדיר אצלנו! משהו טוב שיקרה לי שבוע הבא: יש"מ ביום ראשון, הדבר הטוב הוא שאין לימודים תמונה מיוחדת שנתקלתם בה השבועהעלו את התמונה) - ההמלצה השבועיתהמליצו על פורום/ארוע/משבאלכם) הופעה של סינרגיה עוד מעט (הלוואי ואני אצליח להגיע)