שבת שלום

• פותח הנושא Hen m
  • פורסם בתאריך

Hen m

New member
שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

נתגבש קצת...סיכום שבועי שיר שהכי אהבתם השבוע: סרט שראיתם השבוע: סדרה שאהבתם במיוחד השבוע: מאכל שהכי אהבתם השבוע: משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו טוב שיקרה לי שבוע הבא: תמונה מיוחדת שנתקלתם בה השבוע:(העלו את התמונה) ההמלצה השבועית:(המליצו על פורום/ארוע/משבאלכם) נווו תענו...חסר קצת הווי תפוזי כזה...
בהצלחה

Hen m

New member
{{{(>.<)}}}

שיר שהכי אהבתם השבוע:הממ..פרץ של נוסטלגיה עלה לי השבוע: שלמה ארצי-היא לא יודעת מה עובר עלי. סרט שראיתם השבוע:הממ...הו! ראיתי את אינסטינק בסיסי 2.. סדרה שאהבתם במיוחד השבוע:אההה יש כמה, בעיקר זהות בדויה!!!!!!!! סדרה ע-נ-ק-י-ת...סינדי גדולה וג'ק עוד יותר בכלל כל משפחת בריסטו חזקה... מאכל שהכי אהבתם השבוע:מק רויאל +רוטב צ'ילי מתוק ++ירקות ++רוטב רויאל +רוטב ביגמק...XP אתם חיייייבים לנסות... משהו טוב שקרה לי השבוע:עברתי תאוריה!!! משהו טוב שיקרה לי שבוע הבא:אני אקבל בחזרה את המתכונת בספרות ואז הבגרות בספרות ואין יותר ספרות בחיים! תמונה מיוחדת שנתקלתם בה השבוע: ההמלצה השבועית:אסטרולוגיה..כדאי להתעדכן כל בוקר, רוב הזמן אמיתות.

o0Invisible0o

New member
נו טוב.../images/Emo9.gif

שיר שהכי אהבתם השבוע: אמממ..love ridden של פיונה אפל. סרט שראיתם השבוע:בים אינם בוכים!!
סדרה שאהבתם במיוחד השבוע:אד.
כ"כ.
מאכל שהכי אהבתם השבוע:אמממממממ....וואלה לא יודעת.
אכלתי שוקולד השבוע..אני בעקרון בגמילה! אז זה היה טוב במיוחד.
משהו טוב שקרה לי השבוע:טיילתי לי בצפון.
ניווטתי עם מפות והכל היה עצמאי למדי.
משהו טוב שיקרה לי שבוע הבא:חפיפהההההה!! כי היא כיפית, מאתגרת וקשה.
אבל מובילה לתפקיד טוב יותר.^^ תמונה מיוחדת שנתקלתם בה השבוע:(העלו את התמונה)אין לי כוח.
ההמלצה השבועית:(המליצו על פורום/ארוע/משבאלכם)פורום? דוליז.^^ תוכנית? אד!!
אפילו שזה יגמר עוד פחות מחודש.
תוכנית באמת מוצלחת לדעתי.
ספר? סיפור כתוב במניפה. אלבום? אמממ..
supposed former infatuation junkie של אלאניס מוריסט [ובטוח, בטוח רשמתי עם שגיאות כתיב!
] וגם ok computer של רדיוהד.

Edgar Davids

New member
וויפפפי ../images/Emo3.gif

שיר שהכי אהבתם השבוע: בגלל שהוא שיר השנה שלי אז הוא גם שיר שהכי אהבתי Snow Patrol - Chasing Cars
סרט שראיתם השבוע:השתולים - סרט נחמד מאוד. סדרה שאהבתם במיוחד השבוע: כל הסדרות בפגרה אז התחלתי לראות את הפמליה-Entourage מאכל שהכי אהבתם השבוע:המבורגר ב- Moses בת"א. משהו טוב שקרה לי השבוע:קיבלתי 84 במגן בספרות
משהו טוב שיקרה לי שבוע הבא: אין לי מושג, המצב לא מזהיר. תמונה מיוחדת שנתקלתם בה השבוע:(העלו את התמונה) סורי לא נתקתלתי בתמונות מדהימות. ההמלצה השבועית:(המליצו על פורום/ארוע/משבאלכם)- אני אמליץ על חידוש של שיר שכולם בערך מכירים Grant Lee Phillips - Boys Don't Cry תבכו! תוציאי רגשות

noyil

New member
ואני ציפיתי לשאלון של 100 שאלות

שיר שהכי אהבתם השבוע: השבוע? לא היה שום שיר מיוחד שאהבתי סרט שראיתם השבוע: לא ראיתי סרט, אבל ראיתי את ספיישל דוקטור הו לכריסמס, שזה באורך של סרט. סדרה שאהבתם במיוחד השבוע: כאילו שהיה מה לראות.. הדבר היחיד שראיתי השבוע היה סמולוויל, אז זאת סדרה שאהבתי במיוחד השבוע. מאכל שהכי אהבתם השבוע: חן ענה מק רויאל? אני אהבתי מק מיני (סתם לא, אני מעדיף איימק) משהו טוב שקרה לי השבוע: לא קרה לי שום דבר מיוחד השבוע, חוץ מזה שידעתי את כל החומר במבחן בהיסטוריה. משהו טוב שיקרה לי שבוע הבא: אני אקבל 100 בהיסטוריה[?] תמונה מיוחדת שנתקלתם בה השבוע:(העלו את התמונה) משום מה אני לא מצליח להעלות ההמלצה השבועית:(המליצו על פורום/ארוע/משבאלכם) זה יהיה צפוי: http://www.mfp.co.il וחן, ההתרשמות שלך מזהות בדויה היא רק "סידני גדולה!!"? זאת הסדרה הכי טובה ששודרה בעשור האחרון..

o0Invisible0o

New member
אממ..לא צריך להסחף.../images/Emo3.gif

הייתה הכי טובה..עד עונה שלישית.
לדעתי לפחות..
וסורי על ההדחפות.

Hen m

New member
:-O העונה השלישית כבר שודרה בארץ?

לא זכור לי שצפיתי אי פעם בסדרה...:-פ

noyil

New member
העונה השלישית משודרת כרגע

הפרק הראשון בעונה השלישית היה כשסידני התעוררה באמצע הונג קונג אאל"ט

Hen m

New member
:-O אההה הייתי בטוח שאנחנו עדיין ב2

אני לא שם לב למספר
... מה זו הצלקת בבטן?!?!:!? (ספיילרו לי בקצרה אל תפרטו
לא להרוס יותר מידי חחחח)

noyil

New member
לדעתי היא הייתה הסדרה הכי טובה

גם עד העונה החמישית (והאחרונה), וחבל שהיא נגמרה, כי היה אפשר למשוך עוד לפחות 2 עונות מעניינות.. (גם הסוף של הפרק האחרון בסדרה הוא סוף שמאפשר המשך)

meetAmeet

New member
לא יודע. לא מת על זהות בדויה...

נראית סדרה כזאת קצת פושרת/משעממת כמו MI5... אולי אני פשוט לא ראיתי מספיק פרקים. אבל סדרות ממש טובות ב-AXN לא חסר... כמו לואיס וקלארק, גולשים בזמן וסמולוויל! ותמיד יש לי מקום בלב לצוות לעניין.

Hen m

New member
:-O מה רע בMI5???

MI5 היא סדרה מעולה, היא לפעמים אף מתעלה על הCSIים...

Hen m

New member
../images/Emo45.gif מסכים לגמרי...

יש לי כזה מזל שלא עברנו ליס..הייתי מתאבד מלהמתין עד שכל פרק ירד, בAXN יש כל יום... אני מסכים זו הסדרה...

meetAmeet

New member
here we go.

שיר שהכי אהבתם השבוע: The Scientist של קולדפליי... לא מעריץ הכי גדול שלהם אבל השיר הכי טוב שלהם בעיניי סרט שראיתם השבוע: מממ... לא השבוע אבל ראיתי קאזינו רויאל לא לפני הרבה זמן וזה אחלה סרט. ממליץ! סדרה שאהבתם במיוחד השבוע: או! התחלתי לראות DAY BREAK (בלי ספויילרים בבקשה!) וזו סדרה פשוט נהדרת... מה גם המשכתי להתקדם בסמולוויל וזה נהיה ממש מהנה (בלי ספויילרים גם כאן!) מאכל שהכי אהבתם השבוע: ממממ סביח? משהו טוב שקרה לי השבוע: לא הרבה משהו טוב שיקרה לי שבוע הבא: אגמור עם המועדי ב' שלי!! תמונה מיוחדת שנתקלתם בה השבוע:(העלו את התמונה) ההמלצה השבועית:(המליצו על פורום/ארוע/משבאלכם) להתחיל לראות Day Break, הפרק הראשון הוא חמוד אבל לא הכי חזק, עושה רושם שבדומה ל-Heroes גם הסדרה הזאת משתפרת מפרק לפרק.

meetAmeet

New member
ABC פשוט נבלות!!!

אני לא מאמין!! Day-Break בוטלה!!!
איך?! למה הם עשו לי את זה?!!? הסדרה הייתה אמורה להכיל 13 פרקים במילא... הם שידרו רק 6, ועד פרק 11 ישדרו באינטרנט!! אני לא מאמין! הם אפילו לא יגמרו את הסדרה???? זה פשוט משאיר טעם רע! אני יותר לא רואה סדרות של ABC!!! דאמיט! אולי רק LOST! זו הדרה היחידה ששווה משהו אצלהם וגם זה כבר שנוי במחלקות!! אני אומר לכם... ה-5 פרקים הראשונים של דיי ברייק לוקחים בקלות את ה-5 הראשונים של הירוס... וגם פה הסדרה פשוט משתפרת מפרק לפרק. כואב הלב

Hen m

New member
:-o מה עם זהות בדויה? בוסטון ליגל?

עקרות בית נואשות? יש מה לראות...

meetAmeet

New member
מסתבר שבוסטון ליגל זה שלהם, אה?

עדיין לא סובל אותם!!! Dani Craine!

למעלה